Kaimiņi?

10 gadi
Reitings 170
Reģ: 15.06.2012
Pēc vakardienas notikuma, kad 22/00 vakarā kaimiņš gandrīz neizlauza zvana pogu durvīs, pāris reizes izlsēdza elektrību elektroskapī un vēl nolamāja lamu vārdiem, tikai pēc tam paskaidrojot, ka viņš ir kaimiņš no dzīvokļa, kas atrodas tieši zem manējā un virtuvē viņam tek ūdens. Tā kā es pat nebiju mājās visu dienu un manējā dzīvoklī ūdens netecēja. Viss garastāvoklis bija sabojāts un vēl vajadzēja skaidrot to, ko neesmu darījusi... Labākais būtu bijis izsaukt policiju, bet šoreiz tikām bez tas... Agrāk neko par kaimiņiem nedomāju, bet tagad, laikam, sarunām ir tasnība, ka kaimiņi ir visļaunākie ienaidnieki. Dzīvoju te 8 gadus un citus kaimiņus pat neesmu redzējusi un uz ielas satiekot, pat neatpazīstu. Daži sveicinas kāpņu telpā un tas ir viss.... Bet vakardienas gadījums ir visbriesmīgākais...

Kā jums paveicies ar kaimiņiem? Ir mierīgi, vai tāpat mēdz gadīties daži notikumi?
23.02.2014 10:29 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ir palīdzēts kaimiņiem, jo tiešām mūsu trepēs kaimiņi tik pat kā nemainās. Protams ka ir dzirdēti strīdi, bet ir ar jau sava labā puse ka viens otram palīdzam. Ja kādam vajag cukuru vai ko tādu, nekad neatsakam un mums tad ar neatsaka. Ja kādam kas ar elektrību nestrādā, izpalīdzam viens otram. Uzturam tīru trepju telpu, katru nedēļu kāds kaimiņš mazgā trepes + logus vasarā. Vienu reizi gan bija tā ka no 4 stāva līdz pat 1 stāvam toletē laikam ūdens bija pārplūdis, vai truba plīsa, mēs bijām 3 stāvā un vis trakāk dabūjām, bet 4 stāva kaimiņiene nāca un prasija vai viss ok, nu nebija jau ok, bija ūdens, bet tā kā visu saslaucijām, un mums labas tapetes tad skādi vispār pēc tam nevarēja redzēt, tad nu ko tur iet un kašķēties, tā pat mums kādreiz tur remontiņu būtu jātaisa. D
23.02.2014 14:06 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Dzīvoklī kur nodzīvoju 15 gadus, pazinu visus kaimiņus, ar visiem bja draudzīgas attiecības, sasveicinājāmies vienmēr utt, pat no blakus poģīšiem pazinu visus.
Tagad, hahaa..
Dzīvoju Pārdaugavā, manā kāpņutelpā neviena Latvieša, visi urāli. Pa lielam attiecības labas, sveicinamies, bet diezgan protestē pret manu mūziku, kura nav nemaz tik skaļa un praktiski pats mājās neesmu.
Bet kaimiņi ir kā skabarga pakaļā, no kuras nevar atbrīvoties.
23.02.2014 14:17 |

Reitings 969
Reģ: 10.02.2013
Jaunās dzīvesvietas kaimiņiene neatbildēja manu sveicienu. Sīkums, bet man tas šķiet vairāk kā dīvaini. Es domāju, ka viņu kaitina mans suns, kurš jaunā vietā pastiprināti rej (nokaunējies mans skatiens) :D
23.02.2014 15:24 |

Reitings 142
Reģ: 28.04.2013
Līdz šim, man nu nekādi nav paveicies ar kaimiņiem.
Iepriekšējā vietā, blakus dzīvoklī mitinājās ļoti nelabvēlīga ģimene - skandāli, dzerstiņi, kliegšanas, trauku plīšanas, u.tt.
Tagad: virs mana dzīvokļa - bariņš jauniešu, kas visu laiku taisa ballītes ar "ampulu" dzeršanu, pīpēšanu tur pat kāpņu telpā, u.tml. Bēdīgi .
āā, un jā, katru nakti var dzirdēt, ka kāds krāc. Vai nu - dikti plānas sienas, vai krācējs "ar stāžu".
Tā lūk . :)
23.02.2014 15:29 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Savā jaunajā mājvietā esmu tikai nedaudz vairāk kā nedēļu, pagaidām nevienu kaimiņu nepazīstu. Bet, godīgi sakot, dzirdējusi arī nevienu vispār neesmu! Ok, vienreiz laikam dzirdēju, kā veļas mašīna kaut kur tālumā darbojas, bet, acīmredzot, diezgan laba skaņas izolācija un sienas nav diez ko plānas. Ar šo aspektu esmu ļoti apmierināta, jo klusums bija viena lielākajām vēlmēm.
23.02.2014 15:33 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
It kā attiecības nekādas, nu tīri tā sasveicinamies. Bet 3dien hoķi skatījāmies vairāki dzīvokļi kopā. :D
23.02.2014 15:41 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Neitrāli, pilnībā neitrāli. Paldies tiem ,kuri neko nesaka (pēdējā laikā) par manu nenormāli skaļo mūziku ikdienā, man arī netraucē ja pa dienu kāds klausās skaļi. Ir gan gadījies ,ka no blakus kāpņu telpas tantiņa izsauc policiju, ka basi esot par skaļu. Atbrauca policists ,pakratīja ar pirkstu,kopš tā laika basi ir uz minimālo (kaut tik un tā viņi normāli rīb :D ) un viss ok. Apkārt jau arī tādi trakuļi dzīvo, vai kurlas tantiņas ,tā kā viss ok! :D :D
23.02.2014 16:03 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Par laimi, dzīvoju privātmājā, tāpēc problēmu nav. Lielākais, kas patraucē, ir kaimiņi, kas vasarā 7:00 no rīta izdomā pļaut zāli vai kādam naktī ieilgusi dārza ballīte, bet arī tas notiek 1-2x mēnesī. Tā kā viss mierīgi.
Nezinu, kā spētu dzīvot dzīvoklī ar trokšņainiem kaimiņiem. Man vajag pilnīgu mieru un visi nevajadzīgie blakustrokšņi ( mūzika, bērni, remonti) man reāli dod pa nerviem, jo tagad jau mani izved no pacietības, ja kāds blakusistabā pa skaļu TV skatās.
23.02.2014 16:13 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Skaļu mūziku tikai lauku māja klausos vai ar austiņām.cenšos cienīt citus.jo saprotu ka dzīvoju daudzdzivokļu mājā.
23.02.2014 16:13 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
Man kaimiņi visu pagājušo vasaru taisīja kapitālo remontu. Katru dienu no 7 līdz 15, stundu pauze un tad atkal no 16 līdz 19. Rībēja tā, ka man vairākas glāzes no galda nokrita un pulkstenis saplīsa. Bet es izturēju :D Tad vēl Jaunajā gadā kaimiņi iešāva raķeti manas lodžijas stiklā un trāpīja manām ziemas petūnijām, bet tā viss ok. Petējā māja gan visi svinēja kopīgi, šamējiem pat Дед Мороз и Снегурочка bija atbraukuši :D tā kā viss čotka.
23.02.2014 16:51 |

Reitings 230
Reģ: 01.09.2013
Ja jums nav kaimiņos kāda dusmīga , piekasīga tante jūs dzīvojat septītajās debesīs. Man ir tik kašķīga kaimiņiene, nu nepaies garām neaizrādot par kaut ko. Paldies Dievam viņa jau pensionāre un, lai arī cik tas ļauni izklausītos viņa nebūs jāpacieš ilgi. Jūs domāsiet, vai cik es drausmīgs cilvēks kaut ko tādu pateikdama, bet šitā vecenīte ir briesmīga. :D
23.02.2014 17:17 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
:-Dlabi zini ka vecene nenodzivos lidz simt gadiem? Un vispār jauni arī mirst:-D tā ka kurš dzīvos ilgāk vēl nav zināms:-D
23.02.2014 17:24 |

Reitings 2840
Reģ: 29.01.2009
man ir paveicies ar sava stāva kaimiņiem, vienā pusē dzīvo kaut kāda ģimenīte,ko tā īsti neesmu arī redzējusi,no viņu puses tikai dzirdu ik pa laikam zvanošu Skaipu, otrā pusē dzīvo paveca sieviete, ar viņu šad tad parunājamies, viņa arī ir klusa,tikai tad,kad esmu tualetē, tad var dzirdēt kā viņa skatās TV :D
apakšējie kaimiņi gan nav tie foršākie, bieži vien strīdās, kaujās, bīda mēbeles, pagājušo gadu vecis sajauca stāvus un lauzās pie manis.
ar pārējiem kāpņutelpas iedzīvotājiem ir neitrālas attiecības, ir viens pārītis ar ko sasveicinos, nesen ievācās 2 jauni čaļi, šie mani arī sveicina
23.02.2014 17:46 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
ja neskatās uz to, ka kaimiņš mūs 5-dienas vakarā nopludināja tā ka, cietēji bija arī vēl stāvs zem mums tad sadzīvojam daudz maz labi.. :D

bet nu apakšas kaimiņiem cepuri nost- atnāca visu palīdzēja saslaucīt, savākt visu lieko ūdeni... :) ieguvums visiem- man dzīvoklis ātrāk tīrs un viņiem arī vairs negāzās pa lampām un grieztiem... :D
23.02.2014 17:50 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Mums viena kaimiņiene ik pa laikam sauc policiju, kaut kāda paranoja, ka viņai visu laiku kāds laužas dzīvoklī. Moš šizofrēniķe? Kaut gan, vai pie tādiem, ar diagnozi, vispār policija brauc? Tā jau var izdomāt sazin ko, ja kāds nepatīk, tad tik izsauc policiju un taisa ziepes?
07.08.2015 19:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits