Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Kriize!!!

Reitings 201
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!Ir sanacis ka ar puisi esam kopa kadu laicinu,esmu vinam loti svariga un mila,bet es pedeja laika esmu loti slikti uzvedusies,tada zina,ka mums ta jau kopa pavadit laiku sanak loti maz,un taja pasha mazumina es sacelu scenas no neka,man tas vnk neapzinati sanak,jau cik vikendus esmu uzsakusi stridu,protams vins nav nekads aukle un negrib ar mani aukleties,pec pedejiem maniem untumiem,ilgi cinijos lai dod vel iespeju,jo tiesam negribu vinu pazaudet!Ta patas nepamet sajuta ka kaut kas nav labi!Iesakat ko dariit,lai vins atkal mani tik pat loti velas,cik pirms maniem untumiem???!!!
20.02.2014 15:31 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Necel scēnas. Nevienam tas nepatīk un ir tikai loģiski, ka viņš ar tevi neauklējas. Es arī viņa vietā neauklētos.
20.02.2014 15:36 |

Reitings 280
Reģ: 31.10.2013
seriously???tu taisi sceenas,auro pat tad,kad maz tiekaties un gribi,lai vins labi izturas pret tevi?tu iztureetos labi pret cilveeku,kas tev blauj virsuu un provocee striidus?es nee,es veel uzshautu vinjam.taa kaa,ja gribi buut pamestais jeerinjsh-turpini taadaa pashaa garaa,ja?
20.02.2014 16:16 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits