mācos un grafiks nav ļoti pilns, bet katru dienu ir skola. šobrīd ir abonaments uz zāli un cenšos 3x ned pa 2 h tur pavadīt, pārējais laiks - ja vajag mācībām veltīt, veltu pietiekoši tām sava laika un pārējais aiziet ar draugiem vai dažādos pasākumos, esmu dinamiska.. nosēdēt nevaru!
brīvdienas arī paiet ar draugiem principā, pasēdēšanas u.c. aktivitātes, mājās nesēžu, ja nu vienīgi nav ļoti nogurdinoša nedēļa bijusi,tad nogalēs esmu max mierīga , atpūšos, krāju spēkus jaunai nedēļai :) tagad nāks pavasaris, drošivien būs vairāk aktivitāšu tieši ārā.. zāli neizmantošu, iešu brīvā dabā skriet, ko jau pat tagad var darīt, jo ir silti, bet man abonamentu jānotērē :D un drošivien arī vairāk pastaigu utt.. plānoju arī kādus kursus ieviest, bet reāli pagaidām nav laika, jo priekšā eksāmens un citi lieli darbi, kam jāgatavojas. gribi, negribi, bet tam visam paiet vairāk kā gribētos! mērķu ir ļoti daudz, bet manā "mannekamnavlaika" ir jācenšas to realizēšanu iekļaut kaut kā.. bet godīgi sakot, kad esmu šādi nodzīta, vairāk baudu brīvdienas! vairāk izbaudu to, ka varu neko nedarīt, ka man nav jāčeko plānotājā, kas šodien paredzēts :)