Sveikas! Tātad, abi ar draugu nezinam ko darīt Valentīndienā, mājās sēdēt negribas, vakariņās iet arī nē, kino nē... Vecrīga neder, nav tas gadījums... :D Ko darīsiet jūs? :))
nezinu kāpēc bet Valentīndienā man vienmēr gribas būt mājās, svinēt pavisam piezemēti. ta ka arī šoreiz noteikti būsim mājās, varbūt kādas svinīgakas vakariņas uztaisīsim, kādu foršu filmu paskatisimies, parasti skatāmies "Valentīndienu"
es gribeju kaut kur skaisti vakarinjaas,bet zinot,ka visur bus parbazts, draugu nekur no majas neizvilkshu :D sedeshu pie tv, dzershu shampi un riishu kuuku :D :D :D manejais ir visneromantiskakais cilveks pasaulee :D :D :D
To, ko parasti piektdienās. Žēl, ka hokejs no rīta, tad varētu nosvinēt Vaļu ar hokeju un alu.
Gan jau visi restorāni, kafejnīcas un kinčiki būs pārpildīti, tāpēc pat doma tāda nav.
var jau aiziet uz koncertu kādu vai teātri, paskatieties internetā kādi pasākumi tai dienā notiek Rīgā :) Vai arī noīrējiet kādu foršu dārgo viesnīcas nummuriņu un tad izklaidējaties :D Vai nu ko tādā garā ;) Pati gan es ar draugu izlēmām ka sēdēsim mājās, uztaisīsim ko riktīgi garšīgu (saldo), pasūtīsim vel picu :D Un tad skatīsimies titāniku :D
Piktdienas vakars man tas būs. Neatzīstu valentīna dienu. Ievazāts sviests. Draugs gan vienmēr kaut ko dāvina, nesaprotu kapēc. Bet gan jau Titāniku skatïšos :D
Tā kā iespējams draugam nākošajā dienā ir jāstrādā un nezinu cikos viņš būs piektdien mājās, tāpēc es vienkārši plānoju uztaisīt romantisku vakaru mājās :)
es gribu uz balli, bet draugu nevar nekad izvilkt no majam :(
tad pastisisimies titaniku, iedzersim sampi un tas ari viss!
hmm, bet domaju mos, kad "noliksu" virieti gulet aizsmaukt vel uz to balli ar darudzeni :D