Sievietes - mednieces

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Nesen lasīju vecum veco diskusiju, un izrādās, diezgan daudzām ir tāds pats netikums. :D Un ''čīkstāmais'' diskusijas iespaidos kaut kā iedomājos par to, kā tikt no tā vaļā... Jeb ir vīrietis, nu viss ok, attiecas ļoti labi, strādā, rinķī neskraida, nedzer, raksturs lielisks, interešu daudz, bet bail, ka tiklīdz ''iegūšu se'', jeb sāksies kas nopietnāks par satikšanās periodu, tā ieslēgsies tas atpakaļ gaitas klikšķis un ātri vien viņš kļūs pilnīgi un galīgi neinteresants un nesaistošs.
Jau ir bijusi vairākas reizes tāda pieredze, ka max 3 mēneši un viss, sākās atkal, a ja vēl pasaka ātrāk, ka mīl un mīlēs da kapa malai, tad momentā atkal ''klikšķis'' un viss.

Bāc, diezgan nesakarīgi uzrakstīju, bet ganjau ka tās, kam ir līdzīgi sapratīs manu situāciju. Nu gribu es tikt no tā vaļā un beidzot iemīlēties, lai ir skaisti...
21.02.2014 20:20 |

Reitings 424
Reģ: 29.06.2012
Man nesen kāds vīrietis apgalvoja, ka vairums sieviešu savā ziņā ir mazohistes. Un, lai kā man arī negribētos, bet šajā, attiecību jautājumā, es tomēr sliecos piekrist. Tas tik tiešām varētu būt visprecīzākais apzīmējums un izskaidrojums manai vēlmei pēc nesasniedzamā. Vismaz es neredzu citu objektīvu iemeslu, kādēļ frāzes "es tevi mīlu" laikā, es izmisīgi cenšos izdomāt atbildi, kas skanētu kaut cik pieklājīgi. Savukārt, līdzko puisis parāda, ka nav ieinteresēts, tā man āķis lūpā un spēlītes var sāķties... līdz tam brīdim, kad izskan trīs maģīskie vārdi un sāk birt solījumi.

Ko darīt, lai tā nebūtu? Es nezinu :D cerams, ar laiku pieņemšos prātā un lēmumus par attiecību uzsākšanu balstīšu uz prāta nevis sirds apsvērumiem... vai arī turpināšu ticēt, ka kaut kur mani gaida tas īstais!
21.02.2014 22:32 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Anastasija, pilnīgi vārds vārdā kā es būtu rakstījusi.

oo, ir arī, kāda tāda, kā es...
21.02.2014 22:39 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
A pa manam tas ir kā likums :)
Jo vairāk nepanesās meitene uz visiem šie ļubestības izgājieniem, jo vairāk tieši tie jaukie līp apkārt.
Tas viss beigsies tikai ar vienu variantu - meiča beidzot pavilksies vai notiks pretējais.. paliks ar saraudātāma acīm.
Jo reāli, tas tomēr viss ir gana neglīti pret to otru, jo 99&,ka pirmsākumos jau zinam, ka nekas tur nebūs, jo tad,kad nāks tas,kas iepatiksies, nu tur jumts iet pa gaisu un to nevar nejust :)
Tā,ka jābeidz čakarēt citiem dzīves un pašām sev ar. Ja nav pārliecības,ka nebūs,ko dot pretī, nevajag cilveku vest līdz tam,ka atzīstas mīlestībā (jo neviens tak neatzīstas, aj pret viņu slikti izturas.. labi tak izturaties, vismaz sākumā).
21.02.2014 22:51 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
jonquille, jā, tie vienmēr ir labi, jauki puiši...bet nav tā, ka jau sākumā zinu, ka nekas nebūs, vienmēr liekas, ka būs..un, kad saprotu, ka nebūs, varu derēt, ka jūtos tikpat slikti kā tas otrs cilvēks, ja ne sliktāk, jo vēl moka vainas apzīna, ka esmu otru sāpinājusi, tā sajūta ir tāda, ka nomirt gribas, jo zinu, ka otram sāp, bet pat nezinu vai un kā vispār ir iespējams to vainu izpirkt izpirkt un īstenībā jau nav...
21.02.2014 23:15 |

Reitings 2797
Ar tiem jaukajiem ir kā ir...
23.02.2014 14:08 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
Parasti jau jaunām meitenēm šāds "sportiskais" gars piemīt, ka pievelk tas "neiegūstamais" līdz 25 gadu vecumam. Tas vienkārši pāries, to nevar vienkārši ņemt un izslēgt. Pazinu pāris šādas meitenes, bet tagad jau viņas ir attiecībās 2+ gadus, jāgaida vienkārši īstais.

Pats arī atkaļ kļuvu par "mednieku", kad izšķīros. Vienkārši jāgaida kamēr satiksi to "īsto".
23.02.2014 15:01 |

Reitings 2797
Nu nezinu, manā draudzeņu lokā tā nav. Un neteiktu, ka kādaino viņām būtu tas īstais gadījies.
23.02.2014 15:04 |

Reitings 2609
Reģ: 11.11.2013
Lai gan pats sevi nekad neesmu licis pie medniekiem, bet vairākas reizes jau ir pierādījies, ka tāds esmu.
Tas gan nav visos gadījumos, ir arī tā, ka ja dabū tad negribas laist vaļā vai arī kad dabū, saproti kāda ir viņa uin vairs neko negribas.
Arvien vairāk noprotu, ka skriešana pakaļ un izpatikšana otram cilvēkam samazina otra cilvēka iekāri, jo redz.. viegli dabūnams un skien pakaļ.
Dažkārt arī kaitina tās, kuras tēlo aukstasiņu radības, lai gan ir jūtas pret otru, bet to neizrāda tikai tāpēc, ka grib to sākuma posmu, randiņus uc. pavilkt garumā.
Daļēji tas ir forši, kad ir neziņa ko otrs cilvēkjs domā utt.. Tad jāeksperimentē utt..
Ehaaa bik tās vis piertrūkst..
Paliks siltāks jāatsāk tusēt :D
23.02.2014 15:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits