Lasot draugiem.lv runā sadaļu, uzdūros šim videoklipam, kur Oslo autobusa pieturā sēž puisēns, kuram salst. Viņam nav ne jaka, cepure un cimdu, tad nu parādās cilvēka attieksme, cits iedod viņam jaku, šalli vai tikai cimdus.
http://brivbridis.lv/post?post_id=1411
(Kāda izpalīdzīga meitene, lūdzu ielieciet kārtīgi linku, no telefona tas man neizdodas. Paldies :) )
Un par to iet runa, vai Tu palīdzētu? Vai esat kādreiz palīdzējušas nelaimē nonākušam cilvēkam? Gribas palasīt arī ko pozitīvu. :)
Es sākšu, esmu palīdzējusi vairākiem cilvēkiem, kuriem aptrūkusies naudiņa maizei, vai autobusa biļetei, atzīšos godīgi, pirms devu naudu, noteicošais faktors arī bija cilvēka āriene. Jo es nevēlos dot naudu kādam, kurš viņu iztērēs kārtējai alkohola pudelei. Protams, piedāvaju pati nopirkt maizi, jo neticu viņam. Un jā ir gadījies dzirdēt, ka nē nevajag un ko es atļaujos vispār :D. Pieturu durvis, lai jaunās māmiņas tiek iekšā vai āra no iestādes. Kā ari palīdzu iekāpt autobusā, jo ne vienmēr ir kāds atsaucoš cilvēks, it sevišķi daiļie vīrieša kārtas pārstāvji, kuri ir iesildījuši krēslus un nav gatavi pamest :D.