Izdomāju spontāni, pēkšņi ienāca prātā. Bet nu Nesija ir Lohnesa ezera briesmonītis, mistisks, neatklāts, neizzināms, daudziem interesējošs, kaut kādā ziņā atspoguļo mani :D
Sākotnēji biju sniega.pika. piereģistrējos kaut kādus ziemas mēnešos un iespejams sniga:D tagad ilgu laik esmu čāča. Nezinu kāpēc. Šķiet visur, visi mani niki ir latviski. Tā labāk patīk. Nekādi sexy_girl vai mīļumīte nav priekš manīm:D
radās no mana e-pasta, kuram sākums ir m0... ("m" ir mana vārda pirmais burts) bieži cilvēki jauca un rakstīja nepareizi, nulles vietā liekot burtu "o" rakstot "mo" (pa vidu daži cipari) @inbox.lv bet "do" ir vienkārši atskaņa :D Neko vairāk mans niks nenozīmē :D
Agrāk bija cits niks. Apnika un nodomāju pamainīt :) tagadējais ir gtāmatas/filmas varones vārds. Game of thrones, ja kāda zina. Man patīk tā varone-skaista, neaprēķināma, mērķiecīga. Izdomšju kad Pinterestā skatījos visādas Game of thrones bildes :)
Mans niks cosmo forumā jau no pirmsākumiem ir manhattanite :)
Vispār par ''manhattanite'' dēvē sabiedrības dāmas Manhetenā.
Šis vārds uzrunāja, jo ir diezgan neparasts un tā kā dievinu Ņujorku... bija tieši laikā :)