Šorīt pie kafijas krūzes iedomājos, ka rīt jau Valentīndiena.
Vai Jūs saviem vīriešiem kautko īpašu dāvināsiet, taisīsies? Man ir doma vienkārši uzmeisterot gardas vakariņas.
Palutināšu sevi ar garšīgu ēdienu un skatīšos Titāniku. Nekad Valentīndienā neesmu bijusi attiecībās, tā kā katru gadu viens un tas pats. Man tā ir diena, kad mīlēt sevi. :D
Nekā īpaši nesvinēsim. Draugam līdz vēlam vakaram jāstrādā. Bet es sagaidīšu mājās ar vakariņām, šampi/vīnu un svecēm. Nu tā divvientulībā pasēdēsim. :)
pec darba ieshu uz zaali , pec tam ar draugu taisisim sushi un dzersim savu iipasho pudi viinu kas bija nolikts prieksh iipasha gadijuma. sarunajam ka vinsh man davinas smarzas pec savas izveles un es vinjam aftershave pec manas izveles n nekas iipash bet nevaru sagaidiit :-)
Varbūt iesim uz bāru ar draugiem. Bet es centīšos pierunāt palikt mājās, jo man gan sestdien, gan svētdien ir jāstrādā visu dienu un vēl vēlu vakarā, tā ka mēs vispār neredzēsimies. Un ne ar šokolādēm, sirsniņām un kūkām, bet vienkārši visi dzīvokļbiedri rīt būs kaut kur izklīduši un būtu forši pēc ilgāka laika vienkārši paēst garšīgas vakariņas divatā un paskatīties kādu filmu.
Bet nu bārs arī ir neslikta ideja. Es nezinu :D
Sagatavoshu skaistu galdu majas, rit pec lekcijam nopirksu kadu davaninu, naskus, sveces....varbut kko ipashu, redzes pec sajutam....manejais ari lidz velam vakaram strada, tapec pasedesim majas, atputisimies....ja vien vinjs nav iecerejis kko citu, par ko man ne jausmas. :D
Nav iebildumu pret Valentīndienu, bet nepatīk pārspīlēta šīs dienas svinēšana, māju gluži ar sirsniņām nedekorēšu, :D tāpēc svinēšana pavisam vienkārša- drošivien kādas gardas vakariņas, mazliet neikdienišķākas, nekas konkrēts ieplānots vēl nav.
Brauksim uz citu pilseetu ,jo man tur ir aarsta viziite peecpusdienaa, peec tam uz kaadu restoraanu vakarinjaas.
Nopirku arii daavaninju,draugs arii noteikti kko nopircis. Ceru,ka nebildinaas,jo tad es noshokeetos :D :D :D