Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jums ari ir ta bijis?

Reitings 200
Reģ: 30.12.2013
Sveikas!Soreiz pie Jums versos ar jautajumu.Jums ari ir ta bijis,ka skiet,ka otra pusite kautko slepj,ir neuzticigs vai vienkarsi vairs nemil?Ir bijusas situacijas,ka liekas-puisim ir kautkas slepjams!Esmu meginajusi par to ar vinu runat,tacu vienmer sanemu atbildi-ne,viss kartiba,nav man nekas slepjams!Esmu loti greizsirdiga un varbut tapec ta ir,vai ari nostrada intuicija?Nesaprotu kapec ta,si sajuta grauz mani!Ludzu izsakiet savas domas,pastastiet par savu pieredzi vai vienkarsi iesakiet,ko darit,ja ta ir karteja sieviesu mulkiba!Paldies!:-)
09.02.2014 20:04 |

Reitings 66
Reģ: 09.02.2014
Sveika! Esmu šeit "jauniņā" un šī pļāpātuve ir iepatikusies :)
Dotajā brīdī kaut kam līdzīgam eju cauri. Cik ilgas ir tavas attiecības un cik pašiem gadu?
09.02.2014 20:14 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Riebeklite20, tās Tavas aizdomas ir radījusi kāda konkrēta puiša uzvedība, rīcība? Vai vienkārši savā galvā esi iedomājusies?
Kad sāki tā justies? Pēc kāda konkrēta notikuma?
09.02.2014 20:18 |

Reitings 200
kopa esam nedaudz vairak ka gadu!man 20,puisim 19.nezinu,ko domat un ka rikoties!:-/
09.02.2014 20:18 |

Reitings 4962
bet kad Tev tās aizdomas radās? Kāpēc? Tāpat no nekā?
09.02.2014 20:20 |

Reitings 66
Vēl esat jauni, salīdzinājumā pret mani :)
Kas Tev šīs bažas ir radījis?
Būtu jauki, ja Tu varētu atbildēt uz Anastasijas jautājumiem, tad būtu nedaudz vieglāk :)
09.02.2014 20:23 |

Reitings 200
oi,ir gajis visadi!ir bijusi sadi tadi notikumi pec kuriem saku sadi justies,nebrinos,ka tas viss ir tikai galva,bet nu nezinu!censos sevi visadi mierinat,ka tas ir iedomas utt,bet nepalidz!vel par ko uztraucos,marta beigas braucu uz arzemem,busu prom 5 nedelas!baidos,ka puisis sagrekos,itka iemesla nav bijis vinjam neuzticeties,bet ieksa kautkada pretiga sajuta!:-/
09.02.2014 20:23 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
Nejutu neuzticību, bet vienā dienā, viņš bija atstājis vaļā savu profilu dr.lv un bija izgajis, tā nu es visu izlasiju, ko viņs rakstija citai, beigās viņš man attaisnojās un itkā paskaidroja, kapēc tā rakstija. Vēlāk, kad pavadijām laiku kopā viņš ļoti cītīgi rakstija sms aizbildinoties, ka raksta labākais draugs, vēlak protams paņēmu tel un visu izlasiju. Nu neko, tagad jau drīz būs rinķī 2 gads, kā šķīrušies :D tāds liktenis, lieki piebilst, ka mūsu attiecības bija ļoti haotiskas,3 reizes šķīrāmies un gājām kopā :D beidzot šis skaitlis apstājies.
09.02.2014 20:27 |

Reitings 66
Viegli teikt, grūti izdarīt! :)
Varbūt centies no sirds izrunāties, kā jūties. Bet, kā jau minēji, uz to viņš atbild - viss kārtībā.
Vai Tu šijās attiecībžs jūties laimīga, piepildīta?
09.02.2014 20:28 |

Reitings 230
Reģ: 23.01.2014
Pusisi vēl ir pārāk jauns tāpēc izbauda savu "brīvību" ...
09.02.2014 20:29 |

Reitings 200
tas aizdomas radas pec vienas ballites,kad es biju ar savu puisi un vina draugiem!sakas kautkadas sarunas par meitenem,un mana puisa draugs kaut ko iecuksteja manam puisim!zinu,to ka puisa draugs gribeja uz balliti uzaicinat meiteni ar kuru ir pargulejis nu un mans puisis ari ar vinu ir pargulejis,bet tas bija kadu laiku atpakal!pats stulbakais,ka tas draugs ir attiecibas jau 3 gadus,un man zel tas meitenes,kuru vins krapj!bet nejau runa par to!runa ir par to,ka ir teiciens-kadi tavi draugi,tads tu pats.un tas nav vienigaia tads draugs manam puisim!baidos,ka.manas prombutnes laika,draugi varetu pavedinat manu puisi!saprotu ari to,ja pats negrib tad neko nevar piespiest,bet dazreiz skiet,ka manu puisi viegli ietekmet!:-/
09.02.2014 20:30 |

Reitings 4962
Nu tur, manuprāt, ir divi varianti...
1. Tavām sajūtām puisis ir devis kādu pamatu un Tu tiešām nevari viņam uzticēties.

2. Tu to visu esi izdomājusi savā galvā un ar savu greizsirdību un nedrošību par jūsu attiecībām visu padarīsi vēl sliktāku, un, ja gribi attiecības saglabāt, Tev ar sevi ir jāstrādā, jo arī vīrieši nav pilnīgi auni, gan jau viņš jūt tās Tavas aizdomas un, ja ilgi viņu bakstīsi ar to, tad beigās puisi nolems, ja jau tāpat neuzticas un domā, ka krāpju, tad jau varu arī tā darīt..

Katrā ziņa normāli attiecības tā nevajadzētu būt, ka, ja aizbrauc uz nedaudz vairāk kā mēnesi ir jābaidās, ka Tevi piekrāps...

Tiec skaidrībā ar sevi un viņu. Un, ja tiešām ir tā, ka nevari viņam uzticēties, lai kādu iemeslu dēļ tas nebūtu, tad tas vienkārši nav tā vērts, jo diez vai Tu pati esi laimīga, visu laiku baidoties, ka tik kaut kas tāds nenotiek...Un arī puisim ar laiku apniks visu laiku pierādīt, ka viņš neko tādu nedara.
09.02.2014 20:34 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Man ir tā, ka ir tāds puišu tips, kuriem es ticēšu gandrīz vienmēr, nu, vismaz par krāpšanas faktu man neienāks prātā, bet ir tādi, pret kuriem vienmēr esmu aizdomīga. Tad vienkārši ar tiem aizdomīgajiem cenšos neko nopietnu neveidot, neieķerties. Bet, ja meitene katrā savā puisī saskatīs neuzticību, tad jau jāstrādā pie sevis :)
09.02.2014 20:34 |

Reitings 200
biju,bet tagad vairs neesmu!vins ir mana pirma milestiba,tapec tik sapigi!es nesaprotu,vins izbauda brivibu,bet tad kapec grib nopietnas attiecibas?
09.02.2014 20:36 |

Reitings 356
Reģ: 22.10.2011
Tavs nemiers ir no tā, ka tava intuīcija tev saka, ka puisis ir neuzticīgs. Sievietes tādas lietas "saož". Jautājums ir- ko tu gribi? Sirdsmieru tev neatgūt. Ja meklēsi pierādījumus neuzticībai, atradīsi. Ko tālāk? Iebāzīsi viņam acīs? Viņš visu noliegs vai arī atzīsies un atvainosies. Ja noliegs, abi viens uz otru dusmosieties. Ja atzīsies un atvainosies, jutīsi triumfu par to, ka sajuti, tomēr sirdsmieru neiegūsi, jo tā šaubu ēna vienmēr liks par sevi manīt.
Tev nav pārāk daudz izvēles iespējas- palikt kopā un mocīties šaubās vai šķirties un atrast kādu citu. Vai tavs draugs ir tava sirds nemiera vērts?
09.02.2014 20:37 |

Reitings 200
Anastasij,esmu centusies ar sevi stradat,savakt sevi,uz to bridi taka viss ir labi!un tad bac kautkads divdomigs puisa teikums vai aizdomiga izturesanas un viss sakas no gala!kautkads apburtais loks!bet ka lai es saku uzticeties puisim?un ka lai vispar saprot vai puisis ir uzticigs vai iet pa kreisi?
09.02.2014 20:42 |

Reitings 200
klarlack-es nezinu ko gribu!bet var ta but,ka intuicija ari piemana?
09.02.2014 20:45 |

Reitings 66
Sirsniņ, ja reiz šādas bažas radušās ļoti šaubos vai viņas ir nepamatotas. Varbūt izklausīšos skarba, bet vai Tev ir jēga mocīties. Tu vēl esi jauna, Tev noteikti labāk ir atrast puisi un veidot attiecības kurās Tu jutīsies mīlēta, piepildīta un laimīga. Bet, katrā ziņā izvēle ir jāizdara Tev pašai. Vadies pēc tā, ko jūt sirsniņa.
09.02.2014 21:03 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
mans teikt,ka intuīcija nemēdz būt maldinoša. Lai nu kā tu tagad skrien notikumiem pa priekšu. Bet tavā vietā es pirms aizbraukšanas ar puisi nopietni parunātu. Tu taču viņam vari pateikt to pašu,ko šeit-ka baidies,ka viņa draugi viņu ietekmēs utt. Ja būs prātīgs,tad sapratīs un paliks uzticīgs... Ja nē,tad jau tev pašai labāk zināt,kā rīkoties tālāk. Ja tik ļoti satrauktos,iespējams,es kādu no viņa paziņām paturētu par savām "acīm un ausīm",kamēr būtu prom. Lai,ja nu notiek nevēlamais,es to uzzinātu. Zinu,ka tas nav smuki,bet doveraj no proveraj...
09.02.2014 21:05 |

Reitings 4962
sakas kautkadas sarunas par meitenem,un mana puisa draugs kaut ko iecuksteja manam puisim!zinu,to ka puisa draugs gribeja uz balliti uzaicinat meiteni ar kuru ir pargulejis nu un mans puisis ari ar vinu ir pargulejis,bet tas bija kadu laiku atpakal!

Zini, to, ko puiši runā savā starpā labāk nemaz nedzirdēt, tieši tāpēc, ka tad var rasties visādas aizdomas. Vienkārši, kad vīrietis ir kopā ar saviem draugiem, viņi visi kļūst par dumjiem, lielīgiem puišeļiem, lielās un runā visādas muļķības, tāpēc domāju, ka kaut ko ko Tava puiša draugs iečukstējis viņam ausī, Tu pat nezini, ko, varbūt vienkārši kādu dumju jēlību, vispār nevajag ņemt vērā.

Anastasij,esmu centusies ar sevi stradat,savakt sevi,uz to bridi taka viss ir labi!un tad bac kautkads divdomigs puisa teikums vai aizdomiga izturesanas un viss sakas no gala!kautkads apburtais loks!bet ka lai es saku uzticeties puisim?

Zini, ja Tu viņam neuzticies, tad tur vienkārši nekas nesanāks...piedod, bet tā ir. Tagad, kad Tev jābrauc prom, es Tavā vietā vienkārši aizbrauktu un dotu viņam pilnīgu brīvību, tā arī pateiktu viņam, un, kad atgriezīsies tad jau redzēsi- ir kas noticis vai nav..Zinu, ka liekas, ka ir neiespējami to izdarīt, bet Tev jau nav, ko zaudēt...tā būs bijusi viņa izvēle un ļoti iespējams, ka viņš tiešām būs Tevi gaidījis un tad varbūt beidzot spēsi viņam uzticēties. Jo tik un tā-ja gajējs, tad aizies tik un tā..
09.02.2014 21:19 |

Reitings 200
paldies tev anastasij,bet aizmirsu pateikt kadu butisku lietu!tagad esmu prakse riga un so pusgadu lidz junijam dzivosu pie sava puisa!pati esmu no laukiem!ja nebutu prakse,tad varbut pat butu izdomajusi paskirties uz kadu laiku un tikt ar sevi skaidriba!taka tagad man jacensas izturet so laiku un savakt sevi!jums drosi vien,ka ir taisniba!negribu but mulke un ieskaidrot sev,ka viss ir kartiba!bet tapat nesanemu atbildi,ka var zinat,vai puisis ir uzticigs?
09.02.2014 21:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits