5 gadus lietojot it kā problēmu nebija, gribējās tāpat, bet kad beidzu lietot, tad biju kā nogribējusies kaķe, tad sapratu, ka mazliet bija kaut kāda ietekme, taču tā kā ar visām OK gribējās, tad nebija man problēmu.
Man kā čalim atkal interesētu tas, cik daudz sieviešu vispār lieto OK aptuveni procentuāli, droši vien draudzeņu lokā esat runājušas! Kādas atsauksmes? Itkā gribētos bez prezervatīva ar draudzeni, bet baidos par viņas veselību un libido, jo viņas veselība man tomēr pirmajā vietā!
Man 2 draudzenes lieto, cik zinu - vienai it kā nekas, bet otra pamatīgi apvēlās. Man draugs kategoriski aizliedza lietot, jo negrib, lai čakarēju veselību. Parlibido neesmu nevienai no viņām jautājusi.
Grūti spriest, jo OK parasti sāk lietot tad, kad ir stabilas attiecības, nemainīgs partneris, līdz ar to, radies jau pieradums, jo viss taču notiek kā parasti. Tāpēc, manuprāt, tas libido trūkums skaidrojams ne tikai ar OK lietošanu. Par veselības bojāšanu - ja tās būtu tik kaitīgas, tās neizrakstītu, un vienai daļai sieviešu ir pat labi kādu brīdi palietot, lai tiktu galā ar kādu mēnešreižu radītu problēmu vai kaut ko citu. Un, ne lētā gala jeb jaunākās hormonālās tabletes nerada svara pieaugumu, vismaz tā man skaidroja ginekoloģe, uzticējos un viss ir kārtībā.