Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Sapņi, kuros ir citi vīrieši

 
Reitings 213
Reģ: 04.01.2013
Sveikas!
Tūlīt jau mums ar draugu būs 4 gadu attiecību jubileja. It kā attiecībās viss ir kārtībā, bet ik pa laikam naktīs sapņoju par citiem vīriešiem un tie arī ikdienā ir pazīstami. Pārsvarā pret visiem kādreiz ir bijušas jūtas kaadas, ar diviem bijušas īsas attiecības, bet ar vienu attiecības nekad savādākas kā draudzīgas (nu varbūt ar nedaudz flirtu kādreiz). Tie nav sapņi ar seksu, bet vairāk tākā uz romantisko filmu scenārijiem.
Vai jums esot attiecībās ir sapņi par citiem vīriešiem? Ko pēc jūsu domām šie sapņi nozīmē, varbūt ko jums nozīmēja, ja esat bijušas manā situācijā?

Atvainojiet ja bija kādas rakstības kļūdas, rakstu no telefona. Un lūdzu bez dzēlībām. Paldies.
10.02.2014 09:00 |
 
Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Sapni nav tiesi tulkojami, tie visi ir simboli. Padoma kadas ipasibas ir katram no tiem cilvekiem, ko vini tava dzive nozime.
10.02.2014 09:23 |
 
Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
šonakt pat sapņoju, ka skatos koncertu, apkārt ir visi mani draugi un paziņas, tai skaitā arī bijušie, visi čalojam, ārdamies, dejojam. Piesēdu un man pienāca puisis un noskūpstīja uz kakla. Laikam ap to brīdi arī pamodos un tāda samulsusi nevarēju saprast, kas tas tāds bija, jo sejas nebija, nu neatceros. Bet pec sajūtām sapratu - manējais un viss ok :)
Nav jāsatraucas par to, ka redzi savus bijušos utt, jo viņi tavā zemapziņā un apziņā tomēr ir, un neaizmirsīsim, ka smadzenes darbojas kā dators, kurā failus, lai tas labi strādātu, vajag ik pa laikam defragmentēt, jeb sakārtot, savukārt tas nozīmē šo failu pāršķirstīšanu laiku pa laikam.
10.02.2014 09:42 |
 
Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
reizēm ir bijuši sapņi pa citiem vīriešiem, bet neuztveru to kā kaut kādu nozīmi.visbiežāk sapņoju tikai tad, kad par to cilvēku runāts iepriekšējā dienā, redzēts kādā soc.portālā utt un ja sapņoju vispār bez iemesla, tad jebkurā gadījumā tas neko man nenozīmē. nozīmi piešķiru tikai reālajai dzīvei- ja tur šo cilvēku nav, tad sapņus vispār neņemu vērā :D
10.02.2014 09:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits