Mūsu superīgie draugi-mājdzīvnieki.

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tātad zinu, ka ir bijusi līdzīga diskusija, bet man ļoti patīk lasīt vēl un vēl par dzīvnieku mīlestību un nedarbiem.:D

Ieliekam sava mājdzīvnieka foto, nosaucat viņa vārdu. Un uzrakstiet kādu/s nedarbus ir izdarījuši, kā arī ko riebīgu, par spīti jums. Un arī mīļākais ko izdarījuši. :)
26.02.2014 10:27 |

10 gadi
Reitings 2594

Tātad šī ir mana kaķene vārdā Manija, kad mēs saucam ātrumā skan kā Money :D Draugi par mums vienmēr smejas, ka kaķi nosaucām par naudu :D Jā un rižiki ir uz naudu. Fonā kā redzmas ir Manijas un Runča kopdarbs, izvazāt pa māju dziju, kā arī pacentās vienu kamolu izvazāt cauri galdiņa kājām un krēsla kājām arī :D. Manija ir ļoti gudra, bet ļoti viltīga kaķene. Patīk līst visur ku vien var ielīst. Uz durvīm arī tiks augšā, ja vēlēsies. Bet esmu apgriezusi nadziņus šai dāmai, jo ļoti patīk ar viņiem padarboties gar manu dīvānu. Labi, ka mums nav tapešu dzīvokliī. Bija reiz man pukes, kuras viņa pacentās sagrauzt un nobendēt. Ļoti ārdās, daudz melnie nāk virsū, ka sāk viena pati skraidīt kā traka pa dzīvokli, ja pacentīšos uzturēt acu kontaktu ar viņu, tad nu viņa lēnām un viltīgi tuvosies man un tad būs pēkšņs lēciens man virsū, ka vienmēr sabīstos :D Ļoti devina dzijas kamolus, prakstiski visu, kas kustas un liekas interses vērts. Papīriņus un visu ko var iebāzt savā mutē, tiks aiznests un izmantots savām spēlām. :D Tā jau viņa ir ļoti mīļa. :)
26.02.2014 19:21 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Džūlija bija mana. Uzdāvināja brālēns vārda dienā, nu pavisam neplānoti. Pagāja laiks, kamēr apradām, bet beigu beigās jau sadzīvojām. Džūlija bija lepna, izlutināta, nu riktīga princese, lai gan brālēns viņu no ielas savāca.

Nika ir viņas meita. Džūlija tika zem mašīnas, kad Nikai bija tikai 2 nedēļas. Pati tajā laikā studēju, mani vecāki kaķēnu ar pipeti un pudelīti izbaroja.

https://www.youtube.com/watch?v=SmqpJ34HeBc

Šobrīd jūtama tēta audzināšana - ļoti neganta. :D
Nu ja kādu laiciņu dzīvoju mājās, esam sadraudzējušās. Pagājušajā naktī viņa sēdēja un skatījās uz mani. Šķiet, visu nakti. Bija dīvaini.

Lielus podus negāž, uzmanības trūkuma dēļ var nagus ielaist vietās, kur nedrīkst, bet visā visumā diezgan saprātīgs kaķis. Ja neskaita patikšanu un švammēm un lupatiņām, kad tīra galdu. :D

Neesmu sajūsmā par viņas krāsu, tāpēc nekad neapgalvoju, ka mans kaķis ir skaists. :D

Un gulēšanai, kā jau kaķis, prot atrast dažādas vietas un veidus.

Te es visai burtiski biju ierakusies darbos. Nu kā gan bez viņas?

26.02.2014 19:30 |

10 gadi
Reitings 1915
Atvainojos, aizrāvos. :D
26.02.2014 19:30 |

10 gadi
Reitings 2594

Un šis draugs ir mans runčuks vārdā -Runcis, jā zinu viņam ir ļoti orģināls vārds :D Bet atsaucas gan uz savu vārdu :) Tā tad viņam ļoti patīk skriet un uzbāzties Manijai, kad viņa guļ. Tad, kad viņi sāk spēlēties jautrība ir garantēta. Viņamļoti patīk uzbāzties visiem, viņs ir vienkārši mīļuma iemiesojums. Nu gudrs nav, bet mīļš :D. Viņam ļoti patīk skatīties, kas mums atrodas ledusskapī, kad dodos uz virtuvi, tasvienmēr skrien līdzi, un ļoti bieži gadījies sapīties ar viņu pa ceļam, jo viņš ģēnijs neskatās, kur ieskrien :D. Vienreiz gāju uz virtuvi, šīs gulēja, attapās, kad noliku kaut ko uz galda un ātri skrēja uz virtuvi, bet es tajā brīdī taisīju vaļā saldētavas durvis un viņs nabags ieskrēja tieši durvīs. :D Bieži apdauza savu galvu, kad spēlējas ar Maniju, vai mūk no viņas. :D Un abi divi ir lieli žaķpastalas, kad izdzird dīvainus trokšņus skrien slēpties :D Tas ir tik smieklīgi, kad viņi lien ārā no savām slēptuvēm un ar lielām bailīgām acīm skatās kur tas bija :D:D
Un viņam tik ļoti patīk nākt traucēt mūs ar puisi naktī, kad guļam ar savu murrāšanu. Viņs vienkārši lien virsū un skaļi murrā. Es pagrūžu prom, šis lēnām apiet gultai riņķī un lien pie drauga :D Un šo nakt šis izdomāja plosīt savu smilšu maisu, kur atrodas svaigās smiltis, ak dievs tāds troksnis, bet viņs tik plosa cītīgi to maisu. Bet to visu dara, kad mēs ielienam gultā un cenšamies iemigt :D
Aaa nesen mēs uzcepām vistiņu, mēs ēdām otrā istabā, bet šis karsto vistu vnk nospēra un centās aiznest kaut kur, bet viņs to vistu pa visu virtuves grīdu bija izvazājis. Kad gāju uz virtuvi viņs nemuka prom, parasti mūk jo zin, ka sliktu izdarījis, bet nē tāvista tik garda, ka domāja, ka atstašu viņam :D:D

Ok gari sanācqa, bet :D
26.02.2014 19:35 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Lola, filologos studē? :D
26.02.2014 19:36 |

Reitings 24
Reģ: 04.01.2013
Ļoti ceru, ka man būs sanācis ievietot tās bildes. :D

Mans senākais mājdzīvnieks - Smaile, īsti jau nekādus ellišķīgos nedarbus viņa nav sastrādājusi, tik daudz, cik mani kā mazu meiteni izvazājusi pa puspagastu un ik pa laikam no aplokiem izlauzusies.

Caldelero - S, mans pirmais pašas audzētais. :)

Olīvija, jeb Koļiks, gandrīz pundurpinčers. Maza un dorsmīga aktīviste, lielāko daļu dienas pavada iznīcinot manas lietas vai biedējot mani ložņājot zirgiem zem kājām. :D

Strīpiņš, nu jau uz vecumu kļuvis diezgan īgns un lielāko dienas daļu pavada snauduļojot stallī.

Un, diemžēl, izskatās, ka man nav bilžu ar manu jaunāko iemītnieku, rižo kaķēnu Visvari. :/
26.02.2014 19:40 |

Reitings 360
Reģ: 17.01.2013
Šis ir man mīlulis,4 gadus vecs,jeb kā mēs mājās viņu saucam-par ģimenes skandālistu,jo ja nav pa viņa prātam ,viņš rīko jampadraci...bet viņš ir arī bezgala mīļš,vienmēr guļ uz muguras,vai cieši piespiedies klāt ik pa laikam veltot mazu slapju buču saimniecei..:D
26.02.2014 19:40 |

10 gadi
Reitings 1915
Persephon, nē, vairs nestudēju, darbiņš tāds :D
26.02.2014 19:41 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Aptuveni tā sākās viņu attiecības - pa gabalu, tagad visur kopā, pat guļ kopā. :)

Mince mazo pieņēma kā savu bērnu, lai gan nekas nebija bijuši mazie, sākumā es viņas liku kopā un vecā rūca un šņāca, bet jau pēc pāris dienām viss bija pāri, bet uz Minces krēsla sīkā nedrīkstēja gulēt vai nākt, tad notika tā:
26.02.2014 19:52 |

Reitings 734
Reģ: 13.02.2014
Mans bērns pēc pastagas. Vārdiņš mums ir Gorda. (Atvasinājums no Gordasķ) Vairāk kā skaidrs, ka pastaiga bijusi aktīva. Nācās bez maz vai uz mājām rokās stiept.
ir bijušas man dažas tādas reizes, ka pārnākot mājās, aizraujas elpa un sunce stūrī sēž un skatās grīdā. Ļoti izteiksmīgi nožēlo nedarbus, bet no kļūdām nemācās. :D
26.02.2014 19:59 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Mana varone Poga.
Sagrauzusi visus iespējamos manus apavus, pie kuriem tikusi klāt. Visas manas bikses ir apgrauztas, jakas, cimdi, šalles sagrauztas. Segas pārvalki, spilvendrānas, pat dīvāna atzveltnes pufs izārdīts :D No kļūdām nemācās, ik reizi kā ieraugu kaut ko sagrauzt, suns pēkšņi noplaukst tālēs zilājās :D Galvenais, ka grauž tikai manas mantas, kas ir skaisti noliktas, drauga mantas, kas ir izmētātas kur kurā - neaiztiek.

http://www.bildites.lv/images/gdzfs02ty4s13tfi0zyv.jpg" alt="" />
26.02.2014 21:26 |

Reitings 1606
Reģ: 01.11.2013
Nesanāk man bildi ielikt, ielikšu linku :D
http://www.bildites.lv/viewer.php?file=gdzfs02ty4s13tfi0zyv.jpg
26.02.2014 21:28 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Man gan pašai dzīvnieku nav, bet par saviem saucu tos, kas ir maniem vecākiem laukos.

Tad nu sākšu atrādīt: vilcene Brenda

Viņai ļoti patīk nest ārā no malkasšķūņa pagales un bakstīt ar tām mums kājā, vedināt spēlēties. Kad gribam atņemt, nedod un sāk koķetēt. Te kadrs, kad atkal negrib atdot pagali:

Te tikšanās ar kaķi (tas vēl iepriekšējais, nu jau viņa vairs nav), abi ļoti plēsās, bieži bija rūkšana un dzenāšana pa pagalmu.

Te vienkārši cēla sēdēšana:

Brenda vispār ir ļoti jauka un mierīga pret savējiem, nikna pret svešiem.

Un tad vēl ir kaķene Ziba, 6 mēneši. Nu tas pagaidām ir traks radījums, visur lien, spēlējas ar maisiņiem un visu, kas čaukst, lien puķupodos, kašņā ārā zemi, karājas aizkaros, bet vispār arī ļoti maigas dvēseles, jo katru reizi, kad palieku laukos pa nakti, nāk no rīta pie manis bučoties un skaļi murrā vienmēr, kad viņai pievēršos.
Ā, un vēl daži saka, ka mēs ar Zibu esam līdzīgas, jo abas slaikas un lielām, zaļām acīm :D

26.02.2014 22:10 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
te manas mammas mazais minčukiņš :D
26.02.2014 22:20 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Forši jums dzīvnieki!

Bellakilla, Tev ir ārkārtīgi skaists kaķis! Neievēroju tekstā, kāda šķirne? Kaut kas uz orientālo? Bet tiešām ļoti skaists, man ļoti patīk tāda stila. :)
26.02.2014 22:23 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012
atradu vel paris bildes ar savu minkanu :D a nepiemineju sauc vinu Nika :)

vel mums bij suns, bet diemzel vairs nav :( panemam vinu sadu, taka lellite :D -

izauga sads-

26.02.2014 22:42 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Mana mīļā, pūkainā Katrīna, kā es viņu saucu, kad viņa izdara blēņas. Pašlaik nu jau ir pieaugusi skaista dāma. Pie viņas vislielākā nedarba pieskaitu nevis to, ka viņa plūkā ar nagiem manu gultu, bet to, kāda bija viņas reakcija, kad es pateicu, ka eju pēc maza kaķīša (skatīt konkurenta). Viņa palika tik greizsirdīga, ka (tālāk ētisku apsvērumu dēļ neturpināšu).... Tomēr viņa ir tik mīļa un jauka, vienmēr vēlu vakarā dzen mani gulēt - nekāda datora (nosēdīsies priekšā tā, ka neko vairs nevar izdarīt), nekāda viņas uzaicinājuma ignorēšana - ņaudēs tā, it kā viņu kāds grieztu.:D

Par mammas kungiem runāt negribu...
26.02.2014 22:56 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
Palaidne Greja :) ceru , ka pievienosies

26.02.2014 23:09 |

Reitings 63
Reģ: 02.11.2012
Manu suni sauc Vinnijs :) Mazs,lecīgs taksis :D Blēņas dara, grauž krūšturus, zog kaķiem ēdamo ,kā arī traucē pa nakti gulēt ,jo simtiem reižu jāmaina guļas vieta :D Ja nemaldos bija tāds teiciens, ka nevis taksim jāprasa atļauju gulēt saimnieka gultā ,bet gan saimniekam jāprasa atļauju taksim ,vai var gulēt savā gultā:D :D

Saucu par taksafonu,duksi,mazo sesku,mušu ,suncīti ,Vinifredu :D
Ak jā ,gribētu arī atrast viņam draudzeni pārošanai , citādi jau sāk uzbruk kaķiem :D :D

26.02.2014 23:47 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
bellakilla Taa bildiite ar kakji pljavaa ir vienreizeeja!
26.02.2014 23:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits