Sveikas,meitenes.
Skatoties uz paziņu,kura ir apaļa meitene (tāda tiešām apaļa,nejau 12. vai 14. izmērs, bet 18. vai 20.) domāju kas viņas puisim viņā patīk? Un kāpēc tas puisis ir izvēlējies tik apaļu meiteni par savu mīļoto?
Kāpēc tievi,normāla paskata vīrieši izvēlās sev blakus milzīgas sievietes un vai tiešām viņiem patīk tās 10 riepas un celulītanās kājas?
Nu, laikam jau ir kādas īpašības, ko vīrieši šajās sievietēs vērtē daudz augstākā līmenī, nekā ārējo izskatu.
Ļoti sekli vērtēt cilvēku pēc tā, cik kilogramus rāda svari un cik tauku krokas met vēders.
Neesmu isti redzejusi tadus gadijumus, bet vai tad apaljaas nav cilveki? Varbut taa apalaa ir daudz labaks cilveks un piemerotaka virietim nekas tievaa. Kur tik aprobezota domasana var but..
Prieks, ka vēl ir puiši, kuri neieciklējas uz sievietes izskatu, bet gan rok dziļāk. Galvenais, kas sirsniņā. :)
Tie,kuri vērtē sievieti pēc auguma aprisēm, vēl nav gatavi nopienām attiecībām, kur nu vēl laulībām. Tiem vēl vējš galvā, un škiet, ka Tev arī.
1. Vai nu iepazinās tad kad vēl nebija resna.
2. Iemīlējās nevis viņas ķermenī, bet dvēselē.
Man draudzene ir diezgan apaļīga, bet sejā viņa ir ļoti simpātiska, blakus puisis kā modelis, skaistām gaiši zilām acīm, labi trenēts. Ne vienmēr apaļs/neapaļš ir noteicošais.
Dažāda veida vīrieši - citiem patīk ļoti tievas, citiem garas, īsas, apaļas utt.
viens ir tas, ka viņa varbūt patiešām ir amazing personība.
apaļajām bieži ir ļoti glītas sejas, un cik esmu dzirdējusi, seju tomēr vīrietis sievietes vizuālajā vērtē kritiskāk par jebko citu
vai arī varbūt tā vienkārši ir puiša "lieta" - citiem patīk blondās, citiem garās, citiem - apaļās.
hmm... manā draugu un paziņu lokā tādi pāri nav sastopami.
Es visu saprotu, hariza un foršs raksturs , nu bet attiecību normāla un veselīga sastāvdaļa ir seks un man tiešām grūti iedomāties vīrieti kuru uzvelk n-tās riepas un celulīts, bet , iespējams, ka seks viņiem ir tikai tumsā vai ar aizsietām acīm ... ! :D Nu vai tā meitene māk kaut ko TĀDU ... ! :D :D
Bet vai tad meitenes, kurām ir tas 18 izmērs nav cilvēki? Goda vārds, man tā riebjas tie cilvēki, kuri uzskatas, ka skaisti cilvēki ir tikai tie, kuri ir slaidi.
Simpātiska seja, lielas krūtis un liels dibens kārdinoši izskatās. It īpaši, ja skaisti prot to izcelt. Un apaļīgās meitenes ir ļoti dzīvespriecīgas, draudzīgas un gudras, jo nav iedomīgas, tas arī foršos puišus piesaista.