Par sakomplektētajiem apģērbiem daudz maz varu piekrist, šeit meitenēm. Taču gribu uzsvērt,ka man Katrīna likās ļoti gudra meitene. Gudra, skaista un vienkārša. Turpretī čirkainā un blondā ļoti atgrūda.
Atkal būs tā rudā meitene nākošnedēļ jāpacieš. Veci laikam tā arī nedabūja, tad nu lai jau iet šopingā.
mana šīs nedēļas absolūta favorīte ir Katrīna, kaut arī prieks par Daigas uzvaru, viņas tiešām centās apģērbties atbilstoši uzdevumam, abas pārējās- nu tāā, normāli, bet jau pirms uzvarētājas paziņošanas skaidrs, ka abas pēdējās dāmas neuzvarēs..
Mana favorīte bija tā kultūras akadēmijas studente. Saģērbās glīti, nevienu riebīgi neaprunāja.
Blondīne vienkārši vāks. Pati saģērbās briesmīgi. Žurnālistei man patika frizūra, bet viss cits ne visai(tomēr bija labāk par trenuškām ar pidžamas topu). Advokāte bija garlaicīga.
Izskatās, ka ''Orange'' no šī šova iegūst visvairāk, lai gan nevarētu teikt, ka drēbes tur ir skaistas :D
Nav ko nolikt par gaumi, lieta tāda, ka tajā GC nav apģērbu no kā izvēlēties! Tie ir noliktavas pārpalikumi. Ne kvalitātes, ne skata. Ja salīdzina, kādi apģērbi ir ārzemnju veikalos, tad GC apģērbi smagi nobāl! Lupatas, nekas vairāk.