Billijs, 4 gadi
Ja kāds Tevi mīl, viņš kaut kā īpašā veidā saka Tavu vārdu. Un Tu zini, ka Tavs vārds ir drošībā, kad ir viņa mutē.
Karls, 5 gadi
Mīlestība ir tad, kad meitene smaržinās ar smaržām, bet puika ar odekolonu, un viņi iet kopā staigāt un smaržo viens otru.
Krissija, 6 gadi
Mīlestība - tas ir tad, kad ej kaut kur paēst un atdod kādam lielu daļu no saviem ceptajiem kartupeļiem, neliekot viņam dot kaut ko apmaiņā pret to.
Terrijs, 4 gadi
Mīlestība - tas ir tas, kas liek Tev smaidīt, kad esi piekusis.
Kārena, 7 gadi
Kad Tu kādu mīli, Tavas skropstas visu laiku lidinās - augšā, lejā, augšā, lejā un no viņām birst ārā zvaigznītes.
Sindija, 8 gadi
Mīlestība - tas ir tad, kad es savā koncertā sāku spēlēt klavieres, es biju uz skatuves un ļoti nobijos. Es paskatījos acīs visiem cilvēkiem, kas uz mani skatījās un ieraudzīju savu tēti, viņš man māja ar roku un smaidīja. Viņš bija vienīgais, kas tā darīja. Un es pārstāju baidīties.
Džesika, 8 gadi
Ja Tu nemīli, Tu nekādā gadījumā nedrīksti teikt ''es tevi mīlu''. Bet ja Tu mīli, tad Tev tas jāsaka visu laiku. Cilvēki aizmirst.
Danijs, 7 gadi
Mīlestība ir tad, kad mana mamma taisa tētim kafiju un no sākuma mazliet nodzer un tikai tad dod viņam, lai ir garšīgāk.
Emīlija, 8 gadi
Mīlestība ir tad, kad Tu visu laiku skūpsties. Pēc tam, kad jau piekūsti, Tu tāpat gribi būt kopā ar to otru cilvēku un vēl parunāties. Mana mamma un tētis ir tādi. Viņi vispār ļoti nepieklājīgi skūpstas.