Mēs arī gribējām ņemt suni, bet es kaut kā raustos,jo saprotu ,ka mazs bērns mājās. Un nezinu kā rast zelta vidusceļu ar vīru. Domāju,ka jāgaida,lai mazais paaugās un ņemt mazu kucēnu,kurš mūsu bērniņu uztvers arī kā saimnieku. Varbūt tā, es tiešām nezinu.
Fuij,maitenes, dazas ir pilnigas lunes. Nu ka var pariet uz personigiem apvainojumiem, telot gudrakas, kko parmest.
Kubiet ta laikam liekas,kad tikai ar cosmo aprobezojas.kada te saistiba ar filozofijas fakultati nezinu,bet labi zinu,ka ar dzivi apmierinatas nobriedushas jaunietes nenodirstu katru pardienu otru par to,kadai kurai lockas,kads daikts dzekam un ka aiziet uz klubu,ja nav vel pielaujamais vecums,ka nozagt shkivjus no restorana.te ne tadus vien brinumus lasiju.it ka nepastavetu temas,kur var vienkarsi parunat par temu,nenodirshot vegetarieshus,kazhoknesatajus,aborta taisitajas,gejus un lezbietes,figuras un izskatu.vienkaarsi chau lD;DUz kluebiem iet tavuprat tikai tīņi? labais :D un pat tantuki pensijā ta lamajas neret5i ka man mute vaļa paliek. Un tas ka daža tīne zog traukus, un 99% saka ka nu tas nav riktīgi un ka varbūt to darijusas gadus 10 atpakal -to palaidi garām? Nu nav, nav te daudz kam zem 20... tev par nepatiku:D
Vēl viena "normāla" māmiņa, mutes brūķētāja
emas,kur var vienkarsi parunat par temu,nenodirshot vegetarieshus,kazhoknesatajus,aborta taisitajas,gejus un lezbietes,figuras un izskatu.vienkaarsi chau lD;DOj ja tu dzirdetu ( draugos avri paalsit ) ka nereti Dimiters un vina draugi norej puspasauli nelabi samestos. Gejus,lezbietes un visu ko vien var. Un tur onkām ap 50 gadiem. Kur tu dzivo? Mežā vai? :D LV visapr ir samera maz tolerances sabiedrībā jebkura vecuma grupā,
Eu, jūs neesat palaidušas garām to, ka situācija jau ir atrisinājusies? Vai svarīgi ir izteikt savu galveno un ļoti svarīgo viedokli,
ķipa māmiņas nedrīkst lamāties, dusmoties un teikt tādus vārdus kā "stulbs, lunis" utt? Nejau bērna klātbūtnē tā tiek runāt, bet pieaugušo starpā, ne tā?
Parādi kaut vienu komentāru no autores puses, kur viņa būtu izrādījusi interesi par to,ko darīt. No viņas komentāriem ir saprotams,ka suns tiks atdots porm. Suns ir ļauns. Suns dirš un plēš visu. Neviens komentārs nav ar domu kaut ko risināt, meklēt iespējas. Neviens.Tā... paskatīsimies...
agrāk viņšgulēja ar mums kopā zem segas. tagad pats savā suņu gultā. man arī ir žēl, ka bērns viņam ir tādu traumu radijis,
ir tikai loģiski, ka dzīvnieku mīl, lutina. bet ja mājās vēlir bērns,tad loģiski, ka vinš ir nr. 1, jo bez mātes nevar izdzīvot.
suns tiek paturēts ģimenē
LOTI INTERESANTA SKIET MILESTIBA SEIT DAZAM LABAM PRET DZIVNIEKIEM. RESPEKTIVI DZIVNIEKAM, JUSUPRAT, LABAK IR SEDET BURI(TE VEL BILDTES TIKA LIKTAS) NEVIS LAUKOS.
nepatika lasit tavu viedokli par to, ka milestiba pietiek tikai vienam un viss parejais tiek mala pastumts(aptuveni ta). tas apgalvjums bija nepamatots
Neesmu nedz izteikta bērnu, nedz suņu mīle, bet man liekas izcili necilvēcīgi suni kā tādu vecu mantu izmest ārā.
Derēs? Nu tad tagad ieliec pretī kādu viņas komentāru, kur viņa būtu teikusi, ka suns ir ļauns! Gaidīšu ar nepacietību!
Un?
savu domu, ko es ļoti labi izteicu katrā savā komentārāKas Tev liek domāt, ka Tu kaut jebkurā no saviem komentāriem savu domu būtu izteikusi labi? Tiesa, tas gan laikam atkarīgs, pēc kādiem kritērijiem vērtē. Es teiktu, ka Tu izteicies pārspīlēti, liekot uzsvarus nepareizajās vietās un lietojot vārdus ne pēc to patiesās nozīmes, lai radītu lielāku efektu.