2dienas pārdomas

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
Heiij, skaista sodien diena. Saulīte, vējiņš, putniņi čivināt jau sak un arī mani pārņem pavasara pārdomas. :)
No rīta ieejot dr.lv runā sadaļā izlasīju, ko tādu, kas tiešām lika aizdomāties.

"Mani Tavs Lexus neinteresē. Es steidzos, mani mīļotais gaida pieturā. "

Lai arī cik ļoti materiālā laikā mēs dzīvojam, tik un tā pastāv arī tīra un skaista mīlestība. Tajā pašā laikā starp mums ir tik ļoti daudz meiteņu, kas būtu gatavas pamest savus mīļotos tikai tāpēc, ka kads cits ir turīgāks, vairākvar dot (materiālajā ziņā) un es pat nezinu kā ir pareizāk. Dzīvē jau jātiecas uz augšu, bet vai šādā veidā? ...nezinu.

Kā ir ar Jums, jūs varetu pamest savu vīrieti tikai tāpēc, ka kads cits var dot vairāk?

Bet tā, lai visām smaidīga, pozitīva un visās citas ziņās izdevusies diena! Pasmaidam, kaut vai tāpēc, ka esam tādas! :)
25.02.2014 11:06 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Anastasija* Es gan Tavam viedoklim nepiekrītu. Visas nav vienā maisā metamas. ;)
25.02.2014 12:13 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Anastasija* muļķības. Esmu no nabadzīgajām un tieši tāpēc netiecos pēc naudīgajiem, jo protu izdzīvot tāpat. Neesmu pieradusi pie greznības, man tā nav vajadzīga.
25.02.2014 12:47 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Ar mīlestību paēdis nebūsi, bet man tas nav svarīgākais, jo pelnu pati.
25.02.2014 15:21 |

Reitings 2832
Reģ: 17.10.2010
Man materialais noteikti nav tik svarigs kaa emocionala saikne un milestiba. Ir bijushi vairaki tiesham turigi virieshi, kas pieversh uzmanibu vai grib but kopa, bet, ja man nav tas klikskjis, tad nebusu kopa naudas delj.
Protams, man ir svarigi, ka virietim ir galva uz pleciem, ka var nopelnit, ar Maximas kasieri nesatiktos.. Bet nav jabut miljonaram, lai butu kopa ar virieti.
Esmu bijusi ari viena no pasaules bagatakajam valstim, kur tiesham miljonari ar dargakajam mashinam aicinaja lidzi un pieversa uzmanibu, bet nee, es negribu but leta meicha, kuru var nopirkt par naudu un kas uzreiz leks ieksha krutakaja Ferrari.
25.02.2014 15:37 |

Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Kā ir ar Jums, jūs varetu pamest savu vīrieti tikai tāpēc, ka kads cits var dot vairāk?

Nē,nekad. Tiešām nekad. Šis ir viens no stingrākajiem maniem principiem,pie kura pieturos. Es neesmu tā meiča,kurai uzsvilpj kāds bagātāks džeks un es uzreiz lidoju pie viņa,atpakaļ neatskatīdamās. Ja es mīlu cilvēku,man pirmām kārtām ir svarīga viņa iekšējā pasaule un tikai tad es pievēršu uzmanību materiālajam stāvoklim. Nenoliegšu,ka man ir svarīgi,ka vīrietim ir nauda,bet man nav vajadzīgi zelta kalni.
25.02.2014 15:50 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nu saaksim ar to, ka es nekad jau no saakta gala nesatiktos ar kaadu, kursh regulaari uz bezdarbnieku pabalstiem dziivo un briivajaa laikaa spljauj griestos. Ja cilveeks ir centiigs, tad paareejam nav noziimees. Nauda naak un iet, cilveeks paliek. Galvenais, lai nebuutu no tiem, kuri straadaat neies pat tad, ja pasha beerni pusbadaa seezj.
25.02.2014 15:59 |

Reitings 141
Reģ: 27.07.2012
Protams, materiālajam ir kaut kāda nozīme, bet ja mans vīrietis strādā nevis guļ uz dīvāna un neko nedara, tad jau ir ok. Jūtas tomēr par naudu nenopirks un cik nu laimīgas attiecības var būt, ja ir nauda, bet nav jūtu, vai arī ir jūtas, bet nav ko ēst.. visam jābūt līdzsvarā :))
25.02.2014 16:53 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Manas pārdomas ir tādas, ka esot jaunākai, šķita, ka nekas nav svarīgāks par mīlestību, nekāda nauda to nepārspēs. Un ejot laikam es sapratu tikai to, ka nu ir jārūpējas par sevi, jādomā par nākotni. Protams, ir grūtak, ja tu tiešām mīli cilvēku, kuram tās naudiņas nav, tad nevar tā pazust, un es nesaku, ka es vispār spētu aiziet pie kāda bagātnieka tikai naudas dēļ, bet jā, nauda ir svarīga. Šaubos, vai ar slaistu man jebkad būtu pa ceļam.
25.02.2014 17:44 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nauda varbūt man ir svarīga, bet to var nopelnīt, bet īstu mīlestību ar naudu nenopirksi. Es savu puisi mīlu, kaut vai ja mums dzīvē neveicas un ir švaki ar naudām, bet mīlu un tas ir galvenais, jo visu pārējo var dabūt ja grib.
25.02.2014 17:49 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Ja būtu kopā ar cilvēku, kuru nemīlu, būtu ilgstošas problēmas attiecībās un tas ar Lexus būtu tīri sakarīgs, tad jā. Bet, ja skatās uz manu tagadējo dzīvi, tad nē. Pat, ja tas otrs būtu multimiljonārs... Es neiemainītu tagadējās attiecības ne pret kādu naudu.
25.02.2014 18:13 |

Reitings 236
Reģ: 29.01.2009
CrazyMonday, nekas tam jau tās diskusijas ir domātas.

Hmm...mans viedoklis visu dienu par to domājot ir tāds, ka ar galvu domājot, mīlestība mani nepabaros un drēbes nenopirks, kas man liek izvēlēties to, kas ir turīgāks, un var mani nodrošināt, bet tai pašā laikā ar naudu nenopirksi mīlestību, līdz ar to nodzīvot visu mūžu tikai tapēc, ka ir nauda, bet nav jūtu man šķiet, ka ir neiespējami (nu ja kāda tā var, tad cepuri nost- dzelzs sieviete).
Mans secinājums tomēr es palieku pie mīlestības, jo naudu jau var izdomāt kā nopelnīt- ir vienkārši jāgrib, jādara un kopā ticu, ka tas ir daudz vieglāk.
Nekad, nevarētu uzturēt vīrieti, man tas šķiet nepieņemami. Grūtā brīdī atbalstīt, jā, palīdzēt (īstermiņā) jā, bet nu ne uzturēt ilgstoši. Tāda mīlestība manī uzreiz nomirtu un pazustu respekts kā pret vīrieti.

Bet vispār man šodien pārdomām bagāta diena :) tik daudz ko apdomāt un pārdomāt. Biju viena aizbraukusi līdz jūrai, pastaigāja fonā klausijos http://www.youtube.com/watch?v=JvY_RHqnOHQ
..un ne no šā, ne no tā jutos vienkārši laimīga. :)

Ceru, ka Jums visām šī bija izdevusies diena un priekšā vēl tik pat lielisks vakars! :))
25.02.2014 18:17 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
nez, kad strādāju maximā par krāvēju 100+ h nedēļā tad sievietes mani draudzīgi ignorēja. daudzi vīrieši izgājuši šādam"lūzera" posmam un jau pa dzīvi saprot vienu lietu- vainu ļauj sevi mānīt, vai pasaule pārstās griezties.
apzināti nabadzībā neviena neskrien. tās kas saka ka nauda neko nerisina ir vienkārši pretīgi radījumi, tāpēc vien kā neapzinās savu pretīgumu.
25.02.2014 19:28 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Finansiālajam stāvoklim IR nozīme!!!! Kad biju maza vienmēr domāju to , ka dzīvošu tikai ar turīgu vīrieti. Lai cik arī stulbi tas neizklausītos.. BET kā jau daudzas minēja, emocijas un sajūtas, ko sniedz patiesa mīlestība nenopirksi ne par kādu naudu. Tieši tāpēc laikam, liktenis man ''piespēlēja''' divus ļoti labi situētus vīriešus, bet izvēlējos es trešo, ar kuru man bija un ir ideāla saskaņa it visā. Dzīvojam labi, naudas netrūkst, bet reizēm, kad paskatos ko tie divi vīrieši dāvina savām meitenēm, iedomājos, ka to visu varēju saņemt arī es.
25.02.2014 20:11 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Nu tās kuras ir bagātās cacas tas un var teikt nē nav svarīgi lai kaut nabags tāpāt mīlēšu, bet tas kuras meitenes nabadzīgākās vienozimīgi tieksies pēc bagātiem večiem! Un viss šai tēmai. Tā ir !

Tā galīgi nav. Un es nebūt neesmu vienīgā tāda, kas no pilnīga nekā dziļos laukos ir izsitusies līdz dzīvei, kas ir saucama par pilnīgi normālu - mājas Jūrmalā nav, taču ieejot veikalā, varu izvēlēties, ko gribēšu ēst pēc tā, kas garšo, nevis pēc tā, kam naudiņas pietiek.

Kas attiecas uz vīrieti - materiālais ir sekundārs, galvenā ir attieksme. Mīlestība jau arī, protams, bet, ja runājam tieši par vīrieša materiālo stāvokli, personīgi man ir svarīgi, lai vīrietis spēj pats sevi nodrošināt ar minimālajām normām - dzīvokli, ēdienu. Ja viņš spēj normāli tikt galā ar savu dzīvi, pārējais jau būs pats no sevis. Miljonāru nemeklēju, bet, šķiet, alfonsiņu es arī pārdzīvot nevarētu. Kaut kā nešķiet, ka par cilvēku, kas spējīgs pats neko nedarīt un vienkārši skatīties, kā sieviete mokās uzturot abus un bariņu bērnu, ja tādi ir, var teikt, ka viņš šajās attiecībās ir tāpēc, ka sievieti mīl.

Manam vīrietim ir jābūt kā normālam vīrietim - jāspēj sevi apgādāt pašam un jādomā uz priekšu. Bet viņam nav jāsapņo kļūt par oligarhu, pietiek ar mazākiem, sasniedzamiem mērķiem.
25.02.2014 20:21 |

10 gadi
Reitings 2152
Reģ: 02.04.2011
CrazyMonday, sauleszaķēn, būs labi! :) :)
25.02.2014 20:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
nez, kad strādāju maximā par krāvēju 100+ h nedēļā tad sievietes mani draudzīgi ignorēja. daudzi vīrieši izgājuši šādam"lūzera" posmam un jau pa dzīvi saprot vienu lietu- vainu ļauj sevi mānīt, vai pasaule pārstās griezties.

Nez, zinu dzekus, kuri jauniibas gados ir straadaajushi liidziiga tipa darbu, bet daziem ar meiteneem veicaas. Protams, ja esi kraaveejs ar kraaveeja atteiksmi, tad lielaakaa dalja ies ar liikumu, bet ja esi patiikams un pieklaajiigs cilveeks, tad buus arii gribeetaajas. Bet ja dveeselee esi kraaveejs, bet straadaa bankaa, tad jaa, noteicoshais faktors tam, vai tiec pie meitenes, ir tikai un vieniigi nauda.
*ar kraaveeja attieksmi es domaaju paprastu uzvediibu, raudaashanu par neizdevushos dziivi un hobijiem, kuri ierobezjojaas ar alu pie tv.
25.02.2014 20:32 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Laikam jau ka nee, sakuma protams,ka butu stara un gribetos aizskriet pie tada kam naudas daudz,jo ta butu daudz vieglak dzivot, pasai neka nebutu jadara kaa vien jatere ta nauda, bet taa kaa no sava viriesa neesmu naudas zinja atkariga, pati naudu pelnu apmeram 4 gadus , nav regulari ienakumi, bet pa so laiku tik daudz ko esmu pirkusi sev un nopelnito naudu vairak noverteju, jo ta ir smagi pelnita. Un ja gaditos kadreiz izskirtos zinatu,ka man butu gan darbs gan ienakumi, jo ir redzeti tadi pari,kur virietis strada ,bet sieviete sezh majas un tere naudu, ta negribetu,jo dzive viss var notikt kamer neesi lidz pensijai ar vinju nodzivojusi.
25.02.2014 20:54 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
pride and prejudice O, čau,mīļā! :) Ehh, es tā ceru. Viss kas nepieciešams - trekns punkts mēģinājumiem atrast Princi. :D
25.02.2014 21:10 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Esmu iepazinusi savā dzīvē arī ļoti turīgus vīriešus, kuri vēlējās veidot attiecības, BET man nebija it nekādas dzirksts. Izvēlējos tomēr vīrieti, kurš manai sirdij lika trīcēt aiz mīlestības. Patīk apziņa, ka uz visu ejam kopā, nevis ierodos uz visu gatavu. :)
25.02.2014 23:00 |

Reitings 649
Reģ: 06.11.2012
fantastiska diskusija, kur, diemzeel sliekshos piekrist Anastasijai..

kaapeec? ne taapeec, ka es skaudiigs nabags, bet taapeec, ka Juusu pashu diskusijaas iists viirietis vienmeer saakas no 1000+ eiro algas meenesii, bet shajaa diskusijaa peeksnji tam vairs nav noziimes... nea.. man tomeer liekas, ka te Juus pashas sevi idealizeejat. dziivojam tomeer kapitaalisma pasaulee.

Protams, sacelshu veetru uudensglaazee- bet, pirms mani noknaabt, veersiishu uzmaniibu uz pirmaa iespaida faktoru.. liidz 20mit gadiem, protams- piipis mutee un bezjeedziigs risks liekaas kas aizraujoshs, bet ar gadiem tomeer tas lexus to pirmo iespaidu nopeerk par visiem 100. un nekaadi tur meerkji vai "fantastisks cilveeks" liidzveertiigs nebuus.

p.s. dziives pieredze.
25.02.2014 23:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits