* Man besī ārā pastaigas pa dienu. Dievinu pastaigāties viena NAKTĪS, ar mūziku austiņās. Varu staigāt stundām un pārdomāt dažādas lietas staigājot. Arī ar draugiem patīk tikties tieši ap vakara pusi, jo tad man garastāvoklis ir daudz labāks nekā dienā
* Man šausmīgi nepatīk iet kādā veikalā, ja tur nav neviena cilvēka. Vienmēr nogaidu, kad tajā ieies vēl kāds, un tikai tad eju, lai es tajā neatrastos viena. Arī lielveikalos, kad ir tukšas kases, vienmēr nogaidu, kad kāds pa priekšu aizies man, un tikai tad eju.
* Pārtikas veikalos, ja neatrodu sev nepieciešamo, tāpat kaut ko nopērku, lai apsargs nedomātu, ka zogu.
* Kā jau te meitenes iepriekš rakstīja, arī es ņemu preces no tālākā stūra. Un sveramos produktus ņemu tādus, kuri ir tikko attaisīti (kastēs). Šodien vien redzēju tantuku, kurš aptaustīja ar plikām rokām bulciņas un aizgāja prom :@
* Man besī ārā, ka tad, kad sabiedriskajā transportā turos pie tā stieņa, ielien kaut kāds cirvis un aizņem "manu" stāvvietu, kā rezultātā man nav kur turēties
* Tad kad es sabiedriskajā sēžu pie loga un man ir jākāpj ārā, man ir baigais kauns celties un iet pie durvīm, jo liekas, ka es tam blakussēdošajam baigi traucēšu ;/
* Man riebjas, ja man ir jāmāca cilvēkiem pašsaprotamas lietas, piemēram, kā copy+ paste tekstu.
* Lai cik tuvu es nedzīvotu kaut kam, es vienmēr nokavēšu
* Pirms aizmigšanas vismaz kādu stundu gultā plānoju savu laiku, pārdomāju dažādas situācijas
* Man patīk tā kā urlai uzlikt tuc tuc mašīnā, atvērt logu un braukāties, un skatīties kā, pie luksofora stāvot, cilvēki blenž uz mani
* Braucot mašīnā, vienmēr palaižu tos, kuri grib kaut kur pielīst priekšā vai tpt vienmēr palaižu. Dievinu to brīdi, kad man pamirkšķina ar avareikām :D
* Man ir kauns kādam zvanīt pa telefonu :D Labāk aizsūtu sms. Ja tomēr jāzvana, 101 reizi iepriekš pārdomāju, ko un kā teikšu (tad, kad man jāzvana nepazīstamam/mazpazīstamam cilvēkam).
* Dievinu skatīties dažādus avārijas video, it sevišķi, ja tajos tiek parādīts, kad atbrauc ātrie un kā viņi ņemās ap cietušo (: