Es īpaši daudz skarbos seriālus nezinu, bet The Walking Dead varētu derēt. Nezinu kā 4 sezona, vēl neesmu skatījusies, bet pirmās trīs bija interesantas.
Southland - par policistu skarbo ikdienu..man patīk filmēšanas stils ar ko ir mēģināts maksmimāli pietuvināt īstajai dzīvei. Vienā no galvenajām lomām ir tas džekiņš no OC. Iečeko treileri
The walking dead - mans top seriāls..esmu noskatījusies visas sērijas un tagad gaidu jauno. Pirmo sezonu noskatījos vienā dienā :D bišk atkarību parāva.
Nezinu, man liekas ka nekas nebūs precīzi līdzvērtīgs Breaking Bad... Savā ziņā neatkārtojams seriāls.
Bet jā, piekrītu par The Walking Dead, no tā arī rodas atkarība. :D
Starp citu, kā sauca to seriālu, kur detektīvs ierodas tādā kā kalnu pilsētiņā meklēt pazudušu meiteni? vienā kadrā tā meitenīte taka stāv ūdenī. Kaut kad ātrāk redzēju treileri, bet tas nosaukums galīgi izkrita no galvas..
The Following. Manā topā pilnīgi noteikti ieņem 1. vietu spriedzes un psiholoģiskā saspīlējuma ziņā.
Patīk tas, ka nevienu brīdi nezini, kas nu būs; Brīžiem pat nevari saprast, kura "pusē" īsti esi - šarmantā killera vai detektīva :)