Sveikas!:)
Man patīk ļoti viens džeks - man pat liekas, ka esmu iemīlejusies, Bet nezinu vai es viņam patīku. Sarunājoties viņs smaida, it kā koķetē un smīdina mani, bet es tā līdz galam nesaprotu vai tas nozīmē to ko es gribētu lai nozīmē. Esam vienkārši draugi, bet man nekad nav bijis draugs puisis tpc nezinu kura ir tā robeža ko draugi parasti nepārkāpj:D Mums sanāk teātra lugā spēlēt mīļākos un vietās kur viņam jātur mana roka viņš netur tā vienkārši, bet gan noglāsta ar īkšķiem plaukstu virspuses un, kad jāapvij roka ap vidukli, pakutina un pasmaida savu apburošo smaidu.
Lugas sākumā mums rokās sadevušiem jāuznāk uz skatuves un aizkulisēs mēģinājumu laika sākumā esam tikai divi. Bija tā, ka es stāvēju un gaidiju, kad atnāks Mr. X. Nepamanīju kā viņš atnāk, Viņš lēnām un maigi ieslidināja savu roku manā un kad es satrūkos, jo nebiju kko tādu gaidijusi, viņš saspieda manu roku un atkal pasmaidija un kad sākām spēlēt lomas viņam trīcēja rokas ar visām lapām. Mēģinājumu laikā mums uztraukuma vispār nav, gaisotne ir brīva, bet tā bija pirmā reize, kad redzēju, ka viņam trīc rokas.
Pati neesmu jautājusi vai viņam es patīku - bail! Nu jā tie tādi mani novērojumi.
Gribēju uzzināt kā zināt vai džekam patīku kkā vairāk nevis kā vnk draugs?:)