Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vistas marināde

 
Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Ceru, ka visām jauks un pozitīvs vakars!

Vismaz tām, kas tikko skatījās hokeju, tiešām tādam ir jābūt :)

Man jautājums par vistas marinādēm. Kādas ir jūsu top marinādes?
Un pastāstiet, kā izvārīt vistu, lai tā nebūtu sausa? Varbūt es pārvāru? Cik minūtes parasti jums notiek tas process?
18.02.2014 21:39 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Es nezinu, vai tā skaitas marināde, bet man patīk vistiņu paturēt svaigi spiestas apelsīnu sulas, krējuma un garšvielu mērcītē un tad cepeškrāsnī ar kartupelīšiem cept. Ņamma. :)
18.02.2014 21:41 |
 
Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
18.02.2014 21:42 |
 
Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
miss_mia, izklausās garšīgi. Tu cep tajos cepjamos maisiņos?
18.02.2014 21:43 |
 
Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Marinādes:
sinepes + medus + sāls + pipari
Ingvers + laims + medus + sāls
Rupji samalts čili + kurkuma + sāls (nemarinēju.. uzreiz lieku krāsnī)
18.02.2014 21:44 |
 
Reitings 1888
Reģ: 15.09.2012
Nē, vienkārši ielieku cepešpannā un pāri pārlieku folliju. :)
18.02.2014 21:45 |
 
Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Es vakardien kā reiz gatavoju vistu. Gatavoju veselu, tāpēc nezinu, vai der mana recepte. Cukura vietā izmantoju medu:

http://sirmais.com/cepeskrasni-cepta-vesela-vista/
18.02.2014 21:45 |
 
Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man arī ļoti garšo pieminētās ingvera un apelsīnu marinādes.
18.02.2014 21:46 |
 
Reitings 115
Reģ: 18.02.2011
Vienigais kas no vistas var izvarities sauss ir fileja, es parasti zupai varu kajinas,stilbinus, sparninus var ari skinkisus. Un vistai vajag pavisam maz lai ta butu gatava, ka teica mana vecmamina,jo ilgak vistu cep,jo ta ir sausaka. Bet ja runa ir par sautesanu maisinos,tad uz to tas neattiecas.

Man marinadei loti patik sojas merce - kiploks - medus - sals - pipari.
18.02.2014 21:50 |
 
Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012

šitā! Rimi pie sushi lietām atrodas, uz atlaidēm 1.50 eiro maksā.


Meitenes, ja kādai garšo GanBei kraukšķīgā vista medus mērcē, tad šo mērci tieši liek klāt, jau mēģinājām ar draudzeni mājās, sanāk vnk dievīgi :))
18.02.2014 22:38 |
 
Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Mana vistas marināde:
vismaz viens vesels sīpols
2 ķiploka daiviņas
majonēze
1-2 tējkarotes sinepju
sāls, pipari
puses citrona sula/ēk. etiķa/tējkarote lečo/karijs/jebkas cits, kas ir mājās un šķiet iederīgs.

Es tā marinēju principā jebkādu vistas gaļu, pat spārniņus. Sagriežu sīpolus rimbulīšos, sametu virsū gaļai, saleju/saberu virsū visu pārējo, normāli sajaucu un uz nakti atstāju. To vistu var cept jebkur - krāsnī, uz uguns, uz pannas. Sanāk ņamma riktīgā. Sīpolus sacepu atsevišķi, citreiz uztaisu mērci, citreiz pielieku viņus vienkārši tāpat pie ēdiena, bet parasti jau tie pazūd momentā, jo visiem baigi garšo. Viņa tā smuki iekaramelizējas.
18.02.2014 22:49 |
 
Reitings 1319
Reģ: 10.10.2010
Tagad , autumn, grib vistu un visās iespējamās variācijās !!! :D
18.02.2014 23:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits