2dienas pārdomas

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Heiij, skaista sodien diena. Saulīte, vējiņš, putniņi čivināt jau sak un arī mani pārņem pavasara pārdomas. :)
No rīta ieejot dr.lv runā sadaļā izlasīju, ko tādu, kas tiešām lika aizdomāties.

"Mani Tavs Lexus neinteresē. Es steidzos, mani mīļotais gaida pieturā. "

Lai arī cik ļoti materiālā laikā mēs dzīvojam, tik un tā pastāv arī tīra un skaista mīlestība. Tajā pašā laikā starp mums ir tik ļoti daudz meiteņu, kas būtu gatavas pamest savus mīļotos tikai tāpēc, ka kads cits ir turīgāks, vairākvar dot (materiālajā ziņā) un es pat nezinu kā ir pareizāk. Dzīvē jau jātiecas uz augšu, bet vai šādā veidā? ...nezinu.

Kā ir ar Jums, jūs varetu pamest savu vīrieti tikai tāpēc, ka kads cits var dot vairāk?

Bet tā, lai visām smaidīga, pozitīva un visās citas ziņās izdevusies diena! Pasmaidam, kaut vai tāpēc, ka esam tādas! :)
25.02.2014 11:06 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Excite, izteikšu tikai savu viedokli.
Manuprāt, ir vairāku veidu mīlestības. Ir sievietes, kuras ir attiecībās, jo mīl pašu vīrieti, bet ir sievietes, kuras veido attiecības, jo mīl vīrieša naudu. Pastāv arī vēl vairāku veidu mīlestības, ko veido katra indivīda vērtību skala.

Kāpēc tik grūti noticēt, ka ir arī tādas sievietes, kuras neskrien pakaļ citu pelnītai naudai?
25.02.2014 23:25 |

Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Noteikti nevarētu. Mans puisis nevar nodrošināt man gandrīz neko, ko man gribētos, bet es viņu mīlu un nemainītu pret citu materiālā nodrošinājuma dēļ. Zinu to, jo ir viens, kurš mēģina jau ilgi, ilgi mani nocelt viņam un, kaut vai turīgs un jauks, negribu viņu.
25.02.2014 23:30 |

Reitings 255
Reģ: 04.06.2013
Manas šī vakara pārdomas par to, kāpēc kondicionieris un šampūns nevar beigties reizē :(
25.02.2014 23:45 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
Ir sievietes, kuras ir attiecībās, jo mīl pašu vīrieti, bet ir sievietes, kuras veido attiecības, jo mīl vīrieša naudu.

Naudu nevar mīlēt.
Vai nu visas šajā diskusijā liekuļo vai ir neglābjami naivas. Nauda nav vs mīlestība. Naudai nav vērtības. Bet bez naudas var nomirt badā un es neticu, ka kāds būtu gatavs to darīt.
Tas ir kaut kāds nereāls viedoklis
Lai arī cik ļoti materiālā laikā mēs dzīvojam, tik un tā pastāv arī tīra un skaista mīlestība. Tajā pašā laikā starp mums ir tik ļoti daudz meiteņu, kas būtu gatavas pamest savus mīļotos tikai tāpēc, ka kads cits ir turīgāks, vairākvar dot (materiālajā ziņā) un es pat nezinu kā ir pareizāk.

Cmoon, visi zinam, ka bez naudas nav dzīves. Un kurš vispār vēl mētājas ar klišejiskajiem trafareta viedokļiem "naudai ir nozīme", "mīlestība ir galvenais", "svarīgi ir abi".
Man domāšana nepavelkas šādā formā.
26.02.2014 05:18 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Vai nu visas šajā diskusijā liekuļo vai ir neglābjami naivas. Nauda nav vs mīlestība. Naudai nav vērtības. Bet bez naudas var nomirt badā un es neticu, ka kāds būtu gatavs to darīt.
Tas ir kaut kāds nereāls viedoklis

Tāda sajūta, ka to raksta cilvēks, kam abas rokas kreisās. Es naudu spēju nopelnīt pati. Varbūt tas Tevi pārsteigs, bet šeit lielākā daļa meiteņu to prot.
Pēc Tevis rakstītā sanāk, ka jāiepazīstas ir šādi :" Cik Tev alga? Ak, minimālā? Nu, žēl, tad neko, tad vārdu jautāt vispār nav jēgas... "
26.02.2014 08:40 |

Reitings 5
Reģ: 10.03.2009
Daudzi vairs netic tādai tīrai, patiesai mīlai, piemēram, manas draudzenes, saka, ka mīlestība nav, cilveki paliek kopā,jo pierasts vienam ar otru, vai apakšā attiecībām ir materiālais.
Bet, ziniet, es nekad šajās blēņās neklausos, arī es reiz bijusi vīlusies attiecības, domaju,ka īstās un uz visu mūžu. Taču, tad,kad mums viss beidzās, diemžēl ļoti nesmuki, es vienkārši sev devu ateplu no attiecībam, bet tai pat laikā, manī neveidojās tā skepse pret mīlestību, es zināju,ka tā kaut kur ir, bet katram savs laiks. Es ticu īstai mīlestībai, un jums, meitenes, tai arī jāspēj noticēt, ja cilveks ir idiots, tad nekāda nauda nepalīdzēs, ja cilveks ir sirdsgudrs un nav slinķis, tad naudiņa jau arī vienmēr būs, varbūt ne tik daudz kā tai tur meitenei,kurai tagad ir jauns mersis, kas ir tikai lieta, un var nozust vienā dienā, vai salūst! Mīlestība ir tira un neatņemama, ta pieder tikai Jums ar jūsu dvēseles radinieku, un dvēselei ar naudu nav nekāda sakara.
26.02.2014 08:48 |

Reitings 430
Reģ: 23.01.2014
un dvēselei ar naudu nav nekāda sakara.

Mans viedoklis.

Pēc Tevis rakstītā sanāk, ka jāiepazīstas ir šādi :" Cik Tev alga? Ak, minimālā? Nu, žēl, tad neko, tad vārdu jautāt vispār nav jēgas... "

Teorētiski tā sanāk. Praktiski nē :D
26.02.2014 16:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
ne taapeec, ka es skaudiigs nabags, bet taapeec, ka Juusu pashu diskusijaas iists viirietis vienmeer saakas no 1000+ eiro algas meenesii, bet shajaa diskusijaa peeksnji tam vairs nav noziimes...

Varētu padomāt, ka Latvijā tādu vīriešu virs 1000 eiro čum un mudž :) Tā ir vidusslāņa alga, bet vidusslānis mums ir maziņš. Pārsvarā ir nabagi un bagātie. Kurš bagātais tiksies ar nabagu? Vidusslānī maza izvēle. Atliek vien nabagi sortimentā :) Elementāra matemātika.
26.02.2014 17:01 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
ne taapeec, ka es skaudiigs nabags, bet taapeec, ka Juusu pashu diskusijaas iists viirietis vienmeer saakas no 1000+ eiro algas meenesii, bet shajaa diskusijaa peeksnji tam vairs nav noziimes...

šim piekrītu! tepat blakus diskusijā par naudas došanu, pirkšanu visas brēc, ka vajag bagātu veci un tādu, kas dod naudu, pērk šmotkas, bet šeit brauc otrā grāvī, sakot, ka var iztikt ar nabagu, ka tik mīlestība. Iznāk divkosība un liekulība kaut kāda.
26.02.2014 17:12 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Neviena materiāla lieta neliks man atteikties no mana vīra, neviens miljons nestāv blakus viņa smaidam, bučai un nesavtīgai mīlestībai. Kam man viņa Lexus, tas tāpat ir viņa ...
27.02.2014 08:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits