Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Nuva ring vai spermicīdu līdzeklis?

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Sveikas

Man ir attiecības ar vīrieti kurš strādā citā valstī, tiekamies reizi mēnesī un gribam tomēr bez prezervatīviem, tapēc nezinu kā labāk šādām attiecībām, Nuva ring vai spermicīdu līdzeklis un arī kāds (krēms, putas,lodītes,svecītes). Ir kāda pieredze un ieteikumi? Un cik droši ir spermicīdu līdzekļi un varbūt ko konkrētu varat ieteikt?
OK tabletes viennozīmīgi nē!
25.02.2014 19:00 |

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Un ja es vēlos lai mēnešreizes šomēness sākas vēlāk, es varu riņķi likt uzreiz iekšā, nesagaidot mēnešreizes?
25.02.2014 19:14 |

Reitings 797
Reģ: 29.01.2009
Man no Nuvaring sākās pamatīgas veselības problēmas (un puisim arī). Neiesaku. Tas riņķītis, lai vai cik viņu bieži mazgātu utt. ir perfekta mājvieta nelabajām baktērijām!!! Protams, ir dāmas, kam viss ok ar riņķīti, bet es personīgi neiesaku. Arī ginekoloģe teica, ka katru reizi ieliekot/izņemot viņu Tu tomēr radi sava veida mikrotraumu sieniņās, kur var rasties iekaisumi. Man tagad visu mūžu būs jāveic regulāras pārbraudes uz dzemdes kakla vēzi. Atgriezāmies pie prezervatīviem un esam apmierināti.
25.02.2014 19:21 |

Reitings 389
Reģ: 08.12.2012
Nu par tiem spermicīdiem esmu galīgi pret, ļoti nedroša metode. Turklāt tur tik tiešam viss jāievēro kā rakstīts. 1o min pirms tam ievieto, nedrīkst ne tur baigi pārvietoties ne ko, turklāt ātrāk ar sākt mīlēties nedrīkst, nu pilnīgs sviests ar tiem spermicīdiem. Nu par to riņki man ar nekādu labo domu nav. Varbūt ieliec spirāli, ja negribi hormonus, liec parasto vara.
26.02.2014 00:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits