It's a man's world!

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Vai esat atradušas savas perfektās lietas no vīriešu pasaules,nu tādas,kas ir domātas viņiem? Nezinu,vai tas būtu šampūns,ērti bokseršorti guļot utt. :)
Priekš manīm no vïriešu pasaules ir 3 ideālās lietas - smaržas,pulkstenis un josta. Nekad mūžā nebūtu iedomājusies,cik grūti ir atrast normālu ādas sieviešu jostu. Visur ir ne tas,tad nu kad esmu jaunas jostas meklējumos,vienmēr dodos uz vīriešu nodalījumu.
27.02.2014 12:59 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
O, tēma priekš manis :D
Sākumam jau es no vīriešu pasaules esmu paņēmusi attieksmi pret dzīvi un gaumi gan dizainā, gan mūzikā, gan pret visādām citām lietām. Man nepatīk visādi kruzuļi, cackas, bantītes un kucēni rokassomiņās.
Tālāk - smaržas un dušas želejas. Smaržas tāpēc, ka patika aromāts un sākumā, čiepjot draugam no apkārtejiem saņēmu tik daudz komplimentu, ka nācās lietot savas. Man nepatīk saldi smaržojošas lietas, nevēlos smērēt uz ādas kaut ko kas ož pēc aprikozēm un banāniem.
Pulksteņi, pateicoties lakoniskajam izskatam, jo atkal - man besī šauras siksniņas un dimantiņi rādītājā.
Drēbes. Sākot no t-krekliem, ko ar šķērēm pārveidoju pa savam, līdz rūtainajiem krekliem, hūdijiem, cepurēm un virsjakām. Ticiet man, kas meklē, tas atrod, man ir savi īpašie vīriešveikali, kuros zinu - vienmēr būs arī kaut kas priekš manis. Neizvēlos kaut kādas pufaikas, bet tādas stiligās lietiņas, ko visdrīzāk vilkti vīrietis frizieris/gejs/modelis/dizainers... Arī apavi, bet tie, kas ir man, vairāk ir tādi unisex modeļi - zābaki un botas.
Galu galā arī divi mani hobiji ir aizgūts no vīrieša- ja vajag personiskā instruktora, un viens vispār esot atzīts kā sievietēm neveselīgs. Atteikties netaisos :)
27.02.2014 17:59 |

Reitings 1170
Reģ: 28.03.2013
No vīriešu mantām lietoju tikai t-kreklus ar kuriem naktīs guļu. Iemesls - vīrs uzstāja, jo redz tā ir uzskatāmāk, ka esmu tieši no viņa gultas izlīdusi :D
27.02.2014 20:06 |

Reitings 674
Reģ: 13.10.2013
protams, ka lietoju vīriešu skuvekļus, garnier dezoderantu, bet tāpēc, ka man ļooti patīk kā viņš smaržo. valkāju drauga bokseršortus, jo jūtos ērti un viņš uzskata, ka nereāli seksīgi viņos izskatos. lasu FHM, patīk labāk kā sieviešu žurnāli, kur tik tenkas lasāmas. kas vēl? laikam nekas vairāk.. nu , protams, drauga drēbes .. jo man patīk, tās ir viņa, uzreiz daaaudz mīļākas :)
28.02.2014 02:30 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Mēdzu lietot vīriešu smaržas, esmu privatizējusi dzīvesbiedra kapučjaku un 2 krekliņus.
28.02.2014 02:39 |

Reitings 2461
Reģ: 02.01.2010
Ā, pareizi, man ir arī vīriešu rokaspulkstenis, jo besī šauras siksniņas un dimantiņi rādītājā.

Ja runājam par nemateriālām lietām - mūzika, sports, hobiji, attieksme pret dzīvi utt., tad es nekad šajā ziņā neesmu bijusi meitenīga, man pat draudzeņu nav, ir tikai draugi.
28.02.2014 02:45 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
vīriešu bokseršorti kādu laiku bija kā pidžamma :D protams, nelietoti iepriekš :D
28.02.2014 03:29 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Man ari ir viriesu josta no emporio armani. Vienkarsa melna, adas. Ideala. Speciali nopirku, lai vilktu ar dzinsiem. Ir ari viriesu adita cepure un salle.
28.02.2014 10:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits