Nez, man kaut kā neatkarīgi nenokā citreiz izmazgājas citreiz atkal nē, nezinu vai mēness fāzes vai kas to ietekmē :D citreiz pat ir tā ka ilgi neizmazgājas un tad pēkšņi izmazgājas..
Man uzpilēja uz biksēm krāsa, neizmazgājās ar pirmo, bet pēc kādām pāris reizēm skatos, ka ir tomēr izmazgājušās gan :D bet es jau paspēju sākt nesāt pa mājām, domāju, ka beigtas. :D
Man ir speciāls balinatājs ar kura palidzību var izmazgāt gan asinis, krāsas un eļļas. Ļoti efektīvs ,pati pat nobrīnijos. Sakuma vāritā udenī izsķīdinu balinatāju tad lieku drēbi uz kuras ir šis traips , patur kādas 2 h un lieku veļasmašinā un traipa vairs nav.
Es tumši brūnas matu krāsas traipu no jaciņas dabūju ārā vienkārši izmazgājot veļas mašīnā. Tā nebija salona krāsa, bet gan Garnier - mājās pati krāsoju. Domāju, ka salona krāsu varētu būt grūtāk dabūt ārā, bet nedomāju, ka neiespējami. :)
Ja man ir kādi traki traipi uz apģērba, tad es pirms likšanas mazgāties uzleju uz traipa un ierīvēju viņā trauku mazgājamo līdzekli (Fairy, Zilgme u.c.) Tad lieku mazgāties. Diez gan reti ir tā, ka neizmazgājas