Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Mūsu superīgie draugi-mājdzīvnieki.

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Tātad zinu, ka ir bijusi līdzīga diskusija, bet man ļoti patīk lasīt vēl un vēl par dzīvnieku mīlestību un nedarbiem.:D

Ieliekam sava mājdzīvnieka foto, nosaucat viņa vārdu. Un uzrakstiet kādu/s nedarbus ir izdarījuši, kā arī ko riebīgu, par spīti jums. Un arī mīļākais ko izdarījuši. :)
26.02.2014 10:27 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Manu dāmīti sauc Mokka, viņa ir riktīga razbainiece un mīļuma iemiesojums vienlaicīgi.
Pats riebīgākais, ko viņa dara - plūkā manu dīvānu. Un dara to par spīti, jo pat ja esmu istabā un uzbļauju viņai, viņa to plūkās vēl enerģiskāk līdz pat pašam momentam kad pieskrienu, un šī hoooopsā, uz dīvāna prom. Riktīgi ķircina mani. :D
Vismīļākais - visur seko līdzi, skraida pakaļ lietām un nes atpakaļ kā suns, viņai ir mīļākā mantiņa (Trūdī pīlīte), ko viņa visur valkā līdz. To pie bļodas noliek, lai Trudī ēd, to smilšu kastē atstāj. Un jā, Trudī arī guļ ar mums gultā :D
26.02.2014 10:41 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Cik mīļi:)

Mana kaķene ar dīvānu tā pat dara. Bet cenšos atradināt, jo doma mainīt dīvanu uz ādas dīvānu, bet bail, ka to arī nesaplosa.
26.02.2014 10:56 |

Reitings 142
Reģ: 28.04.2013
Par atradināšanu - var mēģināt atbaidošos līdzekļus izmantot.
Zoo veikalā var nopirkt.
Kopš sapūtu virsū uz tapetēm (pleķi nepalika), mans runčuks savus nagus tur neasina. :)
26.02.2014 11:00 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Šodien es Minci (Blēdi) redzu tādu:

Pēdējā laikā nekas tāds nav noticis, bet agrāk viņa bija greizsirdīga un tad viņa gāja čurāt pie krāsns, kad mana māsa to redzēja, jo viņa uzskatīja, ka viņas māsu par daudz mīl un lutina. :D

Reizēm viņa patīk taisīt vaļā durvis uz tukšo istabu, tad es pielienu klusām klāt un viņu nobiedēju, bet tā viņa ir mīļumiņš. ;)

Rižiku šodien negribu rādīt, viņa man pievēma virtuvi...
26.02.2014 11:06 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Manējie. :)

Ators. Gudrs, nedarbus nedara. Uz ātro atceros - uzcepām dārzā uz uguns daaaaudz vistas spārniņu, ienesām iekšā uz galda, suņa nekur nav - jāiet ārā un jāsauc iekšā. Pa to laiku, izrādās, viņš jau bija iekšā un izēda visu bļodu. :D

Megija. Mīļa, ziņkārīga, ja kaut kur grib tikt - tiks, kaut uz skapja augšas uzrāpsies pa sienu. :D Kad izeju ārā no istabas, vienmēr sēž pie durvīm un gaida mani atpakaļ. Naktī nāk gulēt blakus zem segas. :D
26.02.2014 11:10 |

Reitings 774
Reģ: 09.01.2014
Nav un negribu dzīvnieciņus
26.02.2014 11:23 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Luna
Kā ir ar sesku?
Kā sadzīvo ar citiem zvēriem? Kur nokārtojas? tīrīgs?
26.02.2014 11:24 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
õõ, man laikam būs jāiegādājas tāds līdzeklis, ko pūst uz tapetēm. cik tas maksāja? un vai to varētu pūst uz telpaugiem?

man kaķis tiek saukts visos iespējamo vārdos, ir riktīgi mīļš, bet liels palaidnis reizē. mēdz arī mani kaitināt, ieskrien kādā istabā, kur nav viņai vienai pašai ļauts uzturēties, jo grauž puķes un tas aizskrien aiz gultas un nelien ārā, un vienīgais ka dabūt ārā ir bīdīt to gultu nost :D

26.02.2014 11:27 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Otella
Burvīgs mājdzīvnieks. Trakākais, kas izdarīts - izkāpa no akvārija. Es vēl tagad nezinu, kā viņa to varēja izdarīt un es vēl tagad brīnos kā viņa nenositās krītot(akvārijs ir uz galda). Atradu pēc tam aiz dīvāna.

Pērle, reāli saukta - Kaķis
Šeit es nemaz nesākšu, kas mums ir piedzīvots. Kaitinošākais ir bezjēdzīga brēkšana pa nakti. aa, tad bija epizode, kad viņa aiz veļas mašīnas aizkrita. Veļas mašīna viņu vispār fascinē, jo, kad es ielieku mazgāties veļu, tad mājās ir miers - Kaķis sēž koridorā un skatās. Jaukākais - mūžīgā gulēšana man pie kājām,mūžigā roku laizīšana,mūžīgā tupēšana aiz vannasistabas durvīm,kad es esmu iekšā un citādi lielās mīlas pierādījumi. Viņa gan ir īsta izklaide viesiem - viņai pamet mantiņu, viņa kā suns atnes, noliek un gaida, kad metīs atkal. Tiesa, mantiņa ir viena konkrēta,zaļa varde, kuru es zooveikalā regulāri izpērku, jo tā ir viņas mīļākā. Ar citām nav aršana :D Vispār,tas ir drauga kaķis, jo viņš viņu paņēma, bet viņa līmējas man klāt visu laiku :D

26.02.2014 11:32 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Mana visvisvismīļākā meitene. :)

Liela nebēdne, palaidne, briesmīgi ziņkārīga un daudz uzmanības prasoša.
Parasti, kad tiek izlaista no būra mētājas pa istabu kā pinkpongbumbiņa un pamatīgi gugina. Ja neviens viņai nepievērš uzmanību, skrien pakaļ, ķerās zeķēs un neliekas mierā, kamēr netiek pabužināta vai patrenkāta. Daudz podus ir gāzusi, gan puķupodus, gan savu podu (toleti), visādi ir gājis. Mīlu. ♥ :)
26.02.2014 11:33 |

Reitings 6263
Kā ir - jums tie seski dzīvo brīvā vaļā pa istabu vai vienmēr būrī liekat?
26.02.2014 11:35 |

Reitings 2302
čupakabra Manējā dzīvojas pārsvarā pa būri, jo ir pārāk aktīva. Laižam ārā katru dienu pa divām reizēm, katru reizi trako kādas 2 h pa istabu un tad jau pati iet uz būri gulēt.
Būtu viņa kaut mazliet mierīgāka, ļautu cauru diennakti vālēt pa istabu, bet ar viņas raksturiņu, viņa ātri vien padarītu sev galu, ja tiktu atstāta kaut uz 5 min bez uzraudzības. Viņa ir pārāk ziņkārīga un bezbailīga. Bet tādi nav visi seski, citi ir mierīgi. Mums pagadījusies tāda pinpongbumbiņa. :D
26.02.2014 11:39 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
par krāsainajiem!!! ;) lūk, mana sterilzēta dāma, viņu sauc Mika (Mikī)
26.02.2014 11:42 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Miķelis.

Viņš visu dara man par spīti :D Visvairāk kaitina viņa zagšana. Pat tomātus viņš mēdz nozagt un tad tik es aiz dīvāna atrodu puvekļus. Vislielākais viņa veikums bija vesela doktordesas luņķa nozagšana no virtuves galda. Tālu gan viņš to neaiznesa.
26.02.2014 11:43 |

Reitings 6263
drugdealerin
Es ļoti gribētu sesku, bet man kaķis ir. Arī katīvists, bet nevaru iedomāties kāds ir sesks :D Ko viņš ēd? Kur nokārtojas? Kā kaķis - smiltiņās? Vai var apmīļot un paņemt klēpī? Vai vairāk kā kāmīši, žurkas utt, vai vairāk kā kaķis?
26.02.2014 11:45 |

Reitings 2080
Reģ: 05.11.2012

manējie žuļiki :D īpaši nedarbus nedara, kaķene man dikti gudra pagadījusies, visi brīnās :D a zaķis kā jau zaķis, guļ, ēd un grib vairoties... :D
26.02.2014 11:49 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014

brūnā taksīte- Rika. Melnā taksīte- Tille.

sagrauzts viss iespējamais- segas, kosmētika, 2x saukts meistars labot sagrauztu interneta vadu, rotaaļllietas, apavi- grūti izdomāt, kas nav bijis sagrauzts, bet tas pārsvarā 1. dzīves gadā, tagad vairs tā nav. jebkurā gadījumā mīļas bez gala- viena (brūnā) ļoti mierīga, ēdiena dēļ gatava uz visu, un māk skatīties tā, ka visas pasaules skumjas atspoguļojas viņas acīs, bet otra (melnā) kaut arī spītīgākā no visām radībām, tomēr ļoti emocionāla būtne, guļ klēpī kā kaķis, patīk, ka nēsā uz rokām un naktī pīkst, ja nokritusi sega no viņas un sauc, lai atnāk apsegt :D
26.02.2014 11:49 |

Reitings 2302
čupakabra Es teiktu vairāk kā kaķis vai suns. Uzvedības ziņā vispār ļoti līdzinās kaķim, bet prasa ļoti daudz uzmanības, kā suns.
Ēd profesionālo kaķēnu barību, es baroju ar Hills kitten, vistu filejas, paipalu olas un visādus gardumus. Var dot arī saldētas peles, bet tad ir baigā ķēpa, viss būris pēc tam jātīra. Nokārtojas kastītē, ja laiž pa istabu staigāt, tad istabā jābūt vēl vismaz divām vietām, kur viņš var nokārtoties. Klēpī var paņemt, ja pie tā radina jau no mazotnes, zinu, ka ir daži eksemplāri, kuri tiek tikai būrī turēti ne mīlināti nekā, un tos gan bez bieziem cimdiem rokās neņemt. Manējā ir mīļuma iemiesojums, bet reizēm māk parādīt arī raksturiņu. Ļoti mīl bučoties. Ir seski, kuri tev klēpī pat gulēs, manējā nav no tās sugas laikam. :D
Vispār, apbrīnojams dzīvnieciņš, bet ar viņu ļoti daudz jāņemās. A par to, kā sadzīvos ar citiem mājdzīvniekiem, ja ņemsi pavisam maziņu, tad pieradināsi, mums gadījās ņemt no saimniekiem, pie kuriem viņa bija dzīvojusi jau 3 mēnešus, viņai bija pusgadiņš, pagāja divi gadi, kamēr pārmācījām no košanas un kakāšanas visos stūros, bet ar citiem dzīvniekiem negrib sadzīvot, klūp virsū. Tākā iesaku ņemt pa taisno no audzētājiem.
26.02.2014 11:52 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Modo

Ak dievs es tā mīlu taksīšus un tev ir veseli divi! Apskaužu! Un tik skaisti taksīši pietam :)

Pašai gan nav tagad dzīvnieki vairs pāris gadus, jo kopš nomira mūsu mīļā taksenīte - dore jeb doroteja, mūsu mājās pārņem skumjas iedomājoties jaunu taksīti. Es gan personīgi gribētu taksītu un vel kādu citu zvēriņu, kaķus gan nevar, vismaz ne ar garu spalvu jo man alerģija, bet tas tik laikam būs iespējams tad kad atsevišķi dzīvošu.
26.02.2014 11:54 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Mans supermīlulis! Milbu Sheridan->Šerijs->ikdienā vienkārši Šeris :D

tādus nedarbus vai kaut ko par spīti viņš īsti nedara, bet, ja mēs visi aizbraucam ceļojumā vai kaut kur ilgak par pāris dienām, tad stabili, ka dārzā no skumjām un ilgam būs nofrauzts kāds mazais kociņš vai krūmiņš :D

vispār viņs ir riktīgs mājas un ģimenes mīlulītis luteklītis - ļoti labsirdīgs, mīļš un draudzīgs. mīļākās lietas ir saistītas ar to, kā viņš priecājas, kad pēc ilgākas neredzēšanās atbraucu mājās. tad viņš apjož visu dārza perimetru, skrien, lec, krīt uz vēdera un priecājas. tāpat, istabā esot, vienmēr nāk mīļoties, ieliek galvu klēpī un aizmieg. un vēl viņš drausmīgi mīļi guļ - kad noguļas uz grīdas, priekšējās ķepas sakrusto kā dāmiņa :D

26.02.2014 11:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)