Ukraina

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Kāda seko līdzi Ukrainā notiekošajam?

Šovakar pati nesaprotu, kas man ir uznācis, sēžu un bimbāju. Saprotu, ka ne mana druva, ne mana aršana, bet tomēr kaut kas grauž. Tā vienaldzībā, tas vājprāts. Man šķita, ka kaut kas tāds notiek tikai Austrumos un Āfrikā, bet redz, ka notiek arī tepat, netālu un neviens par to neliekas ne zinis.
20.02.2014 22:04 |

Reitings 2336
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu, ka no to parasto civiliedzīvotāju puses ir ļoti egoistiski mesties tajā asinspirtī, zinot, ka mājās gaida sieva, bērni, citi tuvie cilvēki. Jā, sava valsts un tautas intereses ir jāaizstāv, bet zinot, kā vīriešiem patīk "izkauties"... Kamēr pasaulē valdīs vīrišķais dzimums, tikmēr būs karš.
21.02.2014 11:20 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Vakar vienu krievu kanālu ieslēdzu paskatījos, izskatās, kā īsts karš ietu. Ja Rīgā tā būtu es sakravātu mantas un brauktu uz laukiem, ka tik tālāk prom no epicentra. Tas nav normāli.
21.02.2014 11:21 |

Reitings 1493
Bet man ir arī žēl to karavīru, jaunu puišu, kuri vienkarši dara savu darbu, kuriem mēnešiem ilgi jastav pretī tiem nozvērējušajiem , "nopirktajiem" aktīvistiem, kas met viņiem sejā spridzekļus utt.
Jo "parastā tauta", kas vienkārši ir izgājuši ielās izteikt savu neapmierinātību, nav tie ekstrēmisti.

+++
Un pat mūsu LV televīzijā par to bija cenzūra!!! Kad kādu laiku atpakaļ rādīja sižeta pieteikumu, bija redzams, ka aktīvisti uzvedas kā mežoņi, tiešām, tur katrs ietu un pats atšautu tādus (nu protams, tā bija tikai daļa no visiem aktīvistiem, bet fakts kā tāds, ka viņi - naida kurinātāji, ne tik nevainīgie mierīgie pilsoņi - tur ir). Pēc reklāmas palaida pavisam citu sižetu, un tos kadrus tā arī vairs neparādīja.
21.02.2014 11:22 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Bet man ir arī žēl to karavīru, jaunu puišu, kuri vienkarši dara savu darbu, kuriem mēnešiem ilgi jastav pretī tiem nozvērējušajiem , "nopirktajiem" aktīvistiem, kas met viņiem sejā spridzekļus utt.
Jo "parastā tauta", kas vienkārši ir izgājuši ielās izteikt savu neapmierinātību, nav tie ekstrēmisti.

++++++
21.02.2014 11:26 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
bet fakts kā tāds, ka viņi - naida kurinātāji, ne tik nevainīgie mierīgie pilsoņi

Prtotams, ka tieši naida kurinātaji ir viņi un viņi ir Rietumu nopirkti.
Tadēl es arī nesaprotu tos naivos Rietumukrainas iedzivotajus, kas žurnalistiem saka "ka vēlas uz Eiropu pēc labākas dzīves." Bet tadas nebūs, tas ir tik naivi.
21.02.2014 11:31 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Dievs žēlīgs. Nu, kādēļ jāpauž viedoklis, ja viedokļa nav? Kādēļ jārunā tādas aplamības? Labāk būtu sēdējušas e-bay žaketes diskusijā...
21.02.2014 11:51 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
S80 tu vari iemaaciities runaat krieviski?ja nee,tad neraksti krieviski,bet paartulko to ko tu gribi teikt uz latvieshu val,ok?man riebjas lasiit tavus komentaarus,kur tu raksti krieviski ar latvieshu burtiem un garumziimeem un veel gramatiski nepareizi!

kas ir?kaa kaada uzrakstiis latviski kko nepareizi,tu noteikti pirmaa blausi,a pati tik drukaa krieviski nepareizi!es kaa latviete un vienliidziibu cienosha persona uzskatu,ka nav svariigi kaadaa valodaa tu raksti,BET IR JAARAKSTA PAREIZI!nemaaki-neraksti!
21.02.2014 11:58 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Prtotams, ka tieši naida kurinātaji ir viņi un viņi ir Rietumu nopirkti.
Jums ir kādi pierādījumi, ka Jūs atļaujaties šo prezentēt kā faktu? Ukrainā - Kļičko, Krievijā - Kasparovs. Tie ir cilvēki ar augstām morāles normām un milzīgu reputāciju, viņiem tas nekādā gadījumā nav naudas jautājums.

"ka vēlas uz Eiropu pēc labākas dzīves." Bet tadas nebūs, tas ir tik naivi.
Izskatās, ka Jūs spriežat pēc Latvijas pieredzes un uzskatāt, ka Latvijai nevajadzēja iestāties EU. Nu nav Latvija sasniegusi vidējo labklājības līmeni, bet tādas lietas prasa ilgu laiku.

Jūs pirms 10 gadiem vispār balsojāt referendumā par Latvijas iestāšanos EU? Es nebalsoju, bet atceros, ko mamma par to teica un tas nebija tikai naudas jautājums. Tas par ko Ukraiņi cīnās ir, lai viņu mazmazbērni dzīvotu normālā valstī.
21.02.2014 14:40 |

Reitings 1243
Es nesekoju līdzi, jo negribu sevi sagruzīt.
Bet vakar, kad pa tv rādīja kā snaiperi šauj nost cilvēkus, es biju šokā. Man goda vārts žoklis atkārās. Zvēri, ne cilvēki :(
21.02.2014 14:44 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tas par ko Ukraiņi cīnās ir, lai viņu mazmazbērni dzīvotu normālā valstī.

Man domas vairāk vai mazāk sakrīt ar Teletūbiju

Vienīgais besī, ka Maidāna aktivistus ārtes arī Latvijā par maniem nodokliem.

Domāju, ka tas nav tas nosodošākais ceļš, pa kuru ir aizpeldējusi nodokļu maksātāju nauda :)
Tiem cilvēkiem nepieciešama palīdzība! Ja latviešiem kādu dienu būs līdzīga situācija, es priecāšos, ja citi pašaizliedzīgi sniegs palīdzīgu roku, nevis..
21.02.2014 14:49 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
S80 tu vari iemaaciities runaat krieviski?ja nee,tad neraksti krieviski,bet paartulko to ko tu gribi teikt uz latvieshu val,ok?man riebjas lasiit tavus komentaarus,kur tu raksti krieviski ar latvieshu burtiem un garumziimeem un veel gramatiski nepareizi!

kas ir?kaa kaada uzrakstiis latviski kko nepareizi,tu noteikti pirmaa blausi,a pati tik drukaa krieviski nepareizi!es kaa latviete un vienliidziibu cienosha persona uzskatu,ka nav svariigi kaadaa valodaa tu raksti,BET IR JAARAKSTA PAREIZI!nemaaki-neraksti!

Tev PMS sācies?

Paldies par pamācību, palasi,nu, mīļā, savus tekstus. :D
21.02.2014 14:51 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
weee lol. Tādu Jūliju Timošenko esi kādreiz dzirdējusi?

nu , bet viņa taču cietumā, bet nu jā apžēlos uzreiz , ja godīgi tad man tā Timošenko nu arī nešķiet nekāds demokrātijas piemērs ....
21.02.2014 15:10 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Cormeum
Lai ārstēšanu viņiem apmaksa tie, kuri nodrošina ar ieročiem un maksa par naida kurināšanu, nevis viena no nabadzīgākām ES valstim.
Netā var atrast info par to, ka opozicijai maksāja ASV (bija kaut kāds telefonieraksts). Bet tas taču 100% ir Krievijas falsifikācija un to mēs nemeklesim Tapat ka kadrus ar Berkuta pusi, kuram izgrieza aci. Un arī labā opozicija nemetājās ar Molotova kokteiļiem. Tikai milicija ir slikta.

Abas pused ir vainīgas. Nav ko mums maksāt par viņu "priekiem". Pietiek jau ar Afganistana bedri. Neesam tie bagātākie, kuri var visu apmaksāt.
21.02.2014 16:22 |

Reitings 4617
Jums ir kādi pierādījumi, ka Jūs atļaujaties šo prezentēt kā faktu? Ukrainā - Kļičko, Krievijā - Kasparovs. Tie ir cilvēki ar augstām morāles normām un milzīgu reputāciju, viņiem tas nekādā gadījumā nav naudas jautājums.

Manuprāt, tas pat bērnam ir skaidrs un man pat argumentēt šo ir slinkums, jo acīmredzami paliksim katrs pie sava viedokļa.
Runājot par Kličko- man ir tāda vilšanās viņā, vienā no maniem mīļākajiem sportistiem. Cilvēks (kurš gadiem dzīvo citā attīstītā Eiropas valstī un ar grūtībām runā savā dzimtajā valodā) gribēja "paspēleties" patriotiskā politikā ( partijas dziļi "intelektuālais" nosaukums vien ko ir vērts!) un, kad situācija kļūst nekontrolējama, vienkārši vairs nezin ko darīt.
Ja neesi gatavs iet līdz galam, netaisi "revolūciju". Protams, ka tas nav naudas jautājums, bet labāk, lai viņš savas ārpussporta ambīcijas turpina realizēt uz sarkanā paklāja kopā ar savu Holivudas draudzeni)

Un, runājot par "nopirkšanu" atļaušos atzīmēt, ka iepriekšējais prezidents Juščenko ar savu amerikāņu(!) sievu arī bija"ielikts".

Tas par ko Ukraiņi cīnās ir, lai viņu mazmazbērni dzīvotu normālā valstī.

Jā,ukraiņu iedzīvotāji tiešām par šo cīnās. Es tikai iepriekš minēju, ka šī sacelšanās ir labs fons, kā mēģināt pārvikt pie sevis šo valsti Krievijai vai Rietumiem.

Bet kopumā, protams, izņemot upurus, šāda sacelšanās nāk par labu. Tautai ir jāreaģē pat šāda veidā, ja savādāk nav iespējams.
21.02.2014 23:02 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Protams, ka tas nav naudas jautājums, bet labāk, lai viņš savas ārpussporta ambīcijas turpina realizēt uz sarkanā paklāja kopā ar savu Holivudas draudzeni
Vispār Jūs šeit runājat par Vladimiru, bet ar politiku nodarbojas viņa brālis Vitālijs.

kad situācija kļūst nekontrolējama, vienkārši vairs nezin ko darīt.
Kā nezin ko darīt? Ja Jūs vēl neesat pamanījusi, tad tiek darīts viss, lai pirmām kārtām padzītu Janukoviču. Tas, kas te ir izlaidis situāciju no rokām un nezina ko tagad darīt ir Janukovičs.

Maziem bērniem te nekas nevar būt skaidrs un faktus neargumentē, bet uzrāda neapstrīdamus pierādījumus.

Izmantojiet ''man tante teica/man tā liekas, ka viņi ir Rietumu nopirkti,'' tad tas būs Jūsu (vai Jūsu tantes) viedoklis un varēsiet to argumentēt.
22.02.2014 00:45 |

Reitings 6407
Maziem bērniem te nekas nevar būt skaidrs un faktus neargumentē, bet uzrāda neapstrīdamus pierādījumus.
Kā ar āmuru naglai pa galvu.

Izmantojiet ''man tante teica/man tā liekas, ka viņi ir Rietumu nopirkti,'' tad tas būs Jūsu (vai Jūsu tantes) viedoklis un varēsiet to argumentēt.

Tā raksta tikai rakstīšanas pēc, tāpat kā vakar izskanēja viedoklis, ka barikādes bija tikai tāda pasēdēšana ar ieraušanu.
22.02.2014 01:06 |

Reitings 4617
Kad reiz cilvēki pielietos kritisko domāšanu attiecībā uz medijiem un pārstās tiem akli ticēt kā vienīgajai absolūtai patiesībai..?!!
22.02.2014 12:58 |

Reitings 6407
Jackie, vi a čom? :D
22.02.2014 13:00 |

Reitings 116
Reģ: 23.01.2014
Paši vainīgi. Nav ko izaicināt nāvi.
22.02.2014 13:10 |

Reitings 96
Reģ: 07.07.2012
Es labak par saviem nodokliem arsteju ukrainus, neka maksaju par kada deputata jauno auto vai "biznesa braucienu" uz siltajam zemem...
22.02.2014 13:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits