Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Hormonālā kontracepcija.

 
Reitings 416
Reģ: 15.01.2014
Nē, šī nebūs kārtējā diskusija, kur es meklēju ekstrasensus, kas kafijas biezumos izzīlēs - esmu stāvoklī vai neesmu.

Lieta tāda, ka vasarā biju sākusi lietot NuvaRing, tāpēc katra mīlēšanās reize bija sāpīga, sūrstēja pēc seksa utt, bet īsti nesapratu, ka tas no rinķīša. Pēc laika bija tās problēmas ar NuvaRing dabūšanu, tāpēc tā arī nenopirku un pārtraucu lietot. Nedēļu pēc kontracepcijas pārtraukšanas nebija jau vairs nekādu sāpju, nekādas sūrstēšanas, viss lieliski. Sapratu, ka vaina bija kontracepcijā, kā arī vēlāk ģinekoloģe paskaidroja, ka hormonālā izraisa piena sēni, kas ir iemesls sāpēm (bet vēl pabrīnījās, ka viss ok, ja tiek izmantots prezervatīvs). Izrakstīja qlairu, it kā vieglas OK, bet atkal jau - sāp. Negribu, lai jūs tēlojat dakteres un zīlējat, ko man tagad darīt, jo pēc ģinekoloģes teiktā sapratu, ka vienkārši laikam hormonālā kontracepcija nav priekš manis.

Tad, nu, iemesls, kāpēc te padalījos, ir tāds - varbūt kādai bija tāpat un kaut kādā mistiskā veidā tomēr beigās izdevās atbrīvoties no tām stulbajām sāpēm, nepārtraucot lietot kontracepciju.

Nezinu, vai piena sēnes ārstēšanas ieteikšana būs noderīga, jo tad, kad nelietoju neko, "viss bija tīrs", es pat tagad nejūtu, ka man tāda būtu, par to liecina vienīgi sāpīgā mīlēšanās.
09.02.2014 18:35 |
 
Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Ej atkal pie ginekoloģes un stāsti situāciju, ka atkal sāp! Ko darīt!

Šeit, palīdzēs tikai ārsts. Nevis citu pieredze. Jo ir runa par tavu organismu, par tavu ķermeni un veselību, kas katram ir atšķirīga. Līdz ar to arī metodes in risinājumi katram citi.
09.02.2014 18:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits