Kā vīrietim pateikt, ka vairāk nevēlos kontaktēties?

Reitings 24
Reģ: 09.08.2009
Sveikas. Ar šo vīrieti neesam pāris, bet gandrīz katru dienu sazvanāmies, sarakstāmies, esam arī tikušies. Nonācām pie tēmas sekss, izteicās, ka vēlētos ne tikai to, bet arī kaut ko vairāk - attiecības. Atbildēju uz to pozitīvi, bet tagad kad esmu viņu vairāk iepazinusi, saprotu un jūtu, ka nekā tur nebūs. Kā pateikt, ka vairāk negribu nekādus kontaktus ar viņu? Esmu arī daudzus ignorējusi un vienkārši nozudusi neko nepaskaidrojusi, lai cik tas arī bezatbildīgi būtu. Bet ar šo ir savādāk, negribas viņu atstāt muļķa lomā un notīt makšķeri neko nepaskaidrojot, jo dzīvojam vienā pilsētā, kur nejauša tikšanās tik un tā būs neizbēgama. Tā kā runāšana nav mana stiprā puse, lūdzu iesakiet kādu ideju kā pateikt to saprotami, bet saudzīgi, lai viņu neaizvainotu?
09.02.2014 22:47 |

Reitings 557
Reģ: 29.01.2009
dzīve ir pārāk īsa - uzraksti viņam sociālajos un viss! tā vietā, lai ietu dzīvajā runāt, aizej ar kādu satikties, kas spēlē lomu Tavā dzīvē vai domā, ka spēlēs! Vai vnk aizej uz fitnesa zāli, vai kur tu tur ej pēc darba vai skolas! :)
09.02.2014 23:33 |

Reitings 2209
Reģ: 29.01.2014
jebkura konstruktīva uzbrauciena pamatā ir 3 lietas:
1. noņemt vainas apziņu;
2. pateikt savu viedokli vai paust jūtas.
3. piedāvāt risinājumu.
to visu pēc iespējas īsāk, tapēc saki-"negribu tevi sāpināt, bet manuprāt mēs neesam radīti viens otram. neņem ļāunā"
10.02.2014 02:28 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
sakot negribu .... bieži vien sanāk tieši, tas ko it kā negrib.
ir bijuši puiši, kam patīku, bet es izturējos kā pret čomiem un viss nomira dabiskā nāvē.
10.02.2014 07:22 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits