Gribetos dzirdet vai kada no jums ir dzivojusi ar virieti bez milestibas? Kapec izvelejaties ta darit, cik gruti vai viegli tas ir un vai jusuprat tas ir to verts? Man interese jebkads viedoklis, ari no tam kas nekad to nav piedzivojusas.
es zinu, ko tas nozīmē... neiesaku būt kopā ar to, kuru nemīli. Baigās mokas pēc tam sanāk, īpaši tad, kad satiec to, kuru iemīli un nodomā:"pamest grūti un gribas būt ar citu kopā"
Nu vienīgais iemesls, kas nāk prātā ir materiāls labums. Un kā runā, tad aprēķina laulības esot ļoti noturīgas. Bet nu vismaz kādām simpātijām jau tā kā vajadzētu būt..
Es neesmu materiāliste, zinu, ka pati nevarētu tā..
Bieži viss ir atkarīgs no prioritātēm. Kādam laime arī nevar būt mīlestībā, bet citās vērtībās.
Kaut gan es domāju, ka tāda dzīve ar neko labu tāpat nebeigtos. Ja arī tā mīlestība nav tik svarīga, tomēr tās trūkums var pāraugt nepatikā. Un tas jau ir traki. Būtu neapmierinātība, strīdi, krāpšana, un pats sliktākais- bezjēdzīgi iztērēts laiks.
Zinu, ka drauga mamma dzīvo ar vīrieti, kuru nemīl. Vienkārši paņēmusi pirmo, kas nāca grūtā brīdī. Viņas vārdi. Un dzīvo kopā, ja nemaldos četrus/piecus gadus. Es tā nevarētu..
Tik daudz mulkibu bija dzive sastradats jau un likas, ka tas bus pareizais lemums beidzot, bernam vajag tevu utt. Tagad liekas ka si ir mana visu laiku lielaka mulkiba :(
Ko Tu tieši šeit domā ar mīlestību?
Tieši romantisku mīlestību vai arī tādu, kam līdzīgu varētu just arī pret ģimenes locekļiem, draugiem utt.? (Tas ir, "tauriņi vēderā" VS vnk simpātijas, vēlēšanās būt kopā, savstarpēja sapratne un gatavība atbalstīt vienam otru)?
Kā arī - kāds tad ir iemesls lai dzīvotu kopā ar nemīlamu cilvēku?
Ah, pareizi. Mans spilgākais piemērs - vecāki. Mamma nemīl tēti, bet viņai ir jūtas un īpašas attiecības. Cik nu esmu runājusi ar mammu kapēc un kas - viņš ir labs vīrs, tēvs un apgādnieks, viņa neko vairāk nekad nav vēlējusies un viņa ar to jūtas laimīga. Precējušies 29 gadus :)
Kadreiz aizdomajos - kā būtu ja būtu kopā ar to ,ja nebūtu izskirušies.piemeram kadreiz kad bija 17 gadu sarkastijos ar vienu virieti ,vinjam bija 10 gadu vairak ,,,,,partruka jau protams tas viss ,,,esmu precejusies .....