Ukraina

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Kāda seko līdzi Ukrainā notiekošajam?

Šovakar pati nesaprotu, kas man ir uznācis, sēžu un bimbāju. Saprotu, ka ne mana druva, ne mana aršana, bet tomēr kaut kas grauž. Tā vienaldzībā, tas vājprāts. Man šķita, ka kaut kas tāds notiek tikai Austrumos un Āfrikā, bet redz, ka notiek arī tepat, netālu un neviens par to neliekas ne zinis.
20.02.2014 22:04 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Skumji un biedējoši reizē. Visi notikumi tiek izvazāti pa masu medijiem, bet liekas, ka tas tikai tā - izklaides pēc. Nekādas palīdzības no citām valstīm, nekā.
22.02.2014 13:57 |

Reitings 1364
Reģ: 27.05.2013
Redzējāt Janukoviča rezidenci? Tā valstij pieder,kura parādos līdz ausīm!
23.02.2014 16:01 |

Reitings 1364
Zinas teica krievijas karaspekam kaujas gataviba ar milzigiem nupat izsauktiem papildspekiem pie ukŗainas robezas.vel viena cecenija.mes nakamie
27.02.2014 09:11 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Kāda seko līdzi Ukrainā notiekošajam?

Es ik pa brīdim izlasu kādu rakstu un nošausminos. Kaut kā līdz galam nespēju noticēt, ka tas 21. gadsimtā vēl ir iespējams. Bet nu briesmīgi viņiem tur iet... briesmīgākais, laikam, ir tas, ka neviens nesteidzas palīgā, lai to visu apturētu. Vai tiešām visi tur visus apšaus līdz iestāsies miers?! Un vēl tā Krievijas vēlme piesavināties vienu viņu apgabalu. Brr....

Par to apšaudi... draugs kādā ārzemju portālā lasīja ka protestētāji bija tie, kas sāka pirmie šaut. Esot nošauts kāds policists pēc kā ticis nozīmēts snaiperis, lai vaininieku nošautu, bet, laikam, nejauši viņš sašāva kādu citu, un tad tas viss sākās...
Viens raksta vienu, otrs pavisam ko citu... brīžiem šķiet, ka mediji ne līdz galam ir atklāti par notikušo... ka viņi to visu pasniedz tā, lai vairāk viņiem sekotu. Tā pat vienā ārzemju (pārsvarā lieto amerikāņi) forumā bija ievietots video, kur varēja redzēt sašautu protestētāju un to, kā tiek sašauti vēl citi. Vēlāk gan atklājās, ka tas bija gabals no lielāka video, kur paši protestētāji pirmie bija sākuši šaut. Es nesaku, ka protestētāji ir pie visa vainīgi... vienkārši šādu iemeslu dēļ rodas šaubas par daļu internetā atspoguļoto notikumu patiesumu.
27.02.2014 09:24 |

Reitings 1364
Virs ukrainas valdibas ekas pacelts krievijas karogs.tur kads iebruka.nemieŗi atsakas
27.02.2014 09:31 |

Reitings 1364
Ukraini bŗivibu zaudes.kŗievu kanali vinus sauc ziniet ka?par fašistiem!kaut kur jau dzirdets vai ne
27.02.2014 09:33 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
briesmīgākais, laikam, ir tas, ka neviens nesteidzas palīgā, lai to visu apturētu.

Krievija un Nato tikai gaida kurš spers pirmo soli. Tas nav tik vienkārši - nākt palīgā. Kam palīgā ?
Rietumu nacionālistiem vai austrumu krieviem. Viņi vieni otrus uzskata par ienaidniekiem.

Nekādas palīdzības no citām valstīm, nekā.

Ar ko konkrēti var palīdzēt citas valstis ??? Ar naudu vai ieročiem.
Ja ar naudu - tādā bardakā, bez normālas valdības, viss ātri pazudīs un Ukraina prasīs vēl.
Ar ieročiem - lai izprovocētu pilsoņu karu ????
Ja ir runa par diplomātisku palīdzību, tad tas jau notiek, bet īsti jēgas no tā nav.

Pirmkārt viņiem pašiem ir jātiek galā ar savu naidu vienam pret otru.
27.02.2014 10:46 |

10 gadi
Reitings 2547
Reģ: 29.01.2009
Lai vai cik civilizētā pasaules daļā mēs dzīvojam, man ļoti, ļoti bail, ka Krievija sāks karu Ukrainā un tas, nedod Dievs, tiks līdz mums. Jo citādi kāda velna pēc vakar ziņās bija rakstīts, ka Putins uzdevis pārbaudīt kara floti Krievijas dienvidos un rietumos.
27.02.2014 11:02 |

Reitings 549
Reģ: 22.12.2013
Kakao - runat ir viens, darit pavisam kas cits. Manuprat, tagad tiek izteikti dazadi provocejosi pazinojumi, lai tikai novertetu, ko teoretiski otra puse butu gatava darit.
27.02.2014 16:44 |

Reitings 3031
Reģ: 09.09.2012
Nedz Krievijai , nedz ES nav vajadzīgs karš Ukrainā. Pat ja tiešām Ukrainā ienāktu krievu tanki, maz ticams ka NATO iejauktos. Ukraina nav NATO sastāvā. "Glābt tautu" un mērīties ar spēkiem ar Krieviju? Nūūū , tāds konflikts var plaši izvērsties pat līdz Ķīnas iesaistīšanai.
Asv varētu spiest NATO uz intervenci, bet neticu ka NATO parakstītos- šausmīgi riskanti.
Kāda hrena pēc Krievijai tieši tagad vajadzīgas ārkārtas militārās mācības hvz, nu zināja taču ka ar šādu rīcību R prese biedēs tautu ar karu un Krievijai tas nav izdevīgi. Vabūt speciāli ieņem a man pohuj pozu?

Par snaiperiem. Snaiperi nav veids kā valdībai izdzenāt protestētājuys jeb pareizāk sakot šajā gadījumā neonacistu vandaļus. Šāda veida bardaku izdzenā Ar šautenēms bruņotas specvienības, bet viss kas Berkutam tika iedots ir metāla vairogs un steki. Viss ko dara snaiperi ir rada tikai vēl lielākas jukas- redziet valdība savu tautu apšauj. Turklāt apšaudīja jau Berkutu. A kāds tolks valdībai apšaudīt policiju, lai šie kulakus kratīdami ietu pie priekšniecības un teiktu kas tie par miermiligajiem protestētājiem kas mūs apšauda, dodiet mums ieročus? Nē. Snaiperu vienīgais mērķis ir apšaudīt abas puses tādējādi saasinot konfliktu. Un kam tas izdevīgi? Nu ne jau valdībai. Tā ka viņus tur uzradās pēc kādas citas valsts specdienestu pasūtījuma. Snaiperi ir lēts triks, brīnos ka kāds uz to vispār vēl uzķeras.

Anda
Par nacistiem. Aizej izlasi kas Stepans Bandera.
27.02.2014 21:48 |

Reitings 3031
Prtotams, ka tieši naida kurinātaji ir viņi un viņi ir Rietumu nopirkti.
Jums ir kādi pierādījumi, ka Jūs atļaujaties šo prezentēt kā faktu? Ukrainā - Kļičko, Krievijā - Kasparovs. Tie ir cilvēki ar augstām morāles normām un milzīgu reputāciju, viņiem tas nekādā gadījumā nav naudas jautājums.

Man ir pierādījumi. ASV ir ieguldījusi Ukrainā 5 miljardus USD. Un ko tu tagad teiksi? Šahs un mats.
http://youtu.be/861DJLR4Cek

P.S. Dumām gorillām mēdz būt morāles normas? Nezināju. :D

Scenārijs Ukrainā bez gala tipisks krāsainajām revolūcijām un no malas inscinētam pilsoņu karam/valsts apvērsumam. Viss sākas ar prodemokrātiskiem protestiem, tad kad tauta gatavojas izklīst kaut kādu neracionāli iemeslu dēļ policija brutāli izdzenā nelielu grupiņu demonstrējošu studentu, kuri paši parbsevi tāpat izklīstu. Tad protesti kļūst agrevesīvi, bet rietumu presē brēc ka policija brutāla pret mierīgajiem demonstrantiem, politiķi draud vērst pret valsti sankcijas. Vandāļi kļūst var vien agresīvāki, uzrodas policijas spīdzināti nabadziņi, uz jumtiem tiek redzēti snaiperi, kaut kāds tur armijas ģenerālis paziņo lojalitāti tautai. Un kas viņu zina vai tāds ģenerālis maz eksistē..... Tas viss ir jau vairākkārt agrāk redzēts. Diez cik ilgi cilvēki turpinās krist uz vieniem un tiem pašiem meliem?
27.02.2014 22:18 |

Reitings 649
Reģ: 19.02.2014
Es ļoooti ceru, ka tas neizcelsies līdz kara apmērie. Šodien tas stāstītais par Krievijas karogu.. Jā, mani tas baida savā ziņā.
27.02.2014 22:29 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Morgan visu uzrakstīja vienkārši perfekti!

p.s. ASV jau iepriekš "oranžo'" revolūciju noorganizēja. Turklāt šie scenāriji visā pasaulē ir vienādi.
27.02.2014 22:40 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Jackie, Kur dzívo pasaulé biezákie? ;) :D

Interesanta filma: http://www.youtube.com/watch?v=5-wRoZ1U9uQ
27.02.2014 22:42 |

Reitings 3031
https://www.youtube.com/watch?v=mlKEF5uoU_I&feature=youtube_gdata_player

Ukrainas ultranacionalistu līderis izrīko valsts ierēdni. Piedodiet sarkasmu, labi vēl ka uz ceļiem nelika stāvēt un lūgt piedošanu.
P.S. Nejūtaties pārsteigti- ukrainas ultranacionālisti ir karojuši plecu pie pleca ar wahabītiem pret krieviem.

Jonquille
Krimā taču 60 ir krievi, tā ir Krievijas daļa pēc būtības kas hvz kāpēc tika Ukrainai atdota. Jankaut kas Ukrainā izvērsīsiesbtad visticamāk pilsoņu karš starp R un A daļu. A daļai atliek tikai nesūtīt naudu uz R daļu un šiem ir kirdik, jo A baro R Ukrainu.
27.02.2014 22:53 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Krimā "valda" tatāri, diez vai viņi Krievijai atdos pussalu
27.02.2014 23:06 |

Reitings 143
Reģ: 29.12.2013
Kur Tu bāzies? Kāda Tev starpība? Reitingus cel sev?
27.02.2014 23:08 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014

Kam tas adresēts? :D
27.02.2014 23:10 |

Reitings 143
Reģ: 29.12.2013
Ancei
27.02.2014 23:12 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013

Uz redzēšanos! :D
27.02.2014 23:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)