Bet atceries, ja pienāks klāt apsargs un izvilks kaut kādu mini-bikini varianta zīmīti ar tekstu - cepumus garšot aizliegts. Taisnība būs apsarga pusē. Veikalā es negaršotu.
Tirgū es gan garšoju. Jo tur pārdevējs pats iedod. :D
Lai ko arī teiktu tajā sižetā, man gan nešķiet īsti adekvāti garšot cepumus, pat ja tie ir sveramiem.
Tirgū tā ir cita lieta, jo tur ir tiešs kontakts ar pārdevēju, kas konkrēos produktus arī nosvērs, iesaiņos un pārdos..
Kad RIMI pārstāve runāja, varēja taču just, ka tas ir tā, caur zobiem(nu ne gluži burtiski), bet tika teikts, ja katrs pagaršos kaut 1 cepumu, tad cepumu kastītes dienas beigās būs tukšas tikai no degustācijas vien. Kopumā es neredzu iemeslu, kāpēc nevarētu gluži vienkārši nopirkt nelielu daudzumu sveramo našķu un tad nogaršot.
Bet atbilde bija jā, ja ir liela vēlme nogaršot, tad drīkstot, bet ne tos, kas iepakojumos.
Es laikam raugoties no tīrības viedokļa negaršotu, man šķiet, ka visi tur visu ir apgrābstījuši, pērku sveramas lietas, bet no tādām vietām, kur nevar pagaršot kā rimi tagad beramie rieksti.
Es laikam nekad neaizmirsīšu to skatu kā viena meitene Rimi vēsā mierā apēda aptuveni 5 Svetlana cepumus. es tā nevarētu!
Mana paziņa parasti aizgāja uz prizmu, ielika maisiņā veselu kaudzīti ar riekstiem un cepumiem un tad viņus ēda kamēr pa prizmu staigājās :D Tas man liekas ļoti nesmuki un tā jau zagšana ir :D jo kad mīdz kasei tik tad vairs riekstiņi vairs nebija :D
es negarsoju neko un ari to nedarisu.
pietika ar vienu reizi,kad redzeju,ka viens virietis cepumus lika pie deguna lai pasmarzotu un tad vel iesnas taja kaste iepileja...pffffff
Mums ir taada sisteema-iipasi lielaja Costco,kur dod loti daudz nogarsot-ir iipasi cilveeki,kuri reklamee preci ,un ir iespeeja nogarsot.Izstaigajot visu lielo veikalu taa var paeest pusdienas...:DEs saakumaa vienmeer visu gribeeju nogarsot,tagad tas paargaajis...Citos veikalos ,kur nav so stendu-cilveku ,neviens neko neeed...nepagarso.