Mans xperia pirmo reizi nokrita uz grīdas - skaista plaisa pa pus ekrānu. Otro reizi nokrita uz galda - uz ekrāna nav gandrīz nevienas veselas vietas, bet strādā labi. :D
Man ir šāds, pirku pirms vairāk kā diviem gadiem no vienas meitenes cosmo forumā par pārdesmit latiem, darbojas lieliski, nesaskatu vajadzību pēc kkādiem jaunākajiem modeļiem, es telefonu izmantoju tikai zvaniem un īsziņām, viss :D
Laleila nopietni? bet kurš tev modelis? Nu es esmu ļoti nežēlīga pret telefoniem, daudzus esmu salauzusi, taču šis ir kkas neiznīcināms :D Ir pat veselas divas reizes nokritis uz bruģa ar ekrānu, un pilnīgi nekas. Pati brīnījos.
Nepatīk pilnie touchscreen telefoni,tāpēc BB liekas perfekts. Dizains arī viss manā gaumē,bet nu besij,ka jāpieslēdz speciāli klāt tarifs pa 7eur,lai varētu izmantot aplikācijas utt. Tieši šim modelim kamera pilnīgs sūds un baterija arī pēdējā laikā pamatīgi lažo. Un tomēr mazliet žēl,ka nevar lietot kvai Instagram.
Pēdējie 3 telefoni bijuši BB,visi daudz krituši,nevienam nekad nekas ar ekrānu nav noticis.
Tagad meklēju izturīgāku bateriju. Varbūt paņemšu BB Q10.
Tagad ir Iphone 4, viss super, labākais telefons kāds ir bijis, vienkāršs, ātrs, skaists. Gribu Iphone 5s, draugam ir, nu ļoooti labs viņš ir, bet tam jāpiekrāj naudiņa.