Mēs pašas!

Reitings 32
Reģ: 04.12.2009
Sveikas meitenes,
iedvesmojos no tēmas par to, kas kaitina mūsu vīriešos - viņu izdarības utt., tad nu tagad būsim mainītās lomās. Apspriežamā tēma - mēs pašas. :) Kas ir tās lietas, ko darat neierasti no citiem? Kādas ir Jūsu dīvainības, īpašās pazīmes darot kaut ko? Vai kas ir tas, ko kāds ir pamanījis Jūsos un mēdz par to aizrādīt. Skaļa čāpstināša, aizmigšana pie Tv vai vienkārši kāre pēc zilās krāsas, nu kaut kā tā. Pasmiesimies pašas par sevi un padarīsim defektus par efektiem! :)
09.02.2014 18:21 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
ā, vēlviena mana dīvainība ir tā, ka ja mani no rīta, piem, draugs pamodina, mēs parunājamies un es guļu tālāk, tad es neatceros neko no tā, ko esmu runājusi. :D Piem, es bieži vien pa miegam esmu pieprasījusi kafiju un pēc tam vēlāk brīnos, no kurienes viņa uzradusies. :D un nekad neizeju no mājas bez košļenēm kabatā
09.02.2014 19:06 |

Reitings 844
Reģ: 11.08.2011
Neciešu ēst ar lielajām karotēm. Zupu, putru, kellogsus u.c. vienmēr ēdu ar tējkaroti.
Istabā vienmēr ir jābūt ieslēgtam TV, pat ja neko neskatos.
Ļoti nepatīk dzert no pudeles, ja kāds no tās jau ir padzēries.
Kad nervozēju, sāku kārtot, virpināt matus, nespēju no tā atradināties.
Kad plānā vakarā noskatīties kādu filmu, ko ļoti gaidu, pa dienu sapērkos daudz, daudz ēdiena un gaidu vakaru kā kādu baigo notikumu. :D
09.02.2014 19:12 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
lasu un saprotu, ka gandrīz par katru komentāru varu teikt- es daru tāpat. :D
09.02.2014 19:12 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
-Man patīk iesēsties sakarsušā mašīnā, man vispār patīk karstums, nejūtos slikti savilkusi daudzas kārtas apģērba, karstās vasaras dienās labprāt uzturos saulē, nejūtos slikti;
-Pie pirmajiem aukstumiem zem biksēm velku legingus vai zeķubikses;
-Neciešu, ja kāds ar dienas drēbēm iesēžas vai uzturas gultas veļā;
-Segai guļot jābūt pagrieztai pareizi;
-Man kož visas vilnas vai tamlīdzīga materiāla segas;
-Nepanesu uz sevi vērstu vēsa gaisa plūsmu - mašīnā, solārijā, telpā;
-Mierīgi varu izmest ārā ēdienu. Varu kaut pusporciju lidināt miskastē, ja sajūtu, ka vairāk apēst negribu;
-Pirkumus uz letes kārtoju skaisti :D vienu pie otra, sakombinējot pa formām;
-Darbā fonā man vajag ieslēgtu radio, no rīta man vajag dzirdēt ziņas. Patiesībā visu dienu, ja skan kāds EHR, jūtos, kā visu palaidusi garām un atrodos ārpus informācijas telpas.
un vēl un vēl daudz kas :)
09.02.2014 19:26 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Es nevaru paguleet,ja kaajaas ir zekjes.
Ja kaads uzguljas vai uzspiezhas manaam kaajaam, man saakas panika.
Un neviens nedriikst pieskaarties manaam peedaam un kaajaam zem potiites. Tas vienmeer beidzas ar kashkji, tpc draugs manaam peedaam nevar pieskaarties pat miegaa
Aj,jaa...es necieshu, ja man uzbaazh kaajas uz manaam kaajaam guljot. Es driikstu, bet citi nee
Es eedu zaljus un puszaljus kartupeljus. Es dievinu. Nom, nom, nom,

tieshám???? ir vél káds cilvéks ar identiskám dívainíbám? pilnígi tas pats un vél, nevaru izturét, ja jútu káda elpu uz savas sejas, vienmér runájot ar cilvékiem ieturu lieláku distanci un nemanámi atkápjos, ja káds censhas pielíst tuvák. ja pienák par tuvu - man uzmetas zosáda un drebulji, ípashi, ja cilvéks nepatík :D
09.02.2014 19:28 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
*Kad eju gulēt, man vajag, lai telpā tikšķ pulkstenis. Mēmajā klusumā vnk nevaru aizmigt.
*Ūdeni un apelsīnu sulu vienmēr dzeru no viskija glāzes.
*Man bieži vajag visu izdarīt trīs reizes. Ja paliek 2, tad vnk...neforša sajūta :D

*
Vienmēr ja tumsā kkāds vecis nāks man aiz muguras, man liksies , ka viņš man seko.

+1
09.02.2014 19:31 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
*Nevaru paņemt rokā sausu, jaunu švammi. Ņemu ar cimdu vai pirkstgaliem un iemetu bļodā ar ūdeni, lai samirkst. Es tagad rakstu par sauso švammi un man sāp zobi pilnīgi. Uhh, pretīgi. :D
*Veikalā nekad neņemu neko, kas ir pirmais. Žurnālu ņemu kādu ceturto, pienu ņemu no beigām. Arī čipsus un visus pārējos produktus vienmēr ņemu no beigām, nekad pirmo, jo liekas, ka to, kas stāv pirmais, visi jau ir apgrābstījuši. :D
09.02.2014 19:31 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
produktus vienmēr ņemu no beigām, nekad pirmo, jo liekas, ka to, kas stāv pirmais, visi jau ir apgrābstījuši.

+1
09.02.2014 19:37 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
*no rīta man ļooti nepatīk, ja kāds uz mani lūr, kad es krāsojos vai taisos :D nedodo dievs, ja esmu aizgulējusies, tad vienkārši varu uzsprāgt :D
pārējās jau bij te nosauktas :D
09.02.2014 20:02 |

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Man ļoti garšo piens. Dzeru reāli pie visa :D Pēc zupas, pie gaļas, pie sāļajiem ēdieniem utt.
09.02.2014 20:08 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Jau pieminētā sega. Vispār kaitina nekārtīgi uzklāta gultas veļa-pirms guļos gultā,visam jābūt perfekti un gludi uzklātam.
Nevaru sēdēt pie TV bez pleda-zeķes un garās bikses neder,vajag ietīties pledā.
Nevaru ciest,kad ēdiens uz šķīvja sajaucas kopā - vnm atdalu kartupeļus,salātus,gaļu utt...
Nevaru aiziet gulēt ar kosmētiku ne pie kādiem apstākļiem. Pat ja pēc ballītes atnākšu mājās pilnīgā ķirsī,tik un tā grīļojoties pie spoguļa tīrīšu seju. :D Bet vispār pēdējā laikā esmu slinka uz krāsošanos,tāpēc acis ļoti reti krāsoju.
Nevaru dzīvoties pa māju drēbēs,ar kurām biju ārā. obligāti vienmēr pārģērbjos.
Pēc smēķēšanas vismaz kādu limonādi vienmēr uzdzeru virsū-labākajā gadījumā košļeni.
Darba dienās vismaz trīs roku nagus pārlakoju katru dienu-bet tas vairāk darba specifikas dēļ.
Rītu nevaru iesākt bez glāzes ūdens. Tāpat arī nevaru aiziet gulēt.
09.02.2014 20:32 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
* Pirms gulētiešanas vienmēr padzeros, aiztaisu sulas paku/pudeli, nolieku, tad atkal paņemu, attaisu un atkal padzeros.
* Pirms miega kustinu kāju pēdas.
* Vienmēr izlīdzinu grumbuļus uz segām.
* Izejot no mājas vienmēr pārbaudu, vai mobilais un maks ir somā, lai gan zinu, ka ir.
* Iepērkoties runājos ar sevi.
* Mēdzu nopirkt kaut ko garšīgu, piemēram, jogurtu, neēst, jo it kā žēl un tā, sagaidīt, kad iztek termiņš un tad izmest ārā :D
09.02.2014 21:06 |

