Pieļauju, ka tik īsti, ka ir taisnoti, balināti un pieslīpēti, bet tāpat smuki :) Es priecājos par visu, kas ir savs un dabīgs, bet patīk mākslīgas un perfektas lietas, kas darītas ar tādu mēru, lai nevarētu pateikt, ka ir mākslīgas :)
ir tai meitenei briesmiigi matu galu, neticu, ka kaada no jums taadus galus un noslukusas kruutis gribeetu :D
ja juus sakat, ka vina ir ok, gribeetos tad redzeet juus, gan jau kaa no getlinjiem izliidushas. Jums pashaam smiekli par sevi nenaak?
stulbaas kazas
r tai meitenei briesmiigi matu galu, neticu, ka kaada no jums taadus galus un noslukusas kruutis gribeetu
ja juus sakat, ka vina ir ok, gribeetos tad redzeet juus, gan jau kaa no getlinjiem izliidushas. Jums pashaam smiekli par sevi nenaak? tas lūk ir godigi. kurai te ir tadi matu gali un krutis? saderam ka visas teiks ka man ne...:D
zenite Nuuu nav jau tik traki, ir kam arī tādas patīk. Vispār smieklīga diskusija, meitene piedāvā kleitas, bet visas par pupiem, strijām un matu galiem runā :D
paga kur viņai strijas, bāc es laikam esmu dura un matus un nekādas strijas neievēroju. Labi izgriezumu, bet tāpat es skatījos uz kleitām :D Nav mana gaume, tāpēc pametu diskusiju un tagad skatos ka diskusijai nezin kāpēc tik daudz komentāru. A jūs te par kaut ko beztēmā melžat. :D
paga kur viņai strijas, bāc es laikam esmu dura un matus un nekādas strijas neievēroju
Tas pats, jo skatījos tikai uz kleitām ne krūtīm vai galiem, un krūtis man arī liekas ok, un vienīgā tāda riktīg briesmīgā kleita man šķita tā zaļā, bet zinu cilvēkus, kam patīk tieši tāda veida, nju neko par gaumi jau nestrīdas ( kgan šeit arī par to strīdas).
Es atkal nekad muza nevaretu uzvilkt tadu kleitu ko s80 ielika + vel ar tadam kurpem. Bezgaumibas kalngals.
Gluži tā es neteiktu, bet man jocīg likās, ka vidukļa daļa tik plata, prasītos mazliet apspīlētāk, lai skaisti pieguļ auguma, un kleita būtu skaista, tg, kā no mammas jaunību gadiem, kad kkas tās bija topā.
Šet tak ir bijušas tik daudzas bildes no sērijas "daļa no manis", "manas acis" utt. Lielākās kritizētājas gan bieži vien tādās diskusijās nepiedalās :D