Sakiet lūdzu kāda veida otiņu labāk izmantot priekš šāda veida korektora uzklāšanas? Un varbūt, kas lieto, atsauksmes, vērts pirkt, vai nekas sevišķs? Varbūt ir kas labāks ko ieteikt (interesē vairāk zaļā bāze pret pleķīšiem un gaišā pret lokiem).
pret lokiem es ieteiktu korektoru lokiem zem acīm ar izgaismojošām daļiņām un mitrinošu, lai nesaiet krociņās. parasti tādiem ir iestrādāta lūpu spīduma otiņa. pret pleķīšiem ieteiktu loreal zaļo cc krēmu. tie profesionālie krāsainie korektori man šķiet pa krāsainu un pa smagu ikdienas lietošanai - jāuzklāj korektors, tad jāmaskē korektors ar citu, dabiskāka paskata produktu. čakars. bet lētie krāsainie šķiet pa biezu un slikti klājas.
Neilona noteikti. Drogās vari atrast kādu par lētu cenu, nekādu dārgo šim pasākumam nevajag. Zaļais korektors derēs pret sarkanumiem.. Pret zilajiem un violetajiem lokiem vajadzēs dzeltenīga toņa korektoru.
Krēmveida produktiem vislabāk derēs sintētiskas otas (plašākām zonām - plakanās, pumpām lainera otas). Bet ja plāno lietot tikai sev pašai, tad es ieteiktu klāt ar pirkstiem, jo šādi produktiem vajag ādas siltumu, lai vienmērīgi "izplūstu" pa ādu.