Reitings 901
Reģ: 25.03.2013
* Nepatīk man saigāt čībās, vienmēr visur, pat ciemos, ja pat ir auksta grīda es staigāšu bez cībām, ko piedāvā. Vilnas zeķes pirms kāpšanas dīvānā novilkšu :D
* Nepatīk man grumbuļains palags, vienmēr izkāpšu no gultas naktī un sakārtošu.
* Es, kad nevaru aizmigt, imitēju skriešanu, gultā. Kustinu kājiņas :D tas palīdz..
* Kad esmu priecīga ātri berzēju plaukstas.
* Vienmēr, kad apņemos kaut ko izdaīt laicīgi, izdaru to vēl vēlāk nekā būtu nemaz neapņēmusies.
* Vajag visu ātri, nevaru pagaidīt.
* Nemāku izrunāt vārdu- nevaru.
* Nepatīk, ja kāds paņem rokās manu telefonu.
* Pirms iešanas gulēt notēmēju uz gultu.
* Neciešu klusumu.
* Nepatīk, ja mati pinas ap kaklu, tad liekas, ka visur kož, kniež un berž.
* Glāzē vienmēr ieliešu kaut ko līdz norādītajai stīpiņai.
* Klakšķinu mēli
* Tās manas dīvainās sejas izteiksmes visiem liek smieties :D katrai dzīves situācijasi sava sejas izteiksme.
* Manus izteicienus cilveki ļoti biezi ieraksta piezīmju bloknotos. Piemēram, tu esi tāds cilvēks, ar kuru es pat uz viena pļavas dirst neietu. u.c.
09.02.2014 21:08 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
*Man patīk pārkārtot skapi vairākas reizes mēnesī.
*Mani kaitina, ka veikalā ritošās letes savanda preces un vienmēr valdos, lai nepateiktu skarbu vārdu pārdevējai, ka, piem, mani loki saburzīties :D
*Pārnākot mājās uzreiz pārģērbjos mājas drēbēs. Nevaru iedomāties, ka ar vienām un tām pašām drēbēm sēžu darbā un mājās pie TV;
*Kad kāds nāk ciemos, man ļoti patīk dekorēt ēdienus, ikdienā tā nedaru, lai draugs nedomātu, ka esmu dīvaina;
*Mani kaitina, ja esmu gulējusi pārāk ilgi, tad šķiet, ka kaut ko esmu palaidusi garām :D
09.02.2014 21:15 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Nessija, tu restoraana arii katru kumosu smarzo? Arpraac no malas izskatas laikam varen diivaini.
09.02.2014 21:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es visu vienmer daru pa savam. ja man ko pasaka-saku labi, ja, bet beigas tapat visu pa savam. tas gan jau varetu but kaitinosi.
09.02.2014 21:24 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Ak,jaa..un mana diivainiiba vai kas, es nevaru ciest,ja palags ir sataiijis kroku. Tpc biezhi vien naktii celjos, lieku draugam celties un paarklaajam palagu. Manaa pusee palags vienmeer ir kaa ar gludekli nogludinaats, bet draugam-viss ellee rataa sagriezies un krunkains:D
09.02.2014 21:26 |

Reitings 686
Reģ: 20.10.2012
Lexyyy, publiskās vietās es sevi kontrolēju :D
09.02.2014 21:27 |

Reitings 651
Reģ: 29.01.2009
Dazreiz patik nepareizi lociit viirieshu un sievieshu dzimtes darbiibas vardus.. Viird netic un doma ka es dazreiz neiznu vai jalieto sievieshu vai viirieshu dzimte, bet man vnk liekas ka dazreiz ta izklausaas labaak.. Piem. karsta gludeklis.. stulbi, bet tur es neko nevaru dariit..
Nemaaku guleet bez biezaas segas, pat ja ir karsts.. UN malinjas vienmer vaig ielociit uz iekshu segai, lai nepuush veejsh..
Tikliidz saak palikt tumsh jaitaisa ciet aizkari, nevaru izturet ja stav valjaa, liekas ka kads visu laiku luur, pat ja atrodos nez kuraa staavaa..
09.02.2014 21:43 |

Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
-Es, kad nevaru aizmigt, šūpinu sevi, lēnām un mierīgi šūpoju savu ķermeni, kā trakie.
-Es arī no veikalu plauktiem neņemu pašu pirmo produktu, stiepju roku līdz beigām.
-Es, kad eju pa ielu, ik pēc 5min pārbaudu vai telefons un maks ir uz vietas.
-Pirms eju gulēt vairākas reizes pārbaudu vai modinātājs tiešām ir ieslēgts.
-Nelietoju produktus dienu pirms beidzas termiņš. Piemēram, ja pienam beidzas termiņš 10.02, es vinu 09.02 jau vairs nelietošu.
-nedodu sunim pārtiku, ja man viņa pirms tam nokritusi uz grīdas.
-visus sejas krēmus un citas lietas, ko pārdod kastītēs, es arī, kad lietoju, turpinu glabāt tajās kastītēs, āra neko nemetu
-man patīk visu plānot, man ir stress, ja nekas nenotiek pēc plāna, vai ja ir izmaiņas, pat, ja labas
-es pat plānoju divas nedēļas uz priekšu kā mazgāšu matus, kurās dienās likšu eļļu, kurās matu masku utt
09.02.2014 21:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits