ka sanemties?

Reitings 497
Reģ: 30.07.2013
Esmu palasijas dazas diskusijas un tur dazas baigo kerc ka interneta varot atrast otru pusiti,lkm man tas nav izdevies jo jau 2x pec kartas esmu iepazinies ne ar istajam meicham. Gribas pameginat treso reizi,bet bail,jo tikt atsutam ir sapigi :( nezinu vairs,ko iesakt...pirmo reizi nakamaja diena meitene atrakstija ka neesmu vinas gaume,otra reize bija nesen janvari. Ta meitene bija 3 gadua par mani vecaka un mes jau pirmaja randinja sakam skupstities un runat par kopa busanu,bet pec paris dienam ari atrakstija ka esmu par jaunu un nenobriedusu prieks vinjas...es vairs nezinu ko iesakt un vai meginat caur netu iepazities velreiz? Jo kurviti piedzivot man ljoti negribas vairak. Attiecibas gandriz nav bijusas bet par to vairs negruzos. Varbut ir kada SAKARIGA sieviete,kas var man dot padomu kadu? Ja kada grib rakstit ko negativu,lai patur pie sevim savus kompleksus.loto gribetu dzirdet kada chalja viedokli.
13.02.2014 13:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Ai pašai bija tā ka ilgu laiku nevarēju iepazīties, tad nu skrēju uz randiņiem ar puišiem no interneta, tā jau kā cilvēki viņi bija forši, bet ai nejutu ar viņiem saikni.

Vienreiz gan uzrakstiju kārtīgu iepazīšanās tekstu, pasakot visus savus + un -, un ko es vēlos, tad jau man bija tā ka es jau sāku padoties un domāju samierināties ar to ka būšu viena, bet pēc tā iepazīšanās sludinājuma man uzrakstija viens puisis, itkā pat amizanti uzsākot sarunu "Mums jau nekas neizdosies, jo mēs atrodamies pārāk tālu viens no otra" bet lūk šāds kaut cik interesantākais teksts nekā "sveika smukulīt" vai "Čaw" mani piesaistija un tad tā ar sāku ar šo vīrieti sarakstīties, lai gan mēs tālu dzīvojām, tomēr pēc mēneša ilgas sarakstes mēs satikāmies un lūk, jau pirmajā satikšanās reizē mēs abi viens otram ļoti iepatikāmies un lasijām viens otra domas kamēr runājāmies. Tā nu mēs tiešām labi sadzīvojam līdz pat šodienai, lai gan vel kopā nedzīvojam, bet nākotnes plānos tas jau ir.

Tad nu ko es gribēju ar šo pateikt laikam ir, ka pašam ir jāieliek darbs kaut vai tai pašā sludinājumā, un arī ja izdomā ar kādu sarakstīties tad uzsāc sarunu kaut cik interesantāk nekā to darītu lielākā daļa vīriešu, un protams neskrien ar uz randiņu uzreiz pēc pirmās dienas kā sāc sarakstīties, labāk kādu mirkli meiģini iepazīt meiteni, un viņai ar būs lielāka interese par tevi pēc ilgākas sarakstes un tad kādu nepilnību ar neņems vērā tik ļoti nekā ja uzreiz kā sākat sarakstīties, tā ar satiekaties.
13.02.2014 18:03 |

Reitings 497
Milla- cilvēki un viņu dzīves ir ļooti dažādas , tur jau tā lieta ka tieši attiecību ziņā es sāku domāt kā jā pareizāk būtu gaidīt, kad viss atnāks pats un nemeklēt neko un neveidot pašam.
13.02.2014 18:03 |

Reitings 497
bet lieta tāda ka viņas mani lkm iedomājas savādāku nekā esmu dzīvē, laigan sarakstoties cenšos neko nemelot par sevi.
13.02.2014 18:09 |

Reitings 165
Reģ: 12.12.2013
Attiecības, manuprāt, nav nekas tāds, ko vienkārši nomedīsi un atradīsi tad, kad gribēsi. Pieredze un viss, kas novērots rāda, ka tāda tīša meklēšana tikai noved pie tā, ka savā dzīvē izej cauri neskaitāmiem cilvēkiem, kas nav Tev. Vienmēr esmu ticējis, ka īstais cilvēks atnāks pats un Tu redzēsi kur un kā.

