Oponenta nozākāšana diez vai liecina par labu paša intelektam.
Tik tipiski krievam...uzprasās, dabū pēc nopelniem pa purnu un tad čīkst. Nu palaidi purkšķi nevietā, nu tad saņem un nečīksti. Esmu mēģinājis sarunāties arī pa labam, tā teikt ar "baltiem cimdiem", bet esmu konstatējis, ka tas ir bezjēdzīgi, tāpēc šoreiz par īpašu bezkaunību atļāvos nosaukt lietas īstajos vārdos.
Policijai ieroču nebija, pat ūdeni pūļa izgaiņāšanai neizmantoja.
Ha - ha -ha. Steki un gumijas pistoles viņiem bija no paša sākuma. Paskaties n-tos video, kur policisti nežēlīgi sit uz zemes guļošus cilvēkus -tur arī rodas naids un tauta atbildi parādā nepaliks.
Liekas ka mēs varam vienoties par to, ka snaiperi netika Ukrainas varas pasūtīti, tad atliek tikai ASV un Krievija.
Tā varētu pateikt tikai krievs.
Kāds kremilm izdevīgums eskalēt demonstrācijas asinsizliešanā? Janukovičs bija proKrievijas noskaņots, ES līguma vietā izvēlējās līgumu ar Krieviju......
Tās ir subjektīvas, sadomātas teorijas, kurām ar patiesajiem iemesliem sakara visticamāk nav. Kremlis jau iepriekš bija nosaucis Ukrainas valdību par kājslauķi. Nu tad parādīja piemēru, kā viņuprāt tādas lietas jākārto.
Krievijai izdevīgi ir pēc iespējas ātrāka protestu nogrimšana
Loģiski būtu, ka tā domātu visi iesaistītie, bet prakse rāda, ka šī loģika nestrādā.
Vai tad nebūtu loģiskāk, ka Krievijai izdevīgi ir pēc iespējas ātrāka protestu nogrimšana un bardaka beigas nevis otrādi, un esošā ukrainas valdība nevis jauna?
Haha, no smiekliem var apkrist! Kāda valdība? Krieviem tur intereses ir daudz reižu plašākas. Mērķis taču ir destabilizēt valsti, lai varētu iebrukt un okupēt Ukrainas austrumus.
Stipri ieteiktu beigt sevi apkaunot un beidzot paklusēt, jo neko prātīgu pateikusi vēl neesiet.