Tātad zinu, ka ir bijusi līdzīga diskusija, bet man ļoti patīk lasīt vēl un vēl par dzīvnieku mīlestību un nedarbiem.:D
Ieliekam sava mājdzīvnieka foto, nosaucat viņa vārdu. Un uzrakstiet kādu/s nedarbus ir izdarījuši, kā arī ko riebīgu, par spīti jums. Un arī mīļākais ko izdarījuši. :)
Es arī pievienojos, forša diskusija.
Pagaidām nedarbus gan nav sastrādājis, bet gan jau ar laiku :D Viņam patīk skraidīt pa istabām, gluži kā sunim un ķert pamesto mantu, un, protams, nest atpakaļ. Patīk kāpelēt pa sienām :D Patīk runāties, it īpaši no rītiem... :D
Man ir Meinkūnu runčuks Teo, tūlīt būs 4 mēneši!
Šāds bija bērnībā, vēl pie iepriekšējiem saimniekiem.
Mums ir divistabu dzivoklis un it ka ir ok, jo majas vins oielagojas cilvekam - kur esi tu, tur ir suns!
Bet nu suna del ari parvacamies tieshi pie parka, jo sim vajag izskrieties vismaz 1h dienaa. Ziema gan mazak sanak, bet vasara gan sis daudz skrien un peldas parka baseina.
Maja, protams, butu ideali.
Labradori ir vnk dievigi, vienigias minuss - ediena vergi, staves virtuve lidz pulsa zudumam, ka tik kaut kas nokrit vai kko iedod :D
Tām meitenēm, kurām ir seski (fretkas) - kā ir ar aromātu. Visur internetā raksta, ka viņiem ir īpaši specifiska smaka.
Vai Jūsu mīluļiem arī ir šī smaka/aromāts?
Sen jau sev gribu sesku, esmu izstudējusi daudz informācijas par viņiem,bet vēl nevaru saņemties, lai paņemtu sev tādu mīļumu..
demoiselle - neesmu gan baigā kaķu audzētāja, bijuši tikai divi, taču esmu iemācījusies, neļaut kaķim kāpt uz galvas, ja tas notiks, tad viņš tevi vairs neklausīs un darīs visu pēc sava prata. vēl man iemācīja, kad kaķis mazs būdams darīja daudz nedarbus uzsmidzināt viņam ūdeni, viņam tas nepatiks un vairs tā nedarīs. manējam tas līdzēja. lai arī kaķi esot tādi brīvdomātāji, taču viņiem arī vajag ļoti daudz uzmanības un mīlestības :)
ediena vergi, staves virtuve lidz pulsa zudumam, ka tik kaut kas nokrit vai kko iedod
Tu pilnīgi noraksturoji manus suņus :D es jau smejos, ka man ir 2 dzīvi i-roboti, tiklīdz kaut kas ēdams, gatavojot ēst, nokrīt, tiek uzlaizīts pirms es vispār paspēju pamanīt, kas īsti ir nokritis :D
Foto vēl kucēns, šonedēļ 1g.v.būs.
Blēņas nedara, tagad īsti neatceros neko tādu nebēdnīgu, jo meitene uzvedas ļoti labi. Vienīgi mīl svešiniekus ieraugot uzlekt un ar ķepām apķerties ap kaklu un sabučot, man tā nedara, jo nedrīkst.
Coldlady kāds skaistulis Tavs suns, viena no manām mīļākajām suņu šķirnēm (+vēl arī Stafordšīras terjeri patīk) ja nedzīvotu dzīvoklī, arī gribētu lielu suni!
Man mīļums pirms gada aizgāja, bet esmu ļoti liela dzīvnieku mīļotāja, visām Jums ir superīgi mīluļi :)
Bet man ir liels un sasāpējis jautājums, manam draugam ir alerģija pret kaķiem, vai varētu būt, ka ir arī pret suņiem un vai ir kāda iespēja ar to efektīvi cīnīties un tomēr paņemt dzīvnieciņu?
Visas te vēl liek bildes, es arī ielikšu. Forša diskusija :)
Aiz zaļās vardes nākošā mīļākā mantiņa ir maisiņi. Da jebkādi. Vienmēr jālien iekšā. Tiesa, vienā Rimi maisā viņa mēģināja ielīst caur roktura caurumu. Saprata, ka kkas nav, mazliet iesprūda un tad skrēja pa dzīvokli kā tāds Supermens, maisņam vējā plīvojot.
Attiecībā pret to vietu pie sildītāja aukstajās dienās viņa man uzvedās kā tāds Šeldons no The Big bang theory :D
Un mūžīgi līmējas man klāt, maisās pa kājām, krīt gar zemi pie kājām utt. Vienu vakaru ņēma un speciāli izbrauca ar savu balto zefīrvēderu tieši pa vidu koridora dubļiem. Tas bija tik speciāli, ka speciālāk vairs nevarēja. Es ar tīrāmo lupatu paliku stāvot. Pēc tam paparasīju šai, vai bija vērts :D
Apbrīnoju viņa prāta spējas, to, kā var cilvēku tik labi saprast un kā var izdomāt visu to, kas viņam ienāk prātā, kaut kur lasīju, ka suņi spēj saprast ~200 vārdus, viņš tam ir labs pierādījums, jo saprot diezgan daudz no mūsu valodas un izskatās, ka viņa folderītī vēl ir daudz brīva vieta jauniem vārdiem. :D Tāds bezgala mīļš gudrinieciņš viņš man.
izteikšu komplimentu par jūsu mīluļiem- tik skaisti dzīvnieki, nu pilnīgi visi! gan suņi, gan kaķi, gan citi, neierastāki zvēri- skatos bildes ar smaidu. :)
Tām meitenēm, kurām ir seski (fretkas) - kā ir ar aromātu. Visur internetā raksta, ka viņiem ir īpaši specifiska smaka.
Vai Jūsu mīluļiem arī ir šī smaka/aromāts?
Jā, ir viņiem tāda īpaša smarža, bet neteiktu, ka nepatīkama vai traucētu. Es to nemaz nekad tā īsti neesmu jutusi, tikai tad, ja piebāžu degunu pie kažoka. :D Savējo vēl šad tad izvannoju, lai kažoks būtu super mīksts un spīdīgs, un tad jau vispār forši.
Ja arī maziem seskiem var būt spēcīgāka smarža, tad tā arī samazinās pēc kastrācijas.