Jēziņ, Harmony, Tu esi ārprātīgi aprobežota! Ieciklējies uz dažiem pozitīvajiem piemēriem savā dzīvē un tagad domā, ka VISI suņi ir vienādi! Ja tā būtu, tad nebūtu nekādas informācijas par nelaimes gadījumiem, kur suņi sakoduši/nokoduši bērnus un zīdaiņus! Es nerunāju par gadījumiem, kad bērns rausta suni aiz astes vai dauza ar gaļas āmuru, es runāju par gadījumiem, kur dažu mēnešu vecu zīdaini (ja Tev ir kaut cik loģiskā domāšana, tad vari saprast, ka zīdainis NEKO sunim nevar nodarīt), kurš ir bezpalīdzīgs, sakož suns!
Jā, man arī ir pozitīvi piemēri no dzīves - brālēna suns - liels bokseris bija viņa vislabākā aukle, kad viņš bija mazs, abi kopā gulēja un ēda, bet šāds viens pozitīvs piemērs man neaizmiglo acis un tagad neliek ticēt, ka jebkuru suni var laist pie zīdaiņa bez bažām. Ko tik nenākas dzirdēt, ko cilvēki greizsirdības mākti neizdara (arī nogalina otru), bet sunim ir daudz mazāk saprāta kā cilvēkam un viņš nesaprot, kādas būs sekas, ja viņš nokodīs savu saimnieku mazuli, tāpēc viņš to dara daudz bezbailīgāk!
Ak jel, ceru, ka šādu dzīvnieku aizstāvju dēļ suņu sakropļotu bērnu skaits Latvijā nepalielināsies, lai gan izskatās, ka tieši tas notiks, ja reiz suns tiks nostādīts augstāk par zīdaini!