Bet man ir arī žēl to karavīru, jaunu puišu, kuri vienkarši dara savu darbu, kuriem mēnešiem ilgi jastav pretī tiem nozvērējušajiem , "nopirktajiem" aktīvistiem, kas met viņiem sejā spridzekļus utt.
Jo "parastā tauta", kas vienkārši ir izgājuši ielās izteikt savu neapmierinātību, nav tie ekstrēmisti.
Bet man ir arī žēl to karavīru, jaunu puišu, kuri vienkarši dara savu darbu, kuriem mēnešiem ilgi jastav pretī tiem nozvērējušajiem , "nopirktajiem" aktīvistiem, kas met viņiem sejā spridzekļus utt.
Jo "parastā tauta", kas vienkārši ir izgājuši ielās izteikt savu neapmierinātību, nav tie ekstrēmisti.
bet fakts kā tāds, ka viņi - naida kurinātāji, ne tik nevainīgie mierīgie pilsoņi
Prtotams, ka tieši naida kurinātaji ir viņi un viņi ir Rietumu nopirkti.Jums ir kādi pierādījumi, ka Jūs atļaujaties šo prezentēt kā faktu? Ukrainā - Kļičko, Krievijā - Kasparovs. Tie ir cilvēki ar augstām morāles normām un milzīgu reputāciju, viņiem tas nekādā gadījumā nav naudas jautājums.
"ka vēlas uz Eiropu pēc labākas dzīves." Bet tadas nebūs, tas ir tik naivi.Izskatās, ka Jūs spriežat pēc Latvijas pieredzes un uzskatāt, ka Latvijai nevajadzēja iestāties EU. Nu nav Latvija sasniegusi vidējo labklājības līmeni, bet tādas lietas prasa ilgu laiku.
Tas par ko Ukraiņi cīnās ir, lai viņu mazmazbērni dzīvotu normālā valstī.
Vienīgais besī, ka Maidāna aktivistus ārtes arī Latvijā par maniem nodokliem.
S80 tu vari iemaaciities runaat krieviski?ja nee,tad neraksti krieviski,bet paartulko to ko tu gribi teikt uz latvieshu val,ok?man riebjas lasiit tavus komentaarus,kur tu raksti krieviski ar latvieshu burtiem un garumziimeem un veel gramatiski nepareizi!
kas ir?kaa kaada uzrakstiis latviski kko nepareizi,tu noteikti pirmaa blausi,a pati tik drukaa krieviski nepareizi!es kaa latviete un vienliidziibu cienosha persona uzskatu,ka nav svariigi kaadaa valodaa tu raksti,BET IR JAARAKSTA PAREIZI!nemaaki-neraksti!
weee lol. Tādu Jūliju Timošenko esi kādreiz dzirdējusi?
Jums ir kādi pierādījumi, ka Jūs atļaujaties šo prezentēt kā faktu? Ukrainā - Kļičko, Krievijā - Kasparovs. Tie ir cilvēki ar augstām morāles normām un milzīgu reputāciju, viņiem tas nekādā gadījumā nav naudas jautājums.
Tas par ko Ukraiņi cīnās ir, lai viņu mazmazbērni dzīvotu normālā valstī.
Protams, ka tas nav naudas jautājums, bet labāk, lai viņš savas ārpussporta ambīcijas turpina realizēt uz sarkanā paklāja kopā ar savu Holivudas draudzeniVispār Jūs šeit runājat par Vladimiru, bet ar politiku nodarbojas viņa brālis Vitālijs.
kad situācija kļūst nekontrolējama, vienkārši vairs nezin ko darīt.Kā nezin ko darīt? Ja Jūs vēl neesat pamanījusi, tad tiek darīts viss, lai pirmām kārtām padzītu Janukoviču. Tas, kas te ir izlaidis situāciju no rokām un nezina ko tagad darīt ir Janukovičs.
Maziem bērniem te nekas nevar būt skaidrs un faktus neargumentē, bet uzrāda neapstrīdamus pierādījumus.Kā ar āmuru naglai pa galvu.
Izmantojiet ''man tante teica/man tā liekas, ka viņi ir Rietumu nopirkti,'' tad tas būs Jūsu (vai Jūsu tantes) viedoklis un varēsiet to argumentēt.