Kāda ir jūsu attieksme?

Reitings 558
Reģ: 22.08.2012
kāda ir jūsu attieksme pret korpulentiem cilvēkiem? Neiet runa par tām,kurām 40-42.izmērs, bet ap 50.izmēru.
zinu,ka puse teiks,ka neko nedomā,bet acīmredzot domā gan,vismaz tas nāk līdz no bērnības, jo šodien māsa skolā bija atgadījums,ka apaļīgu meiteni klasesbiedri apsaukāja.
ja skolā ir tādas apsaukāšanas, neticu,ka pieaugot izzūt šī attieksme,ja vienīgi tiek noklusēta.
26.02.2014 20:15 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Kaa var diskuteet par izmeera numuru, ja nepiemin par kaadu auguma garumu ir runa. 1.50m ar 52. izmeeru izskatiisies dramatiski, bet 2m garam cilveekam nemaz tik traki nebuus.
Man vienalga par citu svaru. Kaut vai 100kg.
27.02.2014 07:54 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Esmu konditore. Kolēģei ir pamatīgas problēmas ar lieko svaru, līdz ar to arī ar veselību. Es pie viņas esmu pieradusi jau, jauks cilvēks... bet kad pirmo reizi viņu ieraudzīju (būdama neuzmācīga, bet nevarēju uz viņu, rupji sakot nelūrēt). Žēl man viņu, tur var redzēt, ka cilvēks slims, jo viņa nav vnk resna, bet vnk apaļa, kā uzpūsta... noliekties nevar normali... un ēd visu, kas pagadās pa ceļam. Neesmu viņai to teikusi, bail ka cilvēks apvainosies, bet domāju, ja nevar nokontolēt savu ēšanu, tad konditoreja nebūtu labākā darba vieta, pie kūkām... taukainiem krēmiem utt...
Varbūt šeit man kāds arī varētu ieteikt, kā viņai maigāk kko ieteikt, lai cilvēks neapvainojas?
Pat nezinu kā es justos viņas vietā un par ko domātu. ...
27.02.2014 10:27 |

Reitings 63
Reģ: 24.12.2009
Ja cilvēkam ir veselības problēmas mana attieksme ir tāda pati, kā pret pārējiem, bet ja tu esi milzīgs un vēl mana priekšā rij čipšus un bulkas nu tad es neieredzu tādus.
27.02.2014 10:30 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Manā draugu lokā nav pilnīgu atturībnieku un resnu cilvēku.
27.02.2014 10:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)