Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mobilaus telefons

Reitings 41
Reģ: 01.12.2011
Sveikas!:)
Kadus mobilos telefonus izmantojat jus?:) vai ari kadus gribetu? Man tagad kare pec jauna telefona tikai nezinu kadu!!:D
13.02.2014 12:53 |

Reitings 1748
Reģ: 08.03.2013
man ir vecais labais nokia C3, bet jau kādu laiciņu domāju par jauna telefona iegādi. :)

Mjauu , tev vēstule :)
15.02.2014 15:36 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Un vēl, neesmu pret veciem modeļiem, bet nu, manuprāt, nav smuki, ka meitene visa tāda sapucējusies, smuka un tad vienā jaukā brīdī izvelk tādu apdauzītu, nobružātu ķieģelīti... Tas ir tas pats, kas aplupusi nagu laka uz pirkstiem - nevīžības rādītājs... Telefons ir ne tikai zvanīšanai, bet savā ziņā ir arī aksesuārs, kurš nu būtu jāuztur kaut cik pieklājīgā izskatā, manuprāt.

Neon, tieši tā ir lielākā atšķirība starp parasto telefonu lietotāju un tādu, kuram telefons ir aksesuāru vietā. Personīgi es esmu pirmais variants. Man nav svarīgi pirkt pašus pēdējos modeļus un tos pie katras iespējas vilkt ārā, lai visi redz, cik es kruta un moderna. Bieži vien, kaut kur izejot, es to vispār atstāju mājās un atstātu arī tad, ja man būtu pats pēdējais iphone.
15.02.2014 16:01 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kimberly, man tikai šobrīd ir pēdējais IPhone, bet līdz šim bija visparāstākie telefoni - pavisam ne pēdējais jaunākais modelis un tomēr - telefons vienmēr bija akurāts, bez skrambām un apdauzījumiem. Aksesuārs nenozīmē, ka ar to noteikti ir jāplātās. Bet attieksme pret telefonu daudz ko pasaka arī par pašu telefona lietotāju. Kā jau teicu, dīvaini izskatās, ja meitenei ir nolupusi nagu laka regulāri... Nav jau nekas traģisks, bet tas tomēr kaut ko saka par viņu pašu...
15.02.2014 16:10 |

Reitings 1440
Reģ: 08.04.2013
Neons, daļēji piekrītu, bet ne vienmēr tā nomešana ir pašas lietotājas vaina. Vēl vakar man sanāca redzēt, kā viena draudzene nosvieda otras telefonu pa trepēm (nejauši, bet nu) un tam momentā sadauzījās viss sāniņš. Vēl arī gadās, ka izslīd no rokām, kabatas.
Man pašai - nemēdz krist un sadauzīties, bet to vienu reizi, kad nokrita no krēsla augstuma - bāc, viss stikliņš zirneklītī :D

Tā kā, katram var gadīties un kur tad likt to apdauzīto?
Ne vienmēr var atļauties nopirkt jaunu un tad nu ir jāstaigā ar tādu, kāds ir.
15.02.2014 16:19 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu zinu jau, ka katram var gadīties. Man arī visādi ir gadījies. Bet te dažas meitenes raksta tā, ka rodas iespaidas itkā dienā pa vairākām reizēm tas telefons tiek nomests. Ja tik bieži tas aparāts krīt, tad ir jāaizdomajas par to, ka kaut kas tomēr tiek darīts nepareizi...
15.02.2014 16:23 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Manējais

Esmu samēra neveikla un man tiesām krī telefons bieži, bet to veiksmīgi risinu ar telefona ādiņu nomainīšanu, vieglāks kritiens un skāde mazāka + apmainu,kad apnīk skatīties uz vienu un to pašu vai nobružājas, ebay lētie varianti + kas interesantāks

15.02.2014 16:39 |

Reitings 1051
Reģ: 07.07.2009
Neon, es biju to domājusi vispārināti. Tas nebija domāts tieši par tevi, jo vienmēr ir cilvēki, kuri ir arī, tā teikt, starpā. :)

Ne jau arī vienmēr sabojājas no kritieniem tas telefons. Man, piemēram, ir tikai saskrāpēts telefona ekrāns, jo draudzenes tantes somā saskrapējās pret viņas atslēgām, un nodilusi nedaudz krāsa pie lielās pogas no lietošanas. Lai cik uzmanīgi pret telefonu apietos, pēc 6 gadiem nevar gribēt, ka telefons pēc izskata būs ideāls.

Un vispār, šī ir tāda paša diskusija kā diskusija - kurš bija pirmais - vista vai ola. Būs cilvēki, kuri lietos vecus telefonus un tādi, kuri lietos jaunus. Būs cilvēki, kuri vienmēr ievēros, kāds ir otram tel. un būt tādi, kuriem tas ir pilnīgi vienalga. Un būs cilvēki, kuri uzmanīgi apiesies ar jebkuru telefonu un sacels lielu histēriju no tā, ka tas ir vienu reizi gandrīz nokritis un būs cilvēki, kuri nometīs telefonu un nodomās - "cik jauki, ka mans telefons ir tik izturīgs un viss vēl strādā". :)
15.02.2014 16:44 |

Reitings 459
Reģ: 02.11.2011
Neredzu jēgu visu laiku urbināties ar degunu netā caur telefonu. Man šitais modelītis. Ērts, simpātisks, viss kas nepieciešams.
15.02.2014 17:06 |

Reitings 187
Reģ: 29.01.2009
Iepriekš esmu izmēģinājusi dažādus telefonus ar Android, arī iPhone 4s, šobrīd lietoju 5s un esmu apmierināta - telefons ātrs, vienkāršs un ērts, maz atšķiras no iPhone 5. Problēmu pagaidām nekādu nav bijis un, kā jau te dažas meitenes minēja, arī man svarīgs vizuālais, lai telefons būtu ne tikai funkcionāli labs, bet arī smuks kā aksesuārs :)

15.02.2014 17:27 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Iphone 4s.
Viss apmierina, izņemot to, ka bieži vien, kad man kāds zvana, tam cilvēkam uzrādās, ka telefons ir izslēgts, lai gan nav. Arī pašu zvanu es nedzirdu, bet uzrādās kā neatbildēts. (ceru, ka izteicos pietiekami saprotami). Un tad ir jāzvana otro reizi, ar otro reizi viss ir ok. Manam puisim tā pati problēma ar 4s.
Varbūt vēl kādai ir līdzīgi? Ir atrast risinājums? Domāju nest uz garantiju, bet neesmu Latvijā šobrīd.
15.02.2014 18:25 |

Reitings 236
Reģ: 04.08.2009
Neon, Par to dauzīšanu tas jau vairāk ar humoru uzrakstīts. :) Ne jau kāds speciāli met nost. Un protams smukāk ir tad, kad tiek izvilkts spīdīgs, jauns telefons, nevis vecs modelis, bet dažreiz lielāka nozīme ir tam, cik parocīgs, izturīgs un galvenais cenas ziņā izdevīgs telefons. Līdz šim nav radusies vajadzība pēc aplikāciju izmantošanas, it kā jau būtu forši, bet, ja nav pieejams wifi, tad par internetu arī ir jāmaksā, +visi atjauninājumi, līdz ar jaunu telefonu nāks arī tēriņi par internetu, pagaidām neesmu konkrēti pētījusi, varbūt nemaz tik dārgi nesanāk.. :)
15.02.2014 18:33 |

Reitings 147
Reģ: 10.06.2011
iPhone 5… Jau kādu pusotru gadu īpašumā. Diemžēl radās viena problēma. Nestrādā on/off/ekrāna bloķēšanas poga augšējā kreisajā stūrī :( Labi, ka telefonā ir funkcija, kas aizvieto šo pogu, bet neērti, plus nevar ieslēgt/izlēgt telefonu. Ja izlādējas-ieslēgt var, pieslēdzot lādētājam. Jāsaņemās uz remontu aiznest!
Vairs nepirktu šādu…
HTC ONE MAX vai HTC M7 mans favorīts pašlaik. Vēlos iegādāties, ja iPhone nevarēs salabot un pārdot :)
15.02.2014 18:35 |

Reitings 44
Reģ: 27.05.2012
Kādas atsauksmes par Samsung Galaxy Express II?
27.02.2014 21:55 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
man poo, man nav telefona, nav ar ko ''kraninjus'' salidzinat :D :D
27.02.2014 21:57 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)