Dzīvo, izklaidējies, mācies, pilnveido sevi, pelni naudu.. audzini raksturu, dzenā savus hobijus un intereses. Kļūsi pašpārliecinātāks un tiksi pie tā, ko tik ļoti gaidi. Nav vērts forumā čīkstēt par to, ka nenāk. Esi pacietīgs un nebaidies no tā, ka vari kļūdīties. No tā visa velc ārā labāko un mācies.
13.02.2014 18:14 |

Reitings 335
Reģ: 05.01.2014
nu sāktu iet, nu iegūtu labu formu, bet man tas nenestu pietiekamu prieku

Pateikšu tādu, atvainojos, bet nodr**tu tekstu, kurš ir patiess: "Mīli sevi, tad tevi arī mīlēs citi."

Izklausās, ka tev ir kaut kādi kompleksi, ka tu priekš sevis neko nedari, tikai priekš citiem, tas nav labi!

smu sapratis ka tagad Man vajag lai pirmo soli dara sieviete, jo esmu pietiekami sāpināts lai vars nespertu pirmo soli pats

Domā es neesmu bijis sāpināts? Tas mani tikai padarījis par lieliskāku cilvēku, es varbūt morāli esmu ļoti spēcīgs un pieradis ar visu tikt galā pats.
Sievietes reti spers pirmo soli, jo tā sabiedrībā darīt nav pieņemts, to dara tikai drosmīgākās, man tā gadījies tikai 4 reizes.
Kā jau teicu, arī negatīvā pieredze ir pieredze, un tā arī viņa ir jāuztver, tas tevi izveido par cilvēku.

Tu pārāk ieciklējies, ka tev vajag attiecības, ka iespējams arī ir iemesls kāpēc tev tikšanās neizdodās.

Savācies un esi vīrietis nevis lupata!
13.02.2014 18:18 |

Reitings 497
Hanteļvecis- pagaidām vissakarīgākais ieteikums no visiem!! Paldies ;)

R.- arī manā netiklielajā pieredzē meitenes ir spērušas pirmo soli, tikai viņas diemžēl īsti nebija manā gaumē, tapēc nekas nesanāca. Uzskatu ka tas ir tikai normāli, jo īpaši, ja meitene ir vecāka par puisi.

Jā, varbūt, reizēm tas attiet, bet ko darīt ja nekādi neizdodas izveidot,kad nolemju pamēģināt ?
13.02.2014 18:32 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Tāds cepiens , jo Rīt Vaļas diena un esi viens? :D:D neuztraucies, tas nav lāsts un forever aone nebūsi uz visu mūžu :D ;)
13.02.2014 18:37 |

Reitings 497
Nikola-galīgi pajāt uz tiem svētkiem :D nesvinētu pat ja būtu aizņemts ;D manuprāt tie ir stulbi svētki.

Bet nu jā, kkad jau tā īstā ir jāatrod :D
13.02.2014 18:42 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Man ir apnicis lasīt šo nožēlojamo gaudošanu! Cik var?
Māci te visus ko viņiem Tev teikt, ko neteikt! Cilvēki Tev labu grib, Tu tik viņiem uzdirs!

R.- arī manā netiklielajā pieredzē meitenes ir spērušas pirmo soli, tikai viņas diemžēl īsti nebija manā gaumē, tapēc nekas nesanāca.

Kamēr skatīsies tikai bildi, nekad nebūsi laimīgs! Garantēju!
Tagad Lexy stilā - Tu esi ņuņa, kas neko dzīvē nav sasniedzis, to vien prot darīt kā gaudot un ceri, ka Bārbija ar biezu maku iekritīs klēpī!

Es nicinu tādus cilvēkus kā Tu!

Paldies par uzmanību!

Ps. Daudz komentāri ir noderīgi, bet tikai tad, ja cilvēks patiesi kaut ko vēlas sasniegt nevis tikai sopļas laist un spamot. Vieni no labākajiem padomu devējiem R. un Hanteļvecis un bez šaubām mana dārgā Mis Joker.
13.02.2014 18:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Vecumaa ap 20 reti kura meitene grib satikties ar dazhus gadus jaunaaku puisi. Daljeeji taapeec, ka tajaa vecumaa kaut kaa tiek uzskatiits, ka dazhus gadus vecaaks, pieredzeejushaaks, nobriedushaaks puisis ir forshaak, daljeeji taapeec, ka "sabiedriiba" tajaa vecuma grupaa skataas uz meiteni ar stipri jaunaaku puisi apmeeram taapat, kaa uz meiteni ar stipri iisaaku puisi.

Ja tam visam pa virsu tu veel gaidi taadu meiteni, kas paarkaaps sev/stereotipiem un saaks pieveerst tev uzmaniibu pirmaa, nu, tad tiiri statistiski tev ir maza iespeeja tuvaakajaa laikaa ko taadu sagaidiit. Bet nu lai jau tev veicas. Nekaa nosodaama tavaas veelmees nav. Taas ir tikai panaivas.
13.02.2014 18:43 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Nikola :D:D
13.02.2014 18:43 |

Reitings 497
s80-Muti aizver ja nav ko labu pateikt!!! Jau diskusijas sākuma teicu, ka ja tev nav ko labu, ir kompleksi pašai par savu dzīvi tad labāk azvērties un nevērt savu smirdīgo rijamo vaļā! Tava dzīve noteikti ir nožēlojama, tikpat ļoti kā tu, pakaries, ja tik daudz negatīvisma nevis piesārņo šeit ar nevienam nevajadzīgiem komentāriem!!! ;) Ar tām meitenēm man ir bijis intims kontakts DZĪVĒ, kādas bildes bļe???Piedod, bet riebjas tādas nelaimes kā tu! man ir pieredze arī arpus interenta arī!!!! un jā gaidu kad iekritīs klēpī, vai pats tādu iegūšu, galvenais ir iepatikties un izredzētajai, ar kuru būs lemts, noteikti iepatikšos!!
13.02.2014 18:53 |

Reitings 497
57days tapēc ir domā sākt mēģinat ar tādām kurām būtu 25-35 gadi, jo tās kuram mazliet pāri 20 liekas par mazu priekš manis, pārāk nedrodmīgas un iedomīgas vecāka virieša meklējumos..
13.02.2014 18:55 |

Reitings 6407

Lūk, Tava patiesā sejā kāds Tu patiesībā esi!
13.02.2014 18:58 |

Reitings 497
S80-diemžēl neuzminēji, netuvu ;) bet tu laikam esi tikpat neglīta,kā tā meitene profila bildē :) jo glītas ar sevi apmierinātas meitenes, tādus stulbus komentārus NEKAD nerakstītu ;)
13.02.2014 18:59 |

Reitings 2286
Raivi, gudri , attīstījušies, VĪRIEŠI, kas sevi pasniedz augstāk nekā parastu 18 gadīgu čali, kā Tu te man mēģināji ieskaidrot,neveidos Tādu diskusiju, kurā viss ko viņam saka, NU VIENKĀRŠI NEDALEC :D un necels problēmu no tā, ka 18 gados nav meitenes. Ej taču mājasdarbus pildi, nevis cel brēku ne no kā. Vecpuisis dzīves pieviltais atradies
13.02.2014 19:05 |

Reitings 2286
57days tapēc ir domā sākt mēģinat ar tādām kurām būtu 25-35 gadi, jo tās kuram mazliet pāri 20 liekas par mazu priekš manis, pārāk nedrodmīgas un iedomīgas vecāka virieša meklējumos..

Ja nu vienīgi kādai izmisušajai kaķu tantei Tu būsi vajadzīgs viņas 35 :D:D
13.02.2014 19:07 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Raivi, man ir ap 30. Ja es esmu kaut daljeeji tipiska sava vecuma paarstaave, tad atljaushos peec sevis spriest, ka 18-19gadiigs puisis mani nespeetu ieintereseet un piesaistiit. Nu plikam seksam varbuut, bet ATTIECIIBAAM noteikti nee. Paaraak maz kopiiga buutu. Daudz saskaros ar tava vecuma puishiem, ir daudz forshu puishu vinju starpaa, bet uztvert kaa potenciaalos partnerus es vinjus nespeeju. Baigi atshkjiras intereses, uzskati, veertiibas, veelmes
13.02.2014 19:10 |

Reitings 497
nikol- man ir pilnīgi uzspļaut, ko TAVA INDIVIDUĀLAJĀ izspratnē nozīme vīrietis, ko gribu to daru.

un jā kapēc ne? Sievietes pēc 30 ir uzticīgas, seksīgas un pats galvenais ĪSTAS sievietes, pietiekami nobriedušas priekš manis :) un man, tādam jaunam, nepieredzējušam puisism tadu nebutu gruti dabut, jo vinam patik tādi. :)
13.02.2014 19:11 |

Reitings 6407
Ja nu Darju Sagalovu var nosaukt par neglītu, tad es nezinu...

Niki, neko labāk nesaki, viņš taču ir labāks par mums. Tu taču izlasīji, kādus skaistus vārdus man veltīja, tūlīt Tev ar tiks. :D

jo glītas ar sevi apmierinātas meitenes, tādus stulbus komentārus NEKAD nerakstītu

To pašu var teikt par vīriešiem, tie, kas ciena sievietes arī neapsaukājās, bet tas nav Tavs variants, to secinu no šīs diskusijas.
13.02.2014 19:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits