Sveikas!
Jā, tēma varbūt smieklīga, bet nu gribās ar kādu par to parunāt.
Sākšu ar to, ka man ir 25, jau nopietns vecums, ir vīrs un mazs bērns. Ģimenes dzīve izdevusies, par neko nevaru sūdzēties.
Bet nu pie problēmas - nestāstīšu kā, bet sāku sarakstīties ar kādu citu vīrieti. Tipisks brunču mednieks, katru vakaru cita sieviete, kategoriski ir pret attiecībām un kaut kāda veida jūtām. No sākuma vienkārši kā "čomi" pļāpājām par visu, bet nu simpātijas bija acīmredzamas, to arī viņš apstiprināja. Bet nu, skaidri un gaiši pateicu, ka nekas mums nevar sanākt, jo mīlu savu vīrieti. Tāpat arī uzreiz uzrakstīju, ka nekad dzīvē netiksimies, jo manās interesēs nav pārgulēt ar viņu vai veidot kādas attiecības. Viņš man uzrakstīja, ka nekad viņam ar nevienu meiteni nav bijušas tik labas, draudzīgas sarunas, kad par visu var papļāpāt un lika noprast, ka, ja būtu cits laiks un cita dzīve, tad gribētu būt kopā. Tam arī es piekrītu, jo tiešām šajā cilvēkā kaut kas ir. Es saprotu, ka tas ir muļķīgi, jo dzīvē viņu neesmu redzējusi un neredzēšu, tas ir tikai kā tāds virtuālais romāns, uz kuru es "pavelkos". Saprotu, ka man patīk tikai viņa tēls internetā, kādu viņš ir izveidojis, nejau pats šis cilvēks reāli.
Un vissarežģītāk ir tas, ka es apzinos, ka tas ir negodīgi pret manu vīru, ka šādi sarakstos ar citu vīrieti, lai gan nemērķēju ne uz ko reālu. Tā ir tikai sarakste, flirtēšana, kas ceļ manu pašapziņu un liek smaidīt. Man patīk, ka man tiek pievērsta uzmanība, teikti komplimenti, lai gan arī no vīra puses to netrūkst.
Vai šāda sarakstīšanās un flirtēšana ar nosacījumu, ka nekad netiksimies un nebūs nekāda fiziska kontakta, ir uzskatāma par krāpšanu? Vai jūs flirtējat ar citiem vīriešiem bez nekāda apslēpta mērķa pārgulēt, un tā tālāk? Vai arī es vienkārši esmu pēdējā muļķe, ka ielaižos šādās sarunās?