Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vingrojumi grūtniecēm mājās..

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Tātad, nesen sāku domāt par to, kā vingrot grūtniecēm mājās.
Ikdienā eju ar kājām uz darbu un no darba (arī pirms GR). vairāk staigāt pa āru negribās šajā nejaukajā laikā darbdienās, kur nu vēl vienai pašai. turklāt, vēl arī kas jāpadara mājās, jāuztaisa ēst..
zinu, ka pašlaik varu sportot kā visi citi cilvēki sporta zālē, bet es to neapmeklēju un īsti netaisos darīt. ārā iet skriet tā kā nedaudz par aukstu man.
Es gan esmu salīdzinoši nesen stāvoklī (tūlīt būs 3.mēnesis), bet es sāku domāt, kā vingrot mājās. riņķi griezt nedrīkstu, presītes taisīt arī nevajadzētu..pietupieni?brīvdienās iesāku iet uz baseinu, bet gribās vismaz pāris reizes nedēļā mājās padarboties.. bet, ko jūs darījāt, ja darījāt?
es zinu, ka ir tās grūtnieču vingrošanas, bet tās jau iet vēlāk..
17.02.2014 11:44 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Baseins man ļoti palīdzēja justies fiziski labi - pilnīga relaksācija. Gāju arī uz zemas intensitātes aerobiku.
17.02.2014 11:51 |

Reitings 58
Reģ: 06.12.2013
jaa man tagad taa pati probleema saakas..man jau ir 4men vidus..tas ir 15 ned saakaas.. :) un es esu apneemusies iet uz sporta zaali..taa kaa esmu no mazas pilsetinas, kur nav baseina-diemzheel :(( taa ar lielaako prieku ietu( toties mums ir loti daudz sporta zaalju..taakaa laiks tieshaam par aukstu, mums ir arii skreicelinw, velosipeeds...to mieriigi var izmantot..iesaku arii 2-3 reizes nedeljaa apmekleet zaali, atrast kaadus vingrojumu kompelksus, ko var taisiit maajaas uz paklaajinja :)un tad jua viss buus ok..saka, ka taas sievietes, kuras aktiivi nodarbojas ar sportu, viegaalk parciesh dzemdiibas, un retaak sanaak taisit keezergriezienu :)
17.02.2014 11:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
plus vēl arī tas, ka visi ārsti, protams, saka, ka aktīvs dzīvesveids palīdzēs mazajam labāk attīstīties un vieglāk skābeklim piekļūt. kā arī pašai priekš sevis gribās kaut ko darīt, nevis sēdēt kā kūkai.
es nezinu, es vairāk mājās taisītu vingrojumus, jo man arī nepatīk nekādas mīšanās vai skriešanas uz vietas. tā kā tagad iešu arī uz baseinu, katru dienu staigāju kājām, tad vēlos veikt vingrojumus mājās, bet KĀDUS? vai arī kādus nekādā gadījumā nedrīkst?
līdz dakteres apmeklējumam nedaudz vēl jāpaciešas. viņai arī jautāšu, bet šeit tomēr var gūt arī personīgo pieredzi.
17.02.2014 12:15 |

Reitings 58
Reģ: 06.12.2013
http://www.youtube.com/watch?v=NX84UlEWTRM domāju ka šeit varētu kaut ko piemeklēet :)
17.02.2014 21:27 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits