Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ak vai, piedodiet, es tā ne... !

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Tēma pie ''veselības'', jo spēja labi un jauki atvainoties uzlabo gan attiecības, gan pašsajūtu, līdz ar to veselību. (Kā arī nezināju,kur likt tēmu.)

Kapēc es veidoju tēmu? - Nedaudz manī nostrādāja ''robežsargs'' un nepamatoti uzbruku jaukam cilvēkam, kam tagad gribas tā mīļi atvainoties, līdz ar to izveidoju diskusiju. (Vārdos jau atvainojos un pateicu,ka nepiefiksēju tik ātri, ka tas ir viņš, bet tik un tā gribas viņam kaut ko jauku izdarīt tagad.)

Ceru, ka būs jums ar ko dalīties, jo turēt aizvainojumu un dusmas nav nedz veselīgi, nedz patīkami.
Kādas ir bijušas jūsu jaukākās atvainošanās kādam vai jaukākā atvainošanās, ko jūs (draudzenes, radi...kam nu ir labsstāsts) esat saņēmušas/piedzīvojušas?
17.02.2014 19:45 |

Reitings 5941
Ja neesat pieredzējušas, tad varbūt jums ir kādas idejas? :D
Kūkas necepšu, pudeli nenesīšu. :D Štrunti nav vajadzīgi.
17.02.2014 19:55 |

Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Pusaudža gados biju sastrīdējusies ar savu labāko draudzeni, abas lepnas, pirmo soli uz salabšanu neviena neveica. Viena otru aiz muguras aprunājām, jo bija liela škrobe, ka to un to nepiedzīvojām kopā, vai, ka tajā feinajā tusiņā nebijām kopā. Karoč jaunības stulbums un tā. Beigās, diezgan banāli, bet druška neizsturēja, pēc 4 mēnešu nedraudzēšanās viņa uztaisīja video par mūsu kopīgi piedzīvotajiem patīkamajiem mirkļiem, ballītēm un visu pārējo, un video beigās bija atvainošanās. Mani tas paķēra, uzreiz uzzvanīju viņai, satikāmies, un sajūtas bija tādas it kā nekad nebūtu bijušas sastrīdējušās.
17.02.2014 20:03 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Hmm..laikam neesmu bijusi taadaa situaacijaa, kad ar vienkaarshu ''piedod'' un apskaavien nepietiktu.
17.02.2014 20:05 |

Reitings 5941
Pietiek jau, protams, bet tomēr gribas kaut ko jauku izdarīt vēl. :)
17.02.2014 20:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits