Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Labi/vidēji/slikti darbinieki

 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Kā jūs raksturotu labus, kā vidējus un kā sliktus darbiniekus?
Pie kā pieskaitat sevi?

Piemērs par sevi: es pieskaitu sevi pie vidējiem darbiniekiem, bet ļoti gribētu paaugstināt savu līneni.
Esmu iesācēja savā darbā, neveidojas attiecības ar kolēģiem kā gribētos (bet saprotu, ka būs vēl iespējas uzlabot un pēc idejas man nav problēmas ar tāda tipa lietām), cenšos neslinkot, pārtraukumus taisīt īsus, cosmo lieki nesēdēt darba laikā, iemācīties un saprast cik vien var. Ir maģistrs tajā sfērā, ļoti labas valodu zināšanas. Bet...gribas pieiet pie kolēģiem un vnk pateikt- draudzējamies, nu lūdzu :D Kopā eju uz pusdienām, bet runāt ir ļoti maz par ko, jo šamie vislaik par darba probām runā, bet man nav ko teikt, jo vnk nepārzinu vēl to specifiku...

Man besī, ka darba jomā man ir bijis tā - vai nu alga maza, bet darbā super pienākumi un gaisotne, vai nu alga un pieredze ir ok, bet gaisotne vāja. Šoreiz tā problēma ir par to gaisotni, komunikāciju, nejūtos vajadzīga saviem kolēģiem. Man pašai dzīvē darbs ir ļoti svarīgs ne tikai kā iztikas līdzeklis, līdz ar to meklēju savu sapņu vietu kur alga būtu ok, kolektīvs ok un pienākumi gana interesanti. Vai tas ir nereāli?

Karoč, bezsakarīgs sirds izkratījums :D
18.02.2014 18:32 |
 
Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Ja koleegji ir pretiimnaakoshi, tad uzdod vinjiem jautaajumus par darba specifiku un aatri vien vareesi piedaliities sarunaas pusdienas paartraukumaa. Jautaajumu uzdoshana arii ir runaashana, turklaat vari shaadaa veidaa daudz ko iemaaciities.
18.02.2014 18:34 |
 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Krista - to jau daru. Tas atrisina problēmu tikai uz tām pāris sekundēm cik ir atbilde.
Bet garākās diskusijās es nepiedalos. Specifikas pamatus jau zinu, te es domāju tādu dziļāku izpratni un atbildību.
Es vairāk ceru, ka būs kopīgi pasākumi kur parādīšu, ka esmu forša vismaz kā cilvēks :D
Vismaz agrāk tas nostrādāja ļoti. Gāju uz hoķi ar visu uzņēmumu un ar tiem ar kuriem bija ok, kļuva vēl labāks kontakts un beidzot mani sāka cienīt viena kura vislaik kritizēja. Šeit arī tā, kas mani apmāca kritizē un mūžīgi aizkaitinātā tonī komentē un atbild. Pārējie vēl +/- ir ok.
18.02.2014 18:41 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Cik ilgi Tu tur esi? Ja Tevi vēl apmāca, neņem tās kolēģes toni galvā, neņem to personīgi. Visi, kas mani ir līdz šim darbos apmācījuši tādi ir bijuši, un es pret saviem apmācāmajiem tāda pati. Jo krīt tomēr uz nerva tas nezinītis un izsit no ikdienas darba sliedēm, parasti ne foršākajā veidā. Bet tas nav nekas personisks.
Nebaidies runāt ar tiem cilvēkiem pr da jebkādām tēmām, iesaisties sarunās un atceries, ka par darbu pārtraukumos runā tie, kam trūkst citu tēmu, ko apspriest. Ir tikai normāli, ja aprunā priekšnieku, dīvaino IT speciālistu vai kašķīgo grāmatvedi. Neviens pa galvu nedos, ja ceturtdienas vai piektdienas vakarā piedāvāsi kolēģiem iziet uz aliņu vai diviem, bet neapvainojies par atteikumu, jo cilvēkiem ir savi plāni.
Tas, ka sociālā dzīve darbā no paša sākuma nav tāda, kā to iztēlojies, tas vēl nav iemesls pazemināt savu vērtību kā darbiniecei.
18.02.2014 19:23 |
 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Samaara, ļoti liels paldies tev par tavu komentāru.
Jocīgi, ka neta komentārs spēj pat uzlabot garastāvokli, īpaši nomierināja tava pieredze. Paldies tev par labiem vārdiem! :)
18.02.2014 21:50 |
 
Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
up
18.02.2014 21:51 |
 
Reitings 1224
Reģ: 11.05.2010
Man drīz pašai darbā nāksies apmācīt jaunu darbinieku par ko es nebūt nepriecājos, jo tas ir patērēts laiks un laiks man darbā ir svarīgs, jo alga balstās uz izdarītajiem darbiem.

Līdz ar to uzskatu, ka tev nevajag par to pārāk pārdzīvot :)

Un piekrītu Samaaras komentāram :)
18.02.2014 22:08 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits