Skauž

Reitings 37
Reģ: 21.01.2014
Labrīt, meitenes.
Vai esat sakārušās ar to, ka kādam skauž kaut kas, kas ir Jums?
Darbs, izskats, attiecības, finansiālais stāvoklis, Jūsu raksturs?
Esmu nonākusi situācijā, kad pašas draudzenei skauž mani panākumi darba jomā. Izsakās necienīgi par mani šajā darbā, saka, ka es neko nepratīšu izdarīt, kaut tiešie pienākumu man ir ļoti labi zināmi, jo iepriekš esmu to visu darījusi un nu nepamet sajūta, ka skauž. Pati ir darba meklējumos, bet jau kādu pus gadu neveiksmīgi. Man kaut kā paveicas ar darbiem.
Kā likt viņai saprast, ka nu nevar tā! Es tikai priecātos par viņu, bet viņa izturas necienīgi.
21.02.2014 09:24 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Pēc nepilna gada manu draudzeni atlaida, jo ne priekšniecei, ne kolēgiem nepatika kā viņa strādā.

Bet pie tā jau tu nebiji vainīga, tu tik gribēji palīdzēt, bet ja cilvēks pats nav ieinteresēts strādāt tad nu neko nevar darīt, un es domāju ka tā ar visi koleiģi to uzskatītu, bet tava draudzene gan nebija īsta ja jau pēc tā uzreiz tevi atšuva.
21.02.2014 10:15 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Neko nevajag sapurinaat, lai brauc uz Angliju fabrikaa straadaat.
21.02.2014 10:16 |

Reitings 37
Reģ: 21.01.2014
Pirmkārt, nestāsti viņai par saviem panākumiem darbā, kamēr viņai ir šāda problēma.

Mans vienīgais panākums ir darba iegūšana, bet tas ir viņai pateikts tikai vienu reizi, jo visas sarunas par šo tēmu beidzas ar to, ka es noteikti tur ilgi nebūšu un ar ieteikumu sākt meklēt jau jaunu darbu. Es nebūt neskraidu viņai riņķī un nebārstu konfetī un sajūsmā nespiedzu apr savu darbu, lai viņa justos kaut kā aizvainota vai pazemota.
21.02.2014 10:17 |

Reitings 426
Reģ: 13.09.2012
Vinja ar savaam sliktajaam runaam, domaam piesauks nelaimi... fu... draudzene skaitoties, neapteests radiijums..
21.02.2014 10:20 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Orchid, tēmas pieteikumā varēji minēt, ka esi ar viņu jau vairākas reizes runājusi, bet bez rezultātiem. Tad nebūtu tā, ka esi vainīgā, izrādās, ka neesi. Tad iesaku distancēties vai likt saprats viņai, ka esi viņas labā daudz darījusi un viņa neprot novērtēt un, lai strādā tādu darbu, ko var rēāli bez pieredzes izdarīt.
21.02.2014 10:24 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Miss Joker jā, es arī domāju, ka tur nebija mana vaina, bet nu - vienreiz šādi apdedzinājos un viss, vairs neparakstos kādam palīdzēt meklēt darbu.
21.02.2014 10:30 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es gan nesaprotu, kāpēc autorei tiek gruzītas smadzenes te:D
Es arī piekrītu, ka draugi nav jāiekārto darbos. Ja viņa palīdz ar linkiem, caur paziņām meklē, uzmundrina un uztraucas par draudzeni un to, lai viņa atrastu darbu, tad kas vēl ir jādara? Zem sliedēm jāpalec, katru reizi,kad viņa nedabuj to darbu?
Uzskatu, ka draudzenei nafig tas drabs nav vajadzīgs.
Man tieši rodas iespaids,ka tā tava draudzene ir riktīga skauģe, jo ja aju viņa ir tava draudzene un tu viņas- nu savām draudzeneēm neskandina n-tās reizes,ka viņa neko nevarēs un neko nepratīs. Tā vienkārši nedara..un tas nav normāli. Nevajag te vienu pataisīt baltu un pūkainu un nav ar viņu jāaapietas kā ar jēlu olu, ka tik nepieminētu neko labu no savas dzīves, ka tik nepieminētu darbu. Nu kas tā ir par draudzību? Te tiešām ieteikums draudzenei, lai kasās uz Angliju ravēt bietes. Un ito, noteikti darbs būtu jāatrod autorei pat tajā Anglijā. Ja vēl autoreiir bērns, tad es vispār nesaprotu, ko var pērties ap vienu draudzeni, tā,ka krekls pakaļā jārauj. un šī vēl sagrauj visu prieku par darbu un tas te tiek uzskatīts par normu.
Draudzene noteikti ir pieradusi,ka citi viņas vietā visu izdara un nokārto-lai dzīvē veiktos ir jāstrādā ar savu galvu un jādomā ar savu galvu. Ja tu to nedari, tad nu negaidi baigi veiksmi....
Autores vietā neceptos vairs tik ļoti. tu uzmundrini, ja redzi vakanci piedāvā, bet nerauj kreklu pakaļā viņas dēļ.
21.02.2014 10:30 |

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Vienmēr būs kāds, kam nepatiks, ka tev iet labāk, ka esi veiksmīgāka, skaistāka, gudrāka, labāk ģērbta, bagātāka, vai mīlētāka. Tāda ir sieviešu daba.

+++
21.02.2014 10:39 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
cilvēki gadu gaitā mēdz mainīties, protams, žēl par sabojāto bērnības draudzību, bet ko padarīsi. jāsamierinās ar faktu, ka viņa sen vairs nav tava labākā draudzene un jāietur distance. ielaid veiksmīgākus cilvēkus savā dzīvē, būs piemēri, no kā mācīties un augt pašai.
21.02.2014 10:43 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, tā nav draudzene.
Dažas te uzsver, ka Tev pret viņu būtu jādūdo, jāsaprot viņas grūtais dzīves posms, un tiešām, par Māti Terēzi jāiztaisās, kamēr, tad no otras puses sanāk ok, ka viņa Tevi mīda zemāk par zāli ar saviem komentāriem.
Un, redz, te cosmo forumā Tu patiesībā esi tā, kas atļāvies viņu "apdirst" ar savu atklāto sirds izkratīšanu :D lol

Izklausās, ka esat izaugušas un aizgājušas pa mazliet dažādiem dzīves ceļiem. Tev nav pieņemams viņas ballēšanās un vieglprātīgās attieksmes dzīves stils, kamēr viņai, visticamāk, nepieciešams Tevi ar vārdiem pataisīt par lupatu, lai tikai pati šobrīd justos labāk.

Neliec viņai saprast, bet gan atklāti pasaki, ka viņas attieksmi neesi pelnījusi. Un viss.
Es Tavā vietā kontaktēšanos ar viņu pārtrauktu, bet, protams, skaties pati, cik svarīgi Tev tomēr saglabāt šo cilvēku savā dzīvē.

Pēdējā piebilde - nu camoon, meiča! Ja viņa šobrīd nevar atrast darbu savā specialitātē, lai sāk vismaz ar kaut ko! Ar zemāk atalgotu, zemāka "pakāpiena" amatiņu, lai vismaz gūst to pirmo pieredzi. Jo, ja tas saistīts ar kaut kādu augstas atbildības jomu, nu tā patiesi ir, ka uzreiz darbā neņems. Lai pameklē kaut ko līdzīgu tai sfērā, bet "zemākā pakāpē".
21.02.2014 11:59 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Šad tad no tuklām amerikānietēm ir dzirdēts "vai vai, kāda tu gara un tieva, kaut es būtu garāka" tiri, piri. Tikmēr es lienu klāt aziātu kolēģēm dūdodama "vai cik Tev gari, biezi un skaisti mati, kaut man arī tādi būtu" Vai no draudzenēm šad tad dzirdama maza skaudībiņa par kārtējo apģērba pērli, ko esmu kaut kur atradusi. Taču nekas no tā nav nopietni un baltā skaudība ir motivators, nevis destrukcija.
Vēl esmu dzirdējusi no mammas, par to, ka es ceļoju un viņa nē, kaut gan pēdējā gada laikā viņa komandējumos pabijusi 3x vairāk valstīs, nekā es. Galu galā sanāk, ka mēs apskaužam viena otru :D
21.02.2014 12:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Priecājies! :D
21.02.2014 12:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits