1. Mazgāju kādas 2-3 reizes nedēļā. Ja brīvdienās kaut kur izeju, tad sanāk biežāk, jo nepatīk iziet ar izlaistiem vakardienas matiem. Kaut kā tā sanāk, ka tikko mazgātus nēsāju izlaistus, bet jau nākošajā dienā- savāktus. Mainu šampūnus un arī kondicionierus, jo nevajag pieradināt pie viena, bet nekādus superprofesionālos neizvēlos.
2. emmēju bieži, jo tā ir arī galvas ādas masāža, uzlabo asinsriti un līdz to arī matu augšanu, tikai plēst nevajag, protams.
3. Mati ir krāsoti, krāsoju katru mēnesi, mājās. Krāsa nav viena noteikta, neesmu atradusi vēl tādu, kas man ļoti patiktu, tāpēc ik pa laikam ņemu kādu citu..
4. Mati ir ļoti labā stāvoklī, jo mazgāju retāk, tātad arī fēnoju retāk. Vispār esmu ievērojusi, ka garāki mati man izskatās veselīgāk kā īsie. Mazgāt un žāvēt un veidot ir grūtāk, tāpēc lielāks slinkums to darīt. Messy bun ir grūti uztaisīt, tāpēc biežāk nēsāju vieglā zirgastē, tad mati neķeras, neplēšas un arī netraucē.. Jā, ar gariem ir vieglāk, jo mazāk gribas ar tiem čakarēties, tāpēc mazāk sanāk aiztikt, tāpēc tie ir veselīgāki ;D
5. Griežu matus pēc vajadzības, jo vēlos izaudzēt garus, īpaša griezuma man nav, tāpēc nav arī ko atjaunot. Kā redzu baltos punktiņus matu galos jeb sašķēlušos galus, tad arī dodos nogriezt. Tas parasti ir reizi 3-4 mēnešos