Nu, es nevērtēju cilvēkus pēc izmēra. Katrs dzīvo kā grib, un jā, tā ir mana godīgā atbilde. Es tikai reizēm nesaprotu, kāpēc cilvēks pats necenšas mainīties, sevis dēļ. Es pati neesmu bijusi lielāka par to pašu 40. izmēru, bet jau tad es nejutos labi. Nebija forši būt bez elpas kāpjot uz 4. stāvu, nebija forši nespēt skriet pakaļ sabiedriskajam, ja pēc tam 2 minūtes elsošu. Es jutu, ka mans ķermenis ir "slims". Ne tādā ziņā, ka tiešām būtu kāda slimība, bet nu...man šķiet, ka ir lieliski šajā vecumā, jaunībā, tomēr būt spējīgam gan skriet, gan lekt, gan braukt ar velosipēdu tik tālu, cik vien sagribēsies.
Es zinu, ka ir grūti mainīties, esmu to piedzīvojusi ar daudzām citām atkarībām (nē, runa nav arī par alkoholu, narkotikām, vai cigaretēm), bet būtu jābūt vismaz vēlmei. Taču zinot, ka katram varbūt savs stāsts un iemesli, kādēļ viņš ir tāds kāds ir, es nevienu nenosodu. Pat es pie saviem liekajiem kg biju tikusi ilgstošas depresijas rezultātā, nevis tāpēc, ka biju kļuvusi slinka un man bija atkarība no ēdiena. Nē, varbūt atkarība no ēdiena arī bija, bet tāpēc, ka tas bija iemesls kā "atslēgties", tāpat kā citiem tā vietā ir alkohols vai narkotikas.