Galīgi nemeklēju žēlošanu ;) To, ka tas viss ir galvā, es ļoti labi apzinos, bet "mentālās kaites" ir grūtāk izārstēt. Jau pēdējā pusgada laikā esmu diezgan kardināli izmainījusi dzīvesveidu - lai galvu savestu kārtībā, eju pie terapeita, savukārt, lai attīrītu organismu, ieturu stingru diētu, dzeru katru dienu svaigi spiestas sulas. Pēc dabas esmu diezgan liela pesimiste un diezgan jūtīga pret stresu, un tas ir tas, ko visgrūtāk izmainīt. Meklēju cilvēkus, lai rastu papildus sparu - ka neesmu tāda viena (jo manā paziņu lokā nav neviena, kas ar to slimotu), kā arī uzzināt vairāk par to, kā rūpēties par ādu ikdienā. Pati lietoju bioderma līdzekļus, bet īsti neapmierina. Esmu izmēģinājusi gan klasisko medicīnu ar hormonālajām ziedēm, injekcijām un asins skalošanu - labums ir uz pāris dienām un vairs negribās grūst ķīmiju organismā, tādēļ esmu pārgājusi uz dabiskiem līdzekļiem (homeopātiju). Gribās parūpēties par ādu tik daudz pagaidām, lai justos komfortabli, jo āda ir ļoti sausa un niezoša, grūti iziet cilvēkos un atgūt pietiekamu pašapziņu.