Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Psoriāze un atopiskais dermatīts

Reitings 14
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!
Vai šeit ir kādas, kas arī ikdienā sadzīvo ar šo kaiti? Vēlētos privāti aprunāties par šīs slimības izpausmēm, kā cīnās ar niezi, sausu ādu un bezmiegu. Varbūt ir vēl kas tāds, ko neesmu izmeģinājusi un tas varētu atvieglot manu ikdienu. Kā arī vienkārši aprunāties par izjūtām, jo, lai cik saprotoši būtu tuvinieki, tikai pats cilvēks, kas ar to sastopās, zina gan fizisko, gan mentālo diskomfortu ar ko jāsadzīvo.
18.02.2014 14:37 |

Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Kāpēc jāsadzīvo ar kādu kaiti?

Maini dzīves uztveri pati par sevi, dzīvi.. un viss lēnām sakārtosies!
Jebkuras ādas slimības cēloņi meklējami "sajūtās".. Slimība jau ir tikai sekas. Ja meklēsi kādu, kurš pažēlos, tad toč neko neizmainīsi.

Atvainojos, ja skan skarbi. :)
18.02.2014 14:44 |

Reitings 100
Reģ: 27.06.2010
Be_Sweet no malas ir viegli uzrakstīt maini dzīves uztveri un viss mainīsies! :) Viss tik viegli nemainās, it īpaši ar šīm uzskaitītajām slimībām.
Dadzi vari man uzrakstīt :)
18.02.2014 14:51 |

Reitings 14
Reģ: 29.01.2009
Galīgi nemeklēju žēlošanu ;) To, ka tas viss ir galvā, es ļoti labi apzinos, bet "mentālās kaites" ir grūtāk izārstēt. Jau pēdējā pusgada laikā esmu diezgan kardināli izmainījusi dzīvesveidu - lai galvu savestu kārtībā, eju pie terapeita, savukārt, lai attīrītu organismu, ieturu stingru diētu, dzeru katru dienu svaigi spiestas sulas. Pēc dabas esmu diezgan liela pesimiste un diezgan jūtīga pret stresu, un tas ir tas, ko visgrūtāk izmainīt. Meklēju cilvēkus, lai rastu papildus sparu - ka neesmu tāda viena (jo manā paziņu lokā nav neviena, kas ar to slimotu), kā arī uzzināt vairāk par to, kā rūpēties par ādu ikdienā. Pati lietoju bioderma līdzekļus, bet īsti neapmierina. Esmu izmēģinājusi gan klasisko medicīnu ar hormonālajām ziedēm, injekcijām un asins skalošanu - labums ir uz pāris dienām un vairs negribās grūst ķīmiju organismā, tādēļ esmu pārgājusi uz dabiskiem līdzekļiem (homeopātiju). Gribās parūpēties par ādu tik daudz pagaidām, lai justos komfortabli, jo āda ir ļoti sausa un niezoša, grūti iziet cilvēkos un atgūt pietiekamu pašapziņu.
18.02.2014 14:55 |

10 gadi
Reitings 154
Reģ: 31.01.2010
Dadzis, es jau no bērnības sadzīvoju ar atopisko dermatītu. Ja vēlies aprunāties, vari droši rakstīt! :)
18.02.2014 15:00 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Ja, man arī vari atrakstīt.

Be_sweet, nav viss tik vienkārši, kā esi iedomājusies. Psoriāze ir autoimūnā saslimšana. Tatad ģenetiski mantojama. Un neārstējama. Jā, stresam ir nozime, bet neba jau nu nestresojot kaut kas baigi super puper uzlabosies.
18.02.2014 15:02 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Dadzis, painteresējies par aptiekā nopērkamajiem krēmiem/losjoniem Irījā (varbūt kāds var atsūtīt? vēl tajā iherb var pasūtīt šo to).
Es LV nopērkamo produkciju sen vairs nelietoju - dārgi un galīgi nav nekādas izvēles.
18.02.2014 15:07 |

10 gadi
Reitings 289
Reģ: 17.02.2012
Dadzis es arī jau no bērnības sadzīvoju ar psoriāzi, vari man arī droši rakstīt ;)
19.02.2014 11:